bnm annemle babam hala bizdelerAyy siz buluşuyormusunuz ne kadar güzell ee nerdee :26:
Bende iyiyim cnm dün yediklerimi eritmek için napıcamı şaşırdım hamurişi yemiştim 1 kilo fazla çıktım :84:
günaydın elifim allah kavuştursun canım . Tartıdaki rakamıda takma biliyorsun ki sen dikkat edince çok çabuk kilo verebiliyorsun
bir günde okadar kilo almış olamazsın . ödem falandır bir iki gün dikkat et yediklerine hemencecik gider . Herhangi bir takımda yarışıyormusun . Eğer herhangi bir takımda değilsen bizim takıma gelebilirsin boş yerimiz var . Kaç kilosun bu arada
günaydın nazlişkom sağol canım
yeme olayını fazlaca abarttık bu hafta
Bu sabah kalktım erkenden kahvaltımı hazırladım yedim öyle çıktım ,bundan sonra kahvaltı yapmadan çıkmıcam
70-79 ve 80-89 topiqine takılıyorum ama hiçbir yarışma takımında deqilim cnm
olur tabiki cnm şartlar neler bakalım :26:
- 2 adet nüfus kağıdı fotokopisi
- ikametgah belgesi
- nüfus kayıt örneği
- 4 adet fotoğraf
- 250,00 tl değerinde bağış yapıldığına dair makbuz
- dilekçe
belgeler noterden onaylatılıp getirilecek , genel kurula giriceksin
kabul edilirsen bir sonraki hafta takıma alınırsın
ama süreç uzun kabul edilme aşaması 3 aylık bir dönem
kısaca hoşgeldin
olur tabiki cnm şartlar neler bakalım :26:
cuma günleri kilo bildirim günü en geç saat 11:30 da buraya kilonu bildirmiş olman gerekiyor canım . Bol paylaşım ve istikrar . Günlük menülerimizi burda paylaşıyoruz ...
cuma günleri kilo bildirim günü en geç saat 11:30 da buraya kilonu bildirmiş olman gerekiyor canım . Bol paylaşım ve istikrar . Günlük menülerimizi burda paylaşıyoruz ...
aa nazlıcım belgeleri niye atlıyosun
hem takımın alt katındaki zindan da bahsedelim kilo veremeyenleri 1 hafta boyunca zincirlediğimiz
sena bak beni azat ettiler artık kilo veremedim diye
aa nazlıcım belgeleri niye atlıyosun
Hem takımın alt katındaki zindan da bahsedelim kilo veremeyenleri 1 hafta boyunca zincirlediğimiz
Sena bak beni azat ettiler artık kilo veremedim diye
canım sen belgeleri yazmışsın diye atladım onları . Zindanıda soğuk suyla doldurdum iyice ...
demek ümitsiz vakasın melekcimmm
kızlar burası sabahları böyle ıssızmı oluyor bide soquk su dolu zindan falan dediniz iyice üşüdüm
hooşşbulduukkk nazıııımmmm:) ne yapıyosunnn
kızlar dünnn direksiyon derslerim bittiii bende akşammma kardeşimi ve bi kaç arkadaşımı sinemaya götürdüm ataköye:)
ama öldüm yolda iii cesaret gittim vallaa:d:d
ama çok korktumm çok sağa yanaşıyorum bi de paniğğğiimmm dün çok korktum ama:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?