Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eva kim?
Mira diyorsan ben beğeniyorum. Ayrıca Mira yi boşver. Ben zayıflayınca beni begenirsin .

Leslie yapmam eva ve plates yapacağım.

Okumadım

Beni anlatmışsın canım büyük olan küçüğe laf atıyor küçük olan buyugun saçını çekiyor kahvaltı hazırlıyorum küçük olan yer bitirir büyük olan dönüp bakmaz.

En küçüğü her gün anca 1 saat uyku uyur sabahın 7sinde ayakta gece uyandığı saatleri harici o kadar zor ki bende şimdi koydum yemeği herkese tavuklu pilav ayran yapacağım kendime tavuklu salata her gün böyleyiz anlattiginin fazlası var eksiği yok inan bende çok sıkıldım

Chedarice ne eksik ne fazla inan ayni durumdayiz. Annem geldi yarim saat durdu pazara gidemedim düşün markete gittim geldim. Yemeğim yok diyor.. ne diyeyim ki. Onlar bizi yapayalniz büyütmüş birşey demeye de hakkim yok. İkinciyi yapmasaydin deyiverirler.. sabrediyorum inşallah büyük okula gidince güzel bir düzen kurulur. Bu ara da bizde sabah 5te küçüğün 'anirmasina' uyandik. 7.30da ikisinide uyuttum. Sonra büyük uyanmış benim telefonu almiş, oyun oynamış. Tuvaletine kaldirdi.. sonra kavga kavga.. aglamalar birde senin küçük emiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…