Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bnm annemle babam hala bizdeler Ayy siz buluşuyormusunuz ne kadar güzell ee nerdee :26:

Bende iyiyim cnm dün yediklerimi eritmek için napıcamı şaşırdım hamurişi yemiştim 1 kilo fazla çıktım :84:

bir günde okadar kilo almış olamazsın . ödem falandır bir iki gün dikkat et yediklerine hemencecik gider . Herhangi bir takımda yarışıyormusun . Eğer herhangi bir takımda değilsen bizim takıma gelebilirsin boş yerimiz var . Kaç kilosun bu arada

günaydın elifim allah kavuştursun canım . Tartıdaki rakamıda takma biliyorsun ki sen dikkat edince çok çabuk kilo verebiliyorsun

günaydın nazlişkom sağol canım

yeme olayını fazlaca abarttık bu hafta

bu sabah kalktım erkenden kahvaltımı hazırladım yedim öyle çıktım ,bundan sonra kahvaltı yapmadan çıkmıcam

70-79 ve 80-89 topiqine takılıyorum ama hiçbir yarışma takımında deqilim cnm

günaydın nazlişkom sağol canım

yeme olayını fazlaca abarttık bu hafta

Bu sabah kalktım erkenden kahvaltımı hazırladım yedim öyle çıktım ,bundan sonra kahvaltı yapmadan çıkmıcam

ben evde kahvaltı yapınca kendimi daha zinde hisediyorum evde 2 dilim ekmek çok gelirken işyerinde 4 dilim ekmekle zar zor doyuyorum .....

olur tabiki cnm şartlar neler bakalım :26:

- 2 adet nüfus kağıdı fotokopisi

- ikametgah belgesi

- nüfus kayıt örneği

- 4 adet fotoğraf

- 250,00 tl değerinde bağış yapıldığına dair makbuz

- dilekçe

belgeler noterden onaylatılıp getirilecek , genel kurula giriceksin

kabul edilirsen bir sonraki hafta takıma alınırsın

ama süreç uzun kabul edilme aşaması 3 aylık bir dönem

kısaca hoşgeldin

hoşbulduk canımm

cuma günleri kilo bildirim günü en geç saat 11:30 da buraya kilonu bildirmiş olman gerekiyor canım . Bol paylaşım ve istikrar . Günlük menülerimizi burda paylaşıyoruz ...

nazcım tamam cnm kilo çizelgemdeki kilom cuma günkü kilom bizde cumaları tartılıyoruz menülerimi akşam girip toplu olarak yazarım bu arada babam kalktı

cuma günleri kilo bildirim günü en geç saat 11:30 da buraya kilonu bildirmiş olman gerekiyor canım . Bol paylaşım ve istikrar . Günlük menülerimizi burda paylaşıyoruz ...

aa nazlıcım belgeleri niye atlıyosun

hem takımın alt katındaki zindan da bahsedelim kilo veremeyenleri 1 hafta boyunca zincirlediğimiz

sena bak beni azat ettiler artık kilo veremedim diye

aa nazlıcım belgeleri niye atlıyosun

Hem takımın alt katındaki zindan da bahsedelim kilo veremeyenleri 1 hafta boyunca zincirlediğimiz

Sena bak beni azat ettiler artık kilo veremedim diye

canım sen belgeleri yazmışsın diye atladım onları . Zindanıda soğuk suyla doldurdum iyice ...

kızlar burası sabahları böyle ıssızmı oluyor bide soquk su dolu zindan falan dediniz iyice üşüdüm

genelde sabahlarıda hareketlidir burası malum sömestır tatili arkadaşların çocukları falan evde oluyorlar . Pazartesi hafta başı iş yoğunluğu oluyor birazda ...

hooşşbulduukkk nazıııımmmm:) ne yapıyosunnn

kızlar dünnn direksiyon derslerim bittiii bende akşammma kardeşimi ve bi kaç arkadaşımı sinemaya götürdüm ataköye:)

ama öldüm yolda iii cesaret gittim vallaa

ama çok korktumm çok sağa yanaşıyorum bi de paniğğğiimmm dün çok korktum ama:S

oooo hayırlı olsun mirayım . ıslatalım bir gün bizide gezmeye götür . Bende iyiyim canım nasıl olsun aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…