Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm cnm bende sürücü kursuna gidiyorum bu akşam son derse giricez hafta sonu sınavım var çok heyecanlıyım bnm direksiyon derslerim 21-22-23-24 şubatta direksiyon sınavımda 13 martta hayırlısıyla kazanırım inş. :18: ataköydemi oturuyorsun bende z.burnu/olıvıum..

nazımm pişşt naber fıstıqımm sabahtan beri burdamısın kıss:76:

selam kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzz
ben çok yoğunum gelemiyorum yanımıza inşallah en kısa zamanda işleri yoluna koyup katılacağım sizlere.....

yeni arkadaş var gelen hoşgeldin aramıza cancan

merhaba kızlar
ben bugün evdeyim ve öğlende uyandım :)) biraz önce kahvaltı yaptım şimdi yeşil çayımı içiyorum bir saate kadar da öğrencim gelecek..siz nasılsınız?gerçi Nazlının dediği gibi okulların tatil olması topiğimizi etkilemiş..

evet ben hep buralardayım takım kaptanı olaraktan . zeytinburnu olivyumu çok geliyorum ben . arkadaşım oturuyor orda . ve olivyumun karşısında enes ayakkabı var ordan alıyorum ayakkabılarımı hem fiyatı uygun hemde güzel oluyorlar .

canımı istettin qııı kalkimm yeşilçay demliimmm

günaydın diyelim sana emineciğim ve afiyet olsun . bende can sıkıntısından oturuyorum işyerinde işlerim bitti ....

naz varmı topiqte başak istanbulda oturan olıvıumda buluşup bişeyler yeriz tanışmış oluruz biz geçen ay diqer topikle toplandık olıvıumda 4 kişyidk ama çok güzel geçti bende enese çok yakınım itfaiyenin karşısında oturuyorum cnm

istanbulda oturan ben varım , miray var ,gözdem var ama o karşıda oturuyor . benim zeytinburnunda okul arkadaşım oturuyor . onun sayesinde bende öğrendim oraları akşemsettinde oturuyor arkadaşım . olar müsait olduğumuz bir hafta buluşabiliriz..... okuyormusun yoksa çalışıyormusun

Evet arkadaşlaaaarrrr hazır okumuşken taze tazze bende paylaşayım...

Biz 13 şubat pazar günü (yani bu pazar) Allah izin verir bir aksilik çıkmaz ise.
6. Takımdan bir kaç arkadaş ile buluşacağız inşallaahhhh.....
İstanbulda olupta aramıza katılmak isteyen olursa özelden bana yada kaptanımız naza yazabilir bilginize.....

yaa ne güzel :97: resimlerinizi paylaşın bari biz gelemiyoruz sizi görelim

yaa ne güzel :97: resimlerinizi paylaşın bari biz gelemiyoruz sizi görelim

valla keşke sende istanbulda olaydında katılabilseydin buluşmaya
biz resim çekilirizdeeeeee paylaşım için kendi adıma söz veremicem canım
bunun telifi var izini var vs. vs. vs.

tamam elifim paylaşırız tabiki resimlerimizi . birgünde izmir buluşması yaparız belki . bu senede izmire gelmeyi düşünüyorum

ben izmiri çoooookkkk seviyorum denk gelirse yazın izinde iken gidelim kız valla

benim teyzem oturuyor izmirde onun yanına gidiyoruz. denk gelirse buluşalım tabi

ben ehliyeti
4 sene önhce aldım canım ama öğrenmek çok zor yaaa ben yaklaşık 14 15 saat direksiyon dersi aldım 1 aydır. uğraşıorummm ... çapada oturuorum ben yakın orayaaa ...

bu arada hoşgeldin canım aramızaaa

eğer bi aksilik olmazsa bende buluşmadayımmmm

iş başvurusu yaptım haber bekliyorum cnm
tamam elifim paylaşırız tabiki resimlerimizi . birgünde izmir buluşması yaparız belki . bu senede izmire gelmeyi düşünüyorum
ayy szi benden habersiz buluşuyomusunuzzz

hoşbuldum cnm teşekkürler pazar günü kaçta ve nerde buluşacaksınız ..

günaydin fistiklar...:)
diyetim cok iyi gidiyor o yüzden baya mutluyum...ins sizlerinde keyifleri yerindedir..
dün giremedim bütün gün kendime uygun bir üniversite aradim...sanirim dalimi degistircem..
neyse öpüyorum hepinizi:)

benim teyzem oturuyor izmirde onun yanına gidiyoruz. denk gelirse buluşalım tabi

Valla çok süper olur bence

benim de teyzem oturuyor izmirde denk gelirse ben de gelmek isterim..zaten istanbulda buluşacakmışsınız özendim sizeee

oh oh denk gelirse ne demek denk getirmek gerek
önce istanbul toplantısı yaparız ardından da izmir buluşması ne kadan mikemmel olur gari

eğer bi aksilik olmazsa bende buluşmadayımmmm

hele bi gelme hele bi gelmeeeeee

ayy szi benden habersiz buluşuyomusunuzzz

hoşbuldum cnm teşekkürler pazar günü kaçta ve nerde buluşacaksınız ..

Canım gelmeye niyetli isen özelden yazarım buluşma yerini ve saatini cancan

Hoşgeldin tatlım naber
sen hangi dalda isin kızzzzzz

günaydınlar 6. takımın çıtırları nasılsınız .

Günaydın nazlımmmmmmm naberrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…