slm kızlar kapatanım beni geri dönmek üzere listeden çıkarırmısın lütfenPerşembe tartıldım 63 iken dünde tartıldım 65 kiloyum Perşembe akşam doktorum yeni bir ilaç takviyesi yaptı(yapmaz olaydı)ve onla doymak bilmiyorum Daha bu halimle kendimi frenliyorum (frenlemesem kim bilir nasıl olcam) ve olan oldu üstüne birde dün regl oldum şuanda ağlamamak için kendimi zor tutuyorum inanki bir iki saat sonra doktorla görüşmeye gitcem kesin konuşcam kullanacaksın dersede kendim ona danışmadan bırakcam artık böyle giderse bir ayda 10 kilo alırım En azından kendimi toparlıyana kadar beni listeden çıkarın yüzünüze bakacak yüzüm yok kusura bakmayın ben sizinle yola koyulduğumdan beri bu ilaçlarlada uğraşıyorum bir yandan diyet bir yandan bu ilaçlar o yüzden bir ileri 2 geri gidiyorum sizden kopmam ama listeden çıkayım kimsenin yerini tutmiyim Heminiz allaha emanet olun arada uğrarım
karamel canım ben öyle kürleri pek bilmem ama biz günde kuru kayısı yiyorsak en fazla 3 kuru incir yiyorsakta 1 tane yiyoruz.bunları ara ögün olarak tüketiyoruz.mesala ben sabahları evden çıkarken 1 incir yada 2-3 kuru kayısı yerim
hoşgeldin karamell .yenisin zannımca ...bağırsak çalıştırıcı ne var peki uygulayıp sonuç aldığınız?
günaydın kızçelenler
yüzüm yokki menü paylaşmaya
hangi yüzle paylaşcam :18: beni resmen topa tutarsınız özelliklede bu aralar
ama düzene girdiğim andan itibaren paylaşcam söz :80:
istiyorsanız bugünden itibarenden paylaşırım ama kızmak yokk :18:
Kızmazsak toparlanamazsın, kızmak var, gittinmi doktora ziloş, ne dedi ilaçları kestimi?
Selam güzeller .......
Safiş sultan neydi seni bugün üzeN kıs BEN ANLAMADIM ??...
sabah:
2 dilim kızarmış esmer ekmek
peynir
2 şekerli kupa çay
yarım domates
ara:
tarçın, biberiye, kekik, nane karışımı uyduruk gözde çayı
öğlen:
1 tabak tarhana çorbası
2 kaşık yoğurt
akşam:
5 yemek kaşığı makarna
1 kase yoğurt
Şuan sabır etmekte çok zorlanıyorum. dolabı açıp nutellayı elime alıp dibini görmek istiyorum..
AMA YAPMICAM BUNU BENİM VERMEM GEREKEN 13 KİLOM VAR YEMİCEM BEN İRADESİ ZAYIF Bİ İNSAN DEĞİLİM BEN ZAYIF VE MANKEN GİBİ Bİ HATUN OLUCAM
ŞİMDİ MUTFAĞA GİDİP BİTKİ ÇAYI İÇİCEM.. DOLABI AÇMICAM BİLEEE
Günaydın takımcığım dükkanı açalım
25/01/2011
07:00
1 Elma
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
Yarım Demet Maydanoz
1 Domates
3 Salatalık
ÖĞLEN
9 Kaşık Nohut
1 Bardak Ayran
8-9 Kaşık Salata
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
1 Fincan Adaçayı
AKŞAM
3 Ekmeksiz Köfte
6 Tane Haşlanmış Brüksel Lahanası
1 Bardak Ayran
UYUMADAN
1 Bardak Yağsız Süt
Gün içerisinde 1,5 litre su, canım hiç istemiyor kışın su içmek :26:
Genelde safiş nazlı ben menü paylaşıyoruz neden kızlarcığım menülerini paylaşmıyor, hadi toparlanalım biraz yaza az kaldı
günaydın kızçelenler
yüzüm yokki menü paylaşmaya
hangi yüzle paylaşcam :18: beni resmen topa tutarsınız özelliklede bu aralar
ama düzene girdiğim andan itibaren paylaşcam söz :80:
istiyorsanız bugünden itibarenden paylaşırım ama kızmak yokk :18:
Ablaammmmm hoşgeldinnnn
Anlamadınmı neye kızdığımı???
vaaayyy çok pis gaza gelmişsin
sakın bırakma canım bir yerden başladın bir hafta sık dişini inan yeni beslenme şeklinede alışacaksın hiç bir şok diyete ve hapa gerek kalmadan gidecek 13 kilo
bebekiimmmmm günaydın naber
canım yaaa otuz kere söyledm sana sakız çiğne sakız falım sakızlardan hatta mümkünse karbonatlı olanından vallahi çok susatıyor yaaaa
ben boğacam bu diğer hatunlarıda bakalım ne zaman
günaydın melekkk
sen paylaş menüleride bizde bak sana neler yapıyoruz paylaş sen paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?