3 komşum gelcek cnm bizim bu tarafta ikram şekli (yani ağırmı hafifmi) önemseniyor maalesef söyleniyo sonradangüzel yüreklilerim benim
kalabalık mı gelicekler kolay bişeyler hazırlasan
eger kafana takılmayacaksa yat dinlen akşama yaparsın yada sabah erkenden kalkıp ama yattıgındada aklında olacaksa kalk yap akşama yatarsın
kızlar şimdi anlatayım gözdemle bizim aramızdaki hediye muhabbetini ben gözdem için lösev den yani lösemili çocuklar vakfının sitesinden cicili bicili bikaç hediye seçtim .gözdemin lösemili çocuklar için yapmaya çalıştıklarını bildiğim için bundan çok mutlu olacagını düşünüp öyle bi karar aldım.ama hediyeler bir türlü gözdeme ulaşmadı.gözdem o ara hastahanede oldugu için güvenlik görevlisine bırakmışlar.ama gözdem canım bana hediye falan gelmedi kimse teslim almamış diyor.ben nasıl olur şu şu isimli kişiye vermişler diyorum o hayır tatlım o kişi böyle bi paket almamış diyor.meger gözdemde o dönem lösevden bişeyler aldıgı için gözdeme kendi paketi gitmiş.gözdeme lösevden sana hediyeler almıştım diyince durum çözüldü.meger ben her aradıgımda gözdem hanımın hediyeleri nerde diye sordugumda teslim edildi denmesi zaten gözdemin kendi siparişleriymiş ancak bu pazartesi olay çözüldü benim siparişlerim gitmemiş.çok şükür bugün eline ulaştı bende rahatladım yaa nasıl denk gelir böyle bişey diye lösevdekiler bile şaşırdı bende dedimki biz arkadaşımla aynı şeyleri hissedecek kadar gönül bagımız kuvvetli dedim adama
kızlar şimdi anlatayım gözdemle bizim aramızdaki hediye muhabbetini ben gözdem için lösev den yani lösemili çocuklar vakfının sitesinden cicili bicili bikaç hediye seçtim .gözdemin lösemili çocuklar için yapmaya çalıştıklarını bildiğim için bundan çok mutlu olacagını düşünüp öyle bi karar aldım.ama hediyeler bir türlü gözdeme ulaşmadı.gözdem o ara hastahanede oldugu için güvenlik görevlisine bırakmışlar.ama gözdem canım bana hediye falan gelmedi kimse teslim almamış diyor.ben nasıl olur şu şu isimli kişiye vermişler diyorum o hayır tatlım o kişi böyle bi paket almamış diyor.meger gözdemde o dönem lösevden bişeyler aldıgı için gözdeme kendi paketi gitmiş.gözdeme lösevden sana hediyeler almıştım diyince durum çözüldü.meger ben her aradıgımda gözdem hanımın hediyeleri nerde diye sordugumda teslim edildi denmesi zaten gözdemin kendi siparişleriymiş ancak bu pazartesi olay çözüldü benim siparişlerim gitmemiş.çok şükür bugün eline ulaştı bende rahatladım yaa nasıl denk gelir böyle bişey diye lösevdekiler bile şaşırdı bende dedimki biz arkadaşımla aynı şeyleri hissedecek kadar gönül bagımız kuvvetli dedim adama
3 komşum gelcek cnm bizim bu tarafta ikram şekli (yani ağırmı hafifmi) önemseniyor maalesef söyleniyo sonradan
yapcaklarımı kısaca söylesem sence yetişirmi yatsam?
temizlik (tuvalet,banyo,toz alma,ev süpürme,balkonlar hepsi dahil) buraların kuru dolmalarını bilirmisin onu yapcam şekerpare,tramisu,tahinli kurabiye,bide börek Allahtan böreğim buzlukta hazır var gerisi yapılcak bide çocuklara akşam yemeğine dersin uyusam yetişirmi denizcim?
sen uyuma en iyisi
şekerpareni ,tiramisunu geceye bırak
tahinli kurabiye sıcak daha güzel olur yarına bırak bence ,börekle beraber pişiriverirsin
dolmayı da geceden hazırla yarında pişirirsin
yemek olarak da makarna yesinler buakşam
beeen geldimmm fıstıklarrrrr
Kızlar çok uykum geldi nedense bide burnum akmaya başladı grip olucam galiba
aynı ruh hallerindeyim nazlım seninle
uykudan gözlerim kapanıyo ,burnum silmekten kızardı:2:
Ve öküzden bir tanede benim içimde karnım acıktı 2 saat önce yememe rağmen
bende de bi adet buzağı varrr veee canı tatlı istioo:)
saat 4 olsada elma yesem:d hay allahıımm regl oldum sonunda kızlar:d
gözdem sen yine sanslısın ben neyapayım huysuz bir patronum oldugu yetmiyormuş gibi bide o adam akşamları babama dönüşüyorrrr
ayy çok şükür begendinmi canım nasıllar inşallah hepsi sagsaglim eline ulaşmıştır.canım annem yazan magnetide anneciğine çok düşkünsün diye sipariş etmiştim bende önümüzdeki ay aynılarından kendüme sipariş edeceğimmm
e koyun da görelim o zaman :82:
o da güzelbizim patronumuzda evsahibimiz aynı zamanda
eşim diyo ki daha ne istiyosun ,8 saat çalışıyosun ,cts yarım gün ,pazar tatil ,bütün gün int. başındasın facebook ,bilmem nereler takılıyosun
bak böyle rahat iş isterim ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?