Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

monotonluktan sıkılıyorum galiba safiş ,çok sıkıldım buaralar

buralardayım kuzucum da kendimi artık olmıcağına inandırmışım galiba ki ne zaman başlasam yarım bırakıyorum

inancımı tamamen kaybetmiş gibi hissediyorum denizcim ya ,olmuyo işte yapamıyorum

ben azimsiz ,tembel bir şişkoyummmmmmm

tatlım yapma bunu kendine lütfen .isteyipte yapılamıyacak bişey değil.küçük hedefler koy kendine onlara ulaştıgında bak nasılda motive olacaksın.spor yapamamak hepimizin ortak sorunu.iki günde bir kaçamak yapıp yeniden başlamak derdi herkesde var.bi gez diger topicleri beni ozaman daha iyi anlarsın.burdaki herkes aynı dertlerden muzdarip pişmanlıklar bırakıp yeniden başlamalar karar verip kararına uymayanlar hepimiz bu hallerdeyiz.yeterki tamamen salmayalım bir ileri bir geri gram gramda olsa gidecek bu kilolar sıkma canını .yeterki hemen başla erteleme ertelemlerin sonu yok bugün yarın derken nasılda geçiyor günler.

kıs banyo yapmakla ne ilgisi var bunun
bu kadar vahimse durum depresyon halidir bu allah korusun ilahiii

soğuk içiyosunuz di mi kızlar bunu? akşamdan yapsam termosa koyup yanımda getirsem olur di mi?

canım ben soğuk içemiyorum o yüzden sabahları giyinirken kaynatıyorum suyu çıkana kadar demleniyor sürahide sonra döküyorum termosa ve gün boyu içiyorum
akşamdan yaparsan sabaha kadar tadı acılaşabilir.

2 günde birmi
sen buralardan fazla ayrı kaldın sanırım

kurban bayramından beri memleketime gitmedim onun sıkıntısı da var ,neyse bu haftasonu annemler geliyolar inşallah biraz moral olcak bana

bi de ev alma telaşındayız kızlar buara dua edin bize olur mu hayırlısıyla nasip olsun inşallah

bu evde 2 yıldır oturuyoruz ve ilk baştan beri bu ev beni boğuyor sanki ,değişiklik iyi gelicek inşallah

denizcim ben kendimi fena halde şartlandırdım sanırım zayıflamadan hiç bişeyin düzgün olamıcağı konusunda

bunu bende yaptım canım aylardır 3 kıyafetle geçiriyorum günlerimi herkes ezberledi artık.ki kaldıki ben bu işyerinin sahibinin kızı konumundayım elemanlarım bile hergün çeşit çeşit giyerken ben formalarımla gelip gidiyorum.neden çünkü 65 olmadan hiçbişeyin kendime yakışacagına inanmıyorumda ondan.65 olmadan kesinlikle bişey almıcam diye şartlandırmışım kendimi.halbuki belkide 65 kilo olamadan ölüp gideceğimm garantim mi var sanki.hiçbişey ertelemeye gelmiyor aslında elifçim bide böyle bak olaya :82:

hakınızda hayırlısı olsun canım.Rabbim gönlüne göre versin inşallah

haklısın canım en iyisi sabah kaynatmak

haklısın güzelim iyi ki varsınız kızlar

Alıntı yapamadım böyle yazayım .

Zilancığım bende yardıma hazırım bende dua okurum canım ...

Elifçiğim bu kadar bunalıma sokma kendini hepimiz biliyoruz ki sen istedinmi çok güzel kilo veriyorsun . Yeni ev içinde allah hayırlısını nasip etsin .. Allah isteyenlere ve banada yeni bir ev nasip etsin inşallah ( amin )

amin güzelim hepimize inşallah ,ağız tadıyla huzurla oturabilceğimiz evler nasip etsin

ev insanın psikolojisini etkiliyo sanki ,önceki evim küçüktü 2+1di ,mutfağı banyosu ilk yapıldığı gibiydi yeni sayılmazdı ama benim için çok güzel bir evdi

bu evimiz 3+1 ,mutfak ,banyo ,odalarda dolaplar ,ayakkabı ,palto dolapları falan herşeyiyle yapılı bir ev ama içim hiç ısınmadı hep beni boğdu sanki bu ev

şimdi almayı düşündüğümüz evde eski evimizle aynı semtte ,binalar hep aynı zaten orda ,evde aynı model ama mutfak banyo güzelce düzenlenmiş bu evde

inşallah nasip olur ,sanki taşınırsak kendimi daha iyi hissedicem

sizinle konuşmak dertleşmek iyi geliyo biraz azim ve moral doluyo içime

aslında sorun evde falan değil canım illaki etkiliyordur ama bence tek başına sebep olamaz bunalımlarının.insan evini işini değiştirirde kendini değiştirmesi biraz zor.bence kendi içindeki problemi bul ve onu çözmeye çalış canım

amin canım . Bende şuanda oturduğum herşeyini kendim seçtim kendim beğendim ... Ev yeniden yapılırken eşimle beraber koşturduk herşeyine ama gel görki ilk zamanlarda yaşadığım olumsuzluklardan olayı eve alışamadım ilk heyecan denen bişey kalmadı şimdi evde kendimi sığıntı ve misafir gibi görüyorum ayaklarım gidiyor ama beynim kalbim gitmek istemiyor . Inşallah düşündüğünüz ev hayırlıysa size nasip olur canım .

melek arkadaşlara katılıyorum kendi içindeki sorunu bulup çözmen lazım boş ver azcık hayatı
git bir kuaföre bakım yaptır kendine bişeyler al bu sana iyi gelcektir mutlaka
bu arada yarın misafirim gelcek kızlar çıkmalıyım hem pasta işleri hemde temizlik işlerini bugünden halledeyim yarına çok şey bırakmiyim hepinizi çok öpüyorum

kolay gelsin zilanım . Yaptıklarından yeme sakın

tşk ederim nazlım yemiyimmi nazlım aslında diğerlerini değil ama sadece şekerpareden yemeği düşünmüştüm 2 tanecik ama onuda yeme diyorsan inanki onuda yemem sözünüzden çıkmıycam artık bundan sonra

Son düzenleme:
bu arada ben yeni bir şarkı keşfettim
mustafa ceceli den
yağmur ağlıyor
sözlerini yazıyom ama mutlaka dinleyin kızlar dinlemediyseniz eğer çünkü daha klip çekilmemiş

Yağmur ağlıyor ikimiz için
Hem ağlıyor hem siliyor maziyi
Kaderimdin hayal oldum şimdi
Aşkımız bitti masallar gibi
Kıymetini bilemedim bilemedim bilemedim
Seni nasıl çözemedim, çözemedim, çözemedim
Bu gün resmini indirdim duvardan
Duvar ağladı ben ağladım

Kar çiçekleri gibisin temiz
Sende bulmuştum aşkı ben henüz
Son bir buse ver hatıra kalsın
Sen yokken gönlüm yanımda sansın
Kıymetini bilemedim bilemedim bilemedim
Seni nasıl çözemedim, çözemedim, çözemedim
Bu gün resmini indirdim duvardan
Duvar ağladı ben ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…