Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

güzel yüreklilerim benim

kalabalık mı gelicekler kolay bişeyler hazırlasan
3 komşum gelcek cnm bizim bu tarafta ikram şekli (yani ağırmı hafifmi) önemseniyor maalesef söyleniyo sonradan
eger kafana takılmayacaksa yat dinlen akşama yaparsın yada sabah erkenden kalkıp ama yattıgındada aklında olacaksa kalk yap akşama yatarsın

yapcaklarımı kısaca söylesem sence yetişirmi yatsam?
temizlik (tuvalet,banyo,toz alma,ev süpürme,balkonlar hepsi dahil) buraların kuru dolmalarını bilirmisin onu yapcam şekerpare,tramisu,tahinli kurabiye,bide börek Allahtan böreğim buzlukta hazır var gerisi yapılcak bide çocuklara akşam yemeği ne dersin uyusam yetişirmi denizcim?

bir kalp ancak bu kadar temiz olabilir gözdeminde senden geri kalır yanı yok canım arkadaşlarım benim

ayyy süpersiniz ya seviyorum sizi beya

sen uyuma en iyisi

şekerpareni ,tiramisunu geceye bırak

tahinli kurabiye sıcak daha güzel olur yarına bırak bence ,börekle beraber pişiriverirsin

dolmayı da geceden hazırla yarında pişirirsin

yemek olarak da makarna yesinler buakşam

zilan yat uyuuuuu balkonları kim görecek boşver yıkama tozu yarın sabah alırsın zaten bugün alsanda yarına gene toz olur tuvalet banyoda öyle bence bugün süpür sil mamaları yap yarında tozu tuvaleti banyoyu yaparsın öglene kadar oldu bitti iştee

aynen bende öyle düşünmüştüm uyumiycam yoksa misafire bunların yerine kendimi ikram etcem aynen çocuklarada makarna yapayım

nazcım bende seni seviyorummmm

elifçim bi fotograf makinam bilem yok telefonunki zaten berbat çekiyooo bende aslında resim eklemek istiyorum bi endamıma bakında bana akıl verin diyeee hazır kendimi gösterirken cicilerimi giyerim safişim sagolsunnn zahmet edip almış ben giyinip resim çektirmeyemi üşeneceğimmm

beeen geldimmm fıstıklarrrrr

canlarım ben geldim
yokluğum hiç belli olmamış anlaşılan
neyseeeee

hediyeler sahiplerine ulaşmış okuduğum kadarı ile herkes iyi günlerde kullansın inşallah....

Narinim ayrıca seninde üzerinde görmek isterim tabisiiiiiii

Kızlar çok uykum geldi nedense bide burnum akmaya başladı grip olucam galiba

Kızlar öküzünü kaybeden falan varsa merak etmesin öküz bana uğradı bugün ... Içime öküz kaçmış gibi çok acıktım ..

Kızlar çok uykum geldi nedense bide burnum akmaya başladı grip olucam galiba

aynı ruh hallerindeyim nazlım seninle

uykudan gözlerim kapanıyo ,burnum silmekten kızardı :2:

ve öküzden bir tanede benim içimde karnım acıktı 2 saat önce yememe rağmen

aynı ruh hallerindeyim nazlım seninle

uykudan gözlerim kapanıyo ,burnum silmekten kızardı :2:

Ve öküzden bir tanede benim içimde karnım acıktı 2 saat önce yememe rağmen

bende yaklaşık olarak 2,5 saat önce yedim elifim . Canım N**** (Siyahi) bisküviler varya ondan istiyor . çaya banıp banıp yemek vardı şimdi ama monti amcama ihanet olmaz

bende de bi adet buzağı varrr veee canı tatlı istioo:)

saat 4 olsada elma yesem hay allahıımm regl oldum sonunda kızlar

menüüüümm;

07:30 2 gün kurusu
08:30 süt 2 tb ekmeği peynir acı sos salatalık
12:45 etli salata yoğurt
16:00 elma
19:45 karnıyarık (yağsız köz) 1 karnıbahar tadımlık pırasa az ceviz ve yoğurt

yatmadan 1 portakal

sevgiler saygılar

Geldi sapasağlimmmm düşünceliiiiiiiiii kuzuuuuuuuuuuuuuu

benim şirketim olursa tüm sosyal paylaşım sitelerini ve kk yasaklayacağım verimini düşürüyor insanın, sadece bankalar ve günlük gazeteler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…