- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Emoji yalnış oldu sanırım seni vurmak istememiştimBen ne yaptım
Bana vurmak sana iyi geliyosa vur
Artin cok değil canım cumaya eksiler gelirPazartesi tartısı Eki Görüntüle 2870019
+100
-200 diye diye 30 kilo verdin canım az miTartım Diyor ki,
Eyyy Cordeliaa, deli gibi spor yapıyon
Ufacık birşey yesen vicdan yapıyon
Karpuzdu kabaktı diyetle kafayı yiyon
Sonuçta anca - 200 gr. geliyonnnnn
Aynı sporlari yapiyorsun surekli diyoruz sanaaaa eksi gelmende guzelTartım Diyor ki,
Aynen kaptanım iğrenç olmasın bi ara tv de gazman vardı ya ben onun gazwomen versiyonu oldum dün wc den çıkamadım ya lanet bir şey bu sanci doğursam anca bu kadar ağrım olurduDogru diyosun belkide bunyeden bunyeye degisebilir bana bakliyat artı gösteriyo mesela
Tatlım görümcemin eşinin köyüne gideceğiz davet ettiler bizi tahmini temmuzun 1 i ve 5 i arası gideceğiz belki 10 gün kalırız dedi eşim net çekmiyor fazla orada sıkıntı olabilir diye listeye girmiyorum kuzum bu hafta ve önümüzde ki hafta şeytanın bacağını kirman lazım 58.0 hedefim benin 2 hafta da elbise giyeceğim içine sığmam lazımAramıza dön ama artık free den kurtul bekliyoruz
Karpuz =Karpuz Güzeleri Ne durumdayız?
Muhteşem Yüzdeler verilecek değil mi?
6. Takım 731. Etap Adım (Spor ) AseliccA karpuz @madamhd karpuz Cordelia karpuz @I-cell_84 karpuz @Lili 38 karpuz @Tostombalakanne karpuz @birazhuzurdu2008 karpuz @nursenceli karpuz @Poni Bon karpuz M MissHayaLet karpuz
Gecmis olsun canimGünaydın kızlar, geç geldim yine. iki gün kuru fasulye sonrası +300 var bende. ama geçer korkmayın çünkü bugün mideyi bozmuşum resmen tuvalette yaşıyorum
Sadece sen degilsin arti olan merak etme75.7, çıktım +350gr, bu hafts 74 görmeliyim, şimdiden başlayayım ağlamaya
Neyse vurdun artik bikereEmoji yalnış oldu sanırım seni vurmak istememiştim
Teşekkürlerrr. Tartıma iletiyom mesajı.-200 diye diye 30 kilo verdin canım az mi
Ben artiyim canim ama benimki karpuzdan değil cumartesi günkü yediklerimdenKarpuz Güzeleri Ne durumdayız?
6. Takım 731. Etap Adım (Spor ) AseliccA karpuz @madamhd karpuz Cordelia karpuz @I-cell_84 karpuz @Lili 38 karpuz @Tostombalakanne karpuz @birazhuzurdu2008 karpuz @nursenceli karpuz @Poni Bon karpuz M MissHayaLet karpuz
Kavun diyeti yokmu bizde E Elif_Eylul le yapalım ?Karpuz Güzeleri Ne durumdayız?
Tartı haklı az sal kendiniTartım Diyor ki,
Bak iyi olur kavun diyetide çişe çıkarız surekliKavun diyeti yokmu bizde E Elif_Eylul le yapalım ?
Başarılar kızlar güzel eksiler görürsünüz inşallah
Şimdi dicek ki jj yapiyorumSakal biraksam nasıl olur acabaCordelia
Şu evayı yapiyosun baska seylerde ekle hayatina artık beee ben sıkıldım mekik çek bölgesel yap ip atla nebilim iste
Bidaha demicem zaten takmis birtek hayatinda mira varŞimdi dicek ki jj yapiyorumben diyorum dilimde tüy bitti daha da demem
Gecmis olsun canim
Sadece sen degilsin arti olan merak etme
Neyse vurdun artik bikere
Anaaaa hepicigi peşime takılmış artı gelirseniz karışmamKarpuz Güzeleri Ne durumdayız?
6. Takım 731. Etap Karpuz Güzelleri AseliccA karpuz @madamhd karpuz Cordelia karpuz @I-cell_84 karpuz @Lili 38 karpuz @Tostombalakanne karpuz @birazhuzurdu2008 karpuz @nursenceli karpuz @Poni Bon karpuz M MissHayaLet karpuz
Ben çok severim kavunu. bugün bende alayım bariKavun diyeti yokmu bizde E Elif_Eylul le yapalım ?
Başarılar kızlar güzel eksiler görürsünüz inşallah
Acımı o şey . Chili peper dediğin6. Takım Kim daha çok zayıflar Challenge devam ediyor.
Silahlarımız hazırrrrrrr mıııııı?...Kabak,karpuz,semizotu,ayranlarınızı kapınnnnnn. Haydiiiii 6. takım.
Üye Adı baharat C Chikolata_gozlum Chili peper @Tutku44 Chili peper AseliccA çörekotu @SaskinAnne çörekotu @kackaloribu fesleğen @madamhd fesleğen Cordelia karabiber @s i d e l y a karabiber @sandriyon kekik @Less-is-More kekik E Elif_Eylul kimyoın Zipzip- kimyon @I-cell_84 nane @Ytmz nane @Lili 38 sumak @Elhan sumak @sleepy angel tarçın @sardunya1038 tarçın @T u t a s t e zencefil @Elisa83 zencefil @Tostombalakanne zerdeçal @birazhuzurdu2008 zerdeçal
Bırakma canım devam et. 1 lokma kaçamak bile bizi geri atıyor. O yüzden iradeni kaybetme. 7li rakamlar sonrada 6 lı rakamlar görelim senden. Ben geldiğimden beri sen aynı kilodasın kendine yazık. Yerinde sayıyorsunvalla lanet kilo 80tartıyı kıracaktim az kalsin neyseki bugün 79,8 gördüm içmdeki yağlar eridi yağlar
Kavun sevmem ama em azından kaşındırmıyor. Ödem falanda kalmaz harikaBak iyi olur kavun diyetide çişe çıkarız surekli
Mirayla 30 kilo vermişBidaha demicem zaten takmis birtek hayatinda mira var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?