Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tartım Diyor ki,

Eyyy Cordeliaa, deli gibi spor yapıyon
Ufacık birşey yesen vicdan yapıyon
Karpuzdu kabaktı diyetle kafayı yiyon
Sonuçta anca - 200 gr. geliyonnnnn
Aynı sporlari yapiyorsun surekli diyoruz sanaaaa eksi gelmende guzel

Dogru diyosun belkide bunyeden bunyeye degisebilir bana bakliyat artı gösteriyo mesela
Aynen kaptanım iğrenç olmasın bi ara tv de gazman vardı ya ben onun gazwomen versiyonu oldum dün wc den çıkamadım ya lanet bir şey bu sanci doğursam anca bu kadar ağrım olurdu
Aramıza dön ama artık free den kurtul bekliyoruz
Tatlım görümcemin eşinin köyüne gideceğiz davet ettiler bizi tahmini temmuzun 1 i ve 5 i arası gideceğiz belki 10 gün kalırız dedi eşim net çekmiyor fazla orada sıkıntı olabilir diye listeye girmiyorum kuzum bu hafta ve önümüzde ki hafta şeytanın bacağını kirman lazım 58.0 hedefim benin 2 hafta da elbise giyeceğim içine sığmam lazım
Karpuz =

Günaydın kızlar, geç geldim yine. iki gün kuru fasulye sonrası +300 var bende. ama geçer korkmayın çünkü bugün mideyi bozmuşum resmen tuvalette yaşıyorum
Gecmis olsun canim
75.7, çıktım +350gr, bu hafts 74 görmeliyim, şimdiden başlayayım ağlamaya
Sadece sen degilsin arti olan merak etme
Emoji yalnış oldu sanırım seni vurmak istememiştim
Neyse vurdun artik bikere

Tartım Diyor ki,

Eyyy Cordeliaa, deli gibi spor yapıyon
Ufacık birşey yesen vicdan yapıyon
Karpuzdu kabaktı diyetle kafayı yiyon
Sonuçta anca - 200 gr. geliyonnnnn
Tartı haklı az sal kendini

Sakal biraksam nasıl olur acaba Cordelia
Şu evayı yapiyosun baska seylerde ekle hayatina artık beee ben sıkıldım mekik çek bölgesel yap ip atla nebilim iste
Şimdi dicek ki jj yapiyorumben diyorum dilimde tüy bitti daha da demem

Acımı o şey . Chili peper dediğin
valla lanet kilo 80 tartıyı kıracaktim az kalsin neyseki bugün 79,8 gördüm içmdeki yağlar eridi yağlar
Bırakma canım devam et. 1 lokma kaçamak bile bizi geri atıyor. O yüzden iradeni kaybetme. 7li rakamlar sonrada 6 lı rakamlar görelim senden. Ben geldiğimden beri sen aynı kilodasın kendine yazık. Yerinde sayıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…