- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Acı pul biber ekersen tuzsuzluğu hissetmezsinÖğlen yedim ayran çorbasını tuzsuz pek parlak olmadı tabi akşam dayanamayıp tuz azıcık atabilirimbugün oğlumun anaokulu mezuniyeti suslendim gidiyorum valla baya heyecan yaptım kızlar
5 bin adimdayim da baska bir spor yapamiyorum bugün
Tamam canım5 bin adimdayim da baska bir spor yapamiyorum bugün
Eva kim?Ben evanın vücut tipini beğenmiyorum
Sürekli aynı sporu yapmamalıyız değiştirirse vücut şaşırıyor daha güzel sonuç alıyoruz bakkkkkkCordelia bırdan sana sesleniyorum bu hafta sana eva yasakkkkkkk 1 temmuza kadar hergün 30 dk leslie 30 dk pilates 10 dk eva yap aradaki farkı göreceksinn
İnşallah eksi olacak.Ben artiyim canim ama benimki karpuzdan değil cumartesi günkü yediklerimden
Sen kac adimdasin yetismek icin cabalayim bugun biraz yemek derdim de yok :))Tamam canım
12bindeyim canimSen kac adimdasin yetismek icin cabalayim bugun biraz yemek derdim de yok :))
Karpuz yiyorum yedikten sonra devam edeceğim12bindeyim canim
Afiyet olsun canım ben yedim oglendeKarpuz yiyorum yedikten sonra devam edeceğim
OkumadımC Chikolata_gozlum sen bu mesajı okuma.
Muhteşemi artıya değil mezuniyet için koydum Tebrikler.
Seni harika kilo veren biri ile rakip yaptım. Neden ?
Çünkü sana çok güveniyorum. Bu artı en az 1.5 kilo eksi olmalı. Çikolata %2 lerle geliyor. Kazanmalisin.
Ben seni tutuyorum.
O kadar cok konuşuyoruz ki kesip yiyeyim dedim normalde hic meyve aramam bilirsin :)))Afiyet olsun canım ben yedim oglende
Yeee kız sulu suluO kadar cok konuşuyoruz ki kesip yiyeyim dedim normalde hic meyve aramam bilirsin :)))
İyi olan kazansın o zamanbende +0.3 ayniyiz insa cumaya seni gececegim
ismini gorunce soyle bir silkledim kendimi
Beni anlatmışsın canım büyük olan küçüğe laf atıyor küçük olan buyugun saçını çekiyor kahvaltı hazırlıyorum küçük olan yer bitirir büyük olan dönüp bakmaz.Ben de onu düşünüyorum inan ya herjesin çocucuğu var bir tek ben mi böyle deliriyorum diye.
Sabah 8de büyük uyandırdı acıktım diye ama yalan kalkayım diye diyor, kaltık, wc alt değiştirme giyinme faslı, büüyğe küçüğe omlet hazırladım, küçük az yedi, büyük hiç yemedi, ben o sırada tartılmaya gittim, geldiğimde ağlama krizlerine girilmiş, bardak kırılmış, mutfağı süpğrdüm, oyun odasına geçtik, balıkların suyunu döktüler onu temizledim, kahvaltı hazırlamak için mutfağa gittim , küçük bacağıma yapıştı, sağa sola giderken bırakmıyır, düştü kanadı, neyse biri sağ dizimde diğeri sol kahvaltı yaptım, buarada üstler hep su oldu, değiştirdik, makineye çamaşır attım, küçüğü uyuttum, makine bozulmuş onu kurcaladım biraz, tekrar çalıştırdm, yerleri sileyim dedim bizim odadan başladım, büyük geldi, kavga kavga kavga ağla ağla ağla, can sıkıntısından delirdi çocuk, ben odayı bitirdim, ağlamasına küçük uyandı, tekrar emzirmek için yanına yattım, büyük de yattı , ama küçük uyandı büyük uyudu, kalktık, wc alt değiştir, çamaşırları ser, çorba yap, şuan küçüğe yemek yediriyorum bir elle de.
Diyet için spor için bahane için yazmıyorum cidden kendi akıl sağlığım için yazıyorum. Hiç bir şey yapamıyorum sabahtan beri 1 odanın yeri silindi, evi silmek kaç dk sürer ya ama bitemiyor, sürekli ağlayan 2 çocuk, ve birinin artık ağlamayı anırma aşamasında yapması sürekli karşı çıkması, akşama kadar ağzına lokma atmaması, sürekli kardeş kavgası, wcye bile gidememe,
Saat 3 olmuş, daha akşama yemek yok,
Eminim hepimizin hayatı böyle, eminim çook daha zorlarını yaşayan vardır buna daha kv kp eklenen falan ama bu da bnm zorum, çıkamıyorum işin içinden , her gün ağlıyorum anneme gelin diye, 2-3 güne gelecekler, gece uyumuyorum dün 4-8 uyudum, o da yoruyor ve sinirli yapıyor, kendimden tiksiniyorum ben, sürekli bağıran sinirlenen biri oldum, katlanamıyorum hiç bir şeye, kendime de katlanamıyorum, ben böyle biri değildim. Konu nereden nereye geldi.
Bnmki saat15den sonra meyveye karşı, inşallah çook güzel kilolar verirsiniz, hepşmiz çok istetiz kilo vermenizi, çok verirseniz diyetisyen bitince ben de yaparım
Ben activia aliyorum ama kantinde varmidir bilemedimKizlar evden aceleyle cikinca yanima ara ogun almadim. Okul kantininde hep abur cubur var. Aksam 5e kadar acliktan bayilirim. Ne yiyecegim ben simdi?
Yok canim, okul kapaniyor diye hicbir sey getirmemis, mecbur halley biskuvi aldim, 4 tanesini yedim içinden.Ben activia aliyorum ama kantinde varmidir bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?