Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oo gez bakalım canım değişiklik iyi gelir

Bir kac kisi disinda takimin geneli arti bakalim cumaya ne olacak
Sonuncu oluruz kesin.

Buarada karpuz diyeti konusunda çekincelerim var sonumuz hayır olur inşallah. Karpuz çok şekerli ve kontrollu tüketilmesi gereken bit şey geliyor bana, inşallah ben yanılıyorumdur.

Sonuncu oluruz kesin.

Buarada karpuz diyeti konusunda çekincelerim var sonumuz hayır olur inşallah. Karpuz çok şekerli ve kontrollu tüketilmesi gereken bit şey geliyor bana, inşallah ben yanılıyorumdur.
Aman ne yapayim sonuncu olalim az da hep birinci olacak halımiz yok ya

Meyve konusunda benimde çekincelerim var ama bildikleri vardir diyerek izliyorum :))

Aman ne yapayim sonuncu olalim az da hep birinci olacak halımiz yok ya

Meyve konusunda benimde çekincelerim var ama bildikleri vardir diyerek izliyorum :))
Yaaa meyve diyeti var sorun olduğunu sanmiyorum ama protein sart meyve yaninda

Geçmiş olsun canım.uzuldum çok.

listeden ben giderim sen girersin galiba
Sen mezun olmadin mi bu hafta sorun mu cikti
bende haftaiçi cumaya kadar karpuz diyetine niyetlendim.
akşam sadece karpuz yiyecegim. adama inat...
bana diyo ki sen hayatta kilo veremezsin dediiiiii
Goster o zaman nasil veriliyor
Hadi bakalim soyle koseye seyirlik yerlestim bu tablonun cuma sonucunu bekliyorum ona gore eve donunce denerim belki :) bol eksiler
Tartım Diyor ki,

Eyyy Cordeliaa, deli gibi spor yapıyon
Ufacık birşey yesen vicdan yapıyon
Karpuzdu kabaktı diyetle kafayı yiyon
Sonuçta anca - 200 gr. geliyonnnnn
:) Tartinda hicbirseyi begenmiyor ama "(
Pul biberi biliyorum. Severimde. Ama chili peper yazdım google de kırmız biber gösteriyor. Pul biber çıkmadı. O yüzden sordum

Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 73.1
Bugün 73.4
Regl yaklaştı ondan galiba
Rakibecim regl mi olacaksin
Migi güvenle çalışmıyor, ona yapamazsın edemezsin sen hayatta 78 olamazsın, sen kimsin ki 7lere ineceksin, falan diyince inat yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…