Supersin ben yine 20 saniye yaptim ama bugun daha iyi durabildimAaaa plankta rekorumu kirdim 2dk
Günaydın canım cumaya eksilerle bekliyoruzGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 73.1
Bugün 73.4
Regl yaklaştı ondan galiba
Migi güvenle çalışmıyor, ona yapamazsın edemezsin sen hayatta 78 olamazsın, sen kimsin ki 7lere ineceksin, falan diyince inat yapıyor.Sana güveniyorum @migim.bu hafta 78 göreceksin.
oo gez bakalım canım değişiklik iyi gelirTatlım görümcemin eşinin köyüne gideceğiz davet ettiler bizi tahmini temmuzun 1 i ve 5 i arası gideceğiz belki 10 gün kalırız dedi eşim net çekmiyor fazla orada sıkıntı olabilir diye listeye girmiyorum kuzum bu hafta ve önümüzde ki hafta şeytanın bacağını kirman lazım 58.0 hedefim benin 2 hafta da elbise giyeceğim içine sığmam lazım
Sonuncu oluruz kesin.Bir kac kisi disinda takimin geneli arti bakalim cumaya ne olacak
Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 73.1
Bugün 73.4
Ilk defa denedim yorulmadan 2dk durdumSupersin ben yine 20 saniye yaptim ama bugun daha iyi durabildim
Guzel artilar varBir kac kisi disinda takimin geneli arti bakalim cumaya ne olacak
Aman ne yapayim sonuncu olalim az da hep birinci olacak halımiz yok yaSonuncu oluruz kesin.
Buarada karpuz diyeti konusunda çekincelerim var sonumuz hayır olur inşallah. Karpuz çok şekerli ve kontrollu tüketilmesi gereken bit şey geliyor bana, inşallah ben yanılıyorumdur.
Yaaa meyve diyeti var sorun olduğunu sanmiyorum ama protein sart meyve yanindaAman ne yapayim sonuncu olalim az da hep birinci olacak halımiz yok ya
Meyve konusunda benimde çekincelerim var ama bildikleri vardir diyerek izliyorum :))
Kimyon çayi yap bak o zayıflatıyormuşSonucta hepimiz buhafta baharatizheleki biz kimyon kokuşuk kokuşuk
Geçmiş olsun canım.uzuldum çok.13 Haziran Pazar menüm
Sabah aç karnına mate çayı
Kahvaltı
Yarım h.y beyazı
1 y.k sucuklu yumurta
2 çatal beyaz peynir
1 Küçük domates salatalık
Erik dut
Saat 4 gibi
2 kepçe m.corbasi
Tazefasulye yemeği
Çoban salata
Saat 6 gibi
Çay ile çeyrek üzümlü kurabiye
Su : 3 lt
Adım: 5.895
Bilekliğin kordonu koptuyoksa daha fazla olurdu adımım
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
@sleepy angel
Teşekkürler canım.Hayırlı olsun canım
İyiyim canım. Sen nasılsın? Şu kaslar bir çıksa daha iyi olacağım. Hayallerim ve ben.Teşekkür ederim canım nasılsın
Çıkacak az kaldı bence artık abs videolarına başlamalısınİyiyim canım. Sen nasılsın? Şu kaslar bir çıksa daha iyi olacağım. Hayallerim ve ben.
Sen mezun olmadin mi bu hafta sorun mu ciktilisteden ben giderim sen girersin galiba
Goster o zaman nasil veriliyorbende haftaiçi cumaya kadar karpuz diyetine niyetlendim.
akşam sadece karpuz yiyecegim. adama inat...
bana diyo ki sen hayatta kilo veremezsin dediiiiii
Hadi bakalim soyle koseye seyirlik yerlestim bu tablonun cuma sonucunu bekliyorum ona gore eve donunce denerim belki :) bol eksilerKarpuz Güzeleri Ne durumdayız?
Muhteşem Yüzdeler verilecek değil mi?
6. Takım 731. Etap Karpuz Güzelleri AseliccA karpuz @madamhd karpuz Cordelia karpuz @I-cell_84 karpuz Lili 38 karpuz @Tostombalakanne karpuz @birazhuzurdu2008 karpuz @nursenceli karpuz @Poni Bon karpuz @sena zeynep karpuz
:) Tartinda hicbirseyi begenmiyor ama "(Tartım Diyor ki,
Eyyy Cordeliaa, deli gibi spor yapıyon
Ufacık birşey yesen vicdan yapıyon
Karpuzdu kabaktı diyetle kafayı yiyon
Sonuçta anca - 200 gr. geliyonnnnn
Pul biberi biliyorum. Severimde. Ama chili peper yazdım google de kırmız biber gösteriyor. Pul biber çıkmadı. O yüzden sordum
Rakibecim regl mi olacaksinGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 73.1
Bugün 73.4
Migi güvenle çalışmıyor, ona yapamazsın edemezsin sen hayatta 78 olamazsın, sen kimsin ki 7lere ineceksin, falan diyince inat yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?