- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
hay allah yaaa sana ne oldu
monotonluktanmı sıkıldın yoksa bebekim yaaa
eh birde havaların karanlığını eklersek aslında normaldir bu ruh halleri
cancağızım uzaklaşma sende buralardan yaf daha sık gel yaz paylaşımda bulun
elbet birinden biri sana iyi gelir kendini iyi hisedersin....
bebekim zaman zaman hepimize oluyor bu giibi durumlar hatta bana 2 günde bir oluyor o derece vahim yaniiişimdi neyap biliyormusun tatlım bırak evdeki boyayı falan işçıkışı kuaföre git boyayı bırak onlar yapsın arkasından bide fön kaş maş artık ne gerekiyorsa hepsini yaptır bak kendini nasıl iyi hissedeceksin ordan çıkıncada dogru bi avm ye bir iki bişey al kendine bak nasıl mutlu olacaksın ve eminol ondan sonra diyet yapmaya daha bi motive olmuş olacaksın.elifçim kendi kendine ahlamakla vahlamakla olmuyor canım ancak harekete geçince insan yol alabiliyor.ben senin eninde sonunda istediğiklerine ulaşacagına inanıyorum birazda sen inansan kendine
alışveriş bile yapmak gelmiyo içimden ki ,nasıl olsa yakışmıcak diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum
önce kuaföre gidip biraz toparlan sonra bak nasılda keyif alacaksın alışverişten
monotonluktan sıkılıyorum galiba safiş ,çok sıkıldım buaralar
buralardayım kuzucum da kendimi artık olmıcağına inandırmışım galiba ki ne zaman başlasam yarım bırakıyorum
inancımı tamamen kaybetmiş gibi hissediyorum denizcim ya ,olmuyo işte yapamıyorum
ben azimsiz ,tembel bir şişkoyummmmmmm
benim de böyle oluyo sıkça ama bi kere süslenip gezmeye çıktıktan sonra alışveriş yapıp bi kaç şey aldıktan sonra düzeliyorum.. okulların tatil olması daha da beter yaptı beni banyoya girip yıkanmak bi zor geliyo.. bi de havalar kötü sıkıcı
soğuk içiyosunuz di mi kızlar bunu? akşamdan yapsam termosa koyup yanımda getirsem olur di mi?
bebekim zaman zaman hepimize oluyor bu giibi durumlar hatta bana 2 günde bir oluyor o derece vahim yaniiişimdi neyap biliyormusun tatlım bırak evdeki boyayı falan işçıkışı kuaföre git boyayı bırak onlar yapsın arkasından bide fön kaş maş artık ne gerekiyorsa hepsini yaptır bak kendini nasıl iyi hissedeceksin ordan çıkıncada dogru bi avm ye bir iki bişey al kendine bak nasıl mutlu olacaksın ve eminol ondan sonra diyet yapmaya daha bi motive olmuş olacaksın.elifçim kendi kendine ahlamakla vahlamakla olmuyor canım ancak harekete geçince insan yol alabiliyor.ben senin eninde sonunda istediğiklerine ulaşacagına inanıyorum birazda sen inansan kendine
denizcim ben kendimi fena halde şartlandırdım sanırım zayıflamadan hiç bişeyin düzgün olamıcağı konusunda
kurban bayramından beri memleketime gitmedim onun sıkıntısı da var ,neyse bu haftasonu annemler geliyolar inşallah biraz moral olcak bana
bi de ev alma telaşındayız kızlar buara dua edin bize olur mu hayırlısıyla nasip olsun inşallah
bu evde 2 yıldır oturuyoruz ve ilk baştan beri bu ev beni boğuyor sanki ,değişiklik iyi gelicek inşallah
canım ben soğuk içemiyorum o yüzden sabahları giyinirken kaynatıyorum suyu çıkana kadar demleniyor sürahide sonra döküyorum termosa ve gün boyu içiyorum
akşamdan yaparsan sabaha kadar tadı acılaşabilir.
bunu bende yaptım canım aylardır 3 kıyafetle geçiriyorum günlerimi herkes ezberledi artık.ki kaldıki ben bu işyerinin sahibinin kızı konumundayım elemanlarım bile hergün çeşit çeşit giyerken ben formalarımla gelip gidiyorum.neden çünkü 65 olmadan hiçbişeyin kendime yakışacagına inanmıyorumda ondan.65 olmadan kesinlikle bişey almıcam diye şartlandırmışım kendimi.halbuki belkide 65 kilo olamadan ölüp gideceğimm garantim mi var sanki.hiçbişey ertelemeye gelmiyor aslında elifçim bide böyle bak olaya :82:
2 günde birmi
sen buralardan fazla ayrı kaldın sanırım
haklısın güzelim iyi ki varsınız kızlar
Alıntı yapamadım böyle yazayım .
Zilancığım bende yardıma hazırım bende dua okurum canım ...
Elifçiğim bu kadar bunalıma sokma kendini hepimiz biliyoruz ki sen istedinmi çok güzel kilo veriyorsun . Yeni ev içinde allah hayırlısını nasip etsin .. Allah isteyenlere ve banada yeni bir ev nasip etsin inşallah ( amin )
sizinle konuşmak dertleşmek iyi geliyo biraz azim ve moral doluyo içime
amin güzelim hepimize inşallah ,ağız tadıyla huzurla oturabilceğimiz evler nasip etsin
ev insanın psikolojisini etkiliyo sanki ,önceki evim küçüktü 2+1di ,mutfağı banyosu ilk yapıldığı gibiydi yeni sayılmazdı ama benim için çok güzel bir evdi
bu evimiz 3+1 ,mutfak ,banyo ,odalarda dolaplar ,ayakkabı ,palto dolapları falan herşeyiyle yapılı bir ev ama içim hiç ısınmadı hep beni boğdu sanki bu ev
şimdi almayı düşündüğümüz evde eski evimizle aynı semtte ,binalar hep aynı zaten orda ,evde aynı model ama mutfak banyo güzelce düzenlenmiş bu evde
inşallah nasip olur ,sanki taşınırsak kendimi daha iyi hissedicem
melek arkadaşlara katılıyorum kendi içindeki sorunu bulup çözmen lazım boş ver azcık hayatı
git bir kuaföre bakım yaptır kendine bişeyler al bu sana iyi gelcektir mutlaka
bu arada yarın misafirim gelcek kızlar çıkmalıyım hem pasta işleri hemde temizlik işlerini bugünden halledeyim yarına çok şey bırakmiyim hepinizi çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?