JJ ve plank yapıyorum. Mekikte eklerim. Hoplama zıplama, uçan tekme atma vs. kalan hepsini Miracıgim ile yapıyoruz. Merak etme sen.Sakal biraksam nasıl olur acabaCordelia
Şu evayı yapiyosun baska seylerde ekle hayatina artık beee ben sıkıldım mekik çek bölgesel yap ip atla nebilim iste
Yok guzel kilo verdi ona bisey demiyorum zaten bazen şasirtsa sporla kendini belkide daha güzel olurMirayla 30 kilo vermiş
Birgün karpuz yerine kavun yiyeceğim.Kavun diyeti yokmu bizde E Elif_Eylul le yapalım ?
Başarılar kızlar güzel eksiler görürsünüz inşallah
Teee iste hemen kendini savunuyorJJ ve plank yapıyorum. Mekikte eklerim. Hoplama zıplama, uçan tekme atma vs. kalan hepsini Miracıgim ile yapıyoruz. Merak etme sen.
Fazla yeme. Takdım kafayı sana gözüm üstünde. Fazla yersenBen çok severim kavunu. bugün bende alayım bari
Afiyet olsun canımBirgün karpuz yerine kavun yiyeceğim.
Ben dedim E Elif_Eylul hiç sasirmadmJJ ve plank yapıyorum. Mekikte eklerim. Hoplama zıplama, uçan tekme atma vs. kalan hepsini Miracıgim ile yapıyoruz. Merak etme sen.
Pul biber canım. Tam diyetlik.Acımı o şey . Chili peper dediğin
Bırakma canım devam et. 1 lokma kaçamak bile bizi geri atıyor. O yüzden iradeni kaybetme. 7li rakamlar sonrada 6 lı rakamlar görelim senden. Ben geldiğimden beri sen aynı kilodasın kendine yazık. Yerinde sayıyorsun
Al senin olsun migi bizi dinlemiyo yada sallamiyo sen adam etFazla yeme. Takdım kafayı sana gözüm üstünde. Fazla yersen
Amannn bidaha
Sana güveniyorum @migim.bu hafta 78 göreceksin.Ben çok severim kavunu. bugün bende alayım bari
Pul biberi biliyorum. Severimde. Ama chili peper yazdım google de kırmız biber gösteriyor. Pul biber çıkmadı. O yüzden sordumPul biber canım. Tam diyetlik.
Valla Felemenkçe imiş. Google çeviri öyle dedi.Pul biberi biliyorum. Severimde. Ama chili peper yazdım google de kırmız biber gösteriyor. Pul biber çıkmadı. O yüzden sordum
Sonucta hepimiz buhafta baharatizPul biberi biliyorum. Severimde. Ama chili peper yazdım google de kırmız biber gösteriyor. Pul biber çıkmadı. O yüzden sordum
Geliyorum daha da demem
Öyle deme kız mercimek köftesin de harika olur kimyonSonucta hepimiz buhafta baharatizheleki biz kimyon kokuşuk kokuşuk
Allah seni napmasinÖyle deme kız mercimek köftesin de harika olur kimyon
Afiyet olsun canımGunaydin herkese ❤
Dun gece menumu yazamadim. Hemen ekliyorum.
Sabah 9.30
2 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, domates, cay
14.00 1 muz, 1 avuc cig findik
16.30 aksam yemegi
1 kepce sehriye corbasi, 4 yk patatesli patlican yemegi, 1 kase cacik, 1 dilim tb ekmegi
19.00 bir avuc kuruyemis, 1 avuc leblebi
Zipzip- E Elif_Eylul
Spor; dun evden cikamadim, evde de spr yapamadim. 800 küsür adim atmisim. Sayilmaz bileCordelia sandriyon
Eksin çok güzel cnmCuma 57.8
Bugun 57.5
Fark -300 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?