Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sonuncu oluruz kesin.

Buarada karpuz diyeti konusunda çekincelerim var sonumuz hayır olur inşallah. Karpuz çok şekerli ve kontrollu tüketilmesi gereken bit şey geliyor bana, inşallah ben yanılıyorumdur.

Aman ne yapayim sonuncu olalim az da hep birinci olacak halımiz yok ya

Meyve konusunda benimde çekincelerim var ama bildikleri vardir diyerek izliyorum :))

Yaaa meyve diyeti var sorun olduğunu sanmiyorum ama protein sart meyve yaninda

Ben sorun olacağını sanmıyorum öyle düşünsem yapmazdım da zaten. Diyetisyen menüsünde bile 3 porsiyon meyvem vardı. Burdaki karpuz miktarı da 3-4 porsiyon kadar zaten. Sebze de var protein de karbon da. Siz içinizi ferah tutun

Hastaliklar bittiyse spora adepte olma zamani canim herkeste cocuk var yanlis anlamazsan sadece sanada demiyorum bunu cogu menuye bakiyorum spor yok spor yok yazildi
Ben de onu düşünüyorum inan ya herjesin çocucuğu var bir tek ben mi böyle deliriyorum diye.
Sabah 8de büyük uyandırdı acıktım diye ama yalan kalkayım diye diyor, kaltık, wc alt değiştirme giyinme faslı, büüyğe küçüğe omlet hazırladım, küçük az yedi, büyük hiç yemedi, ben o sırada tartılmaya gittim, geldiğimde ağlama krizlerine girilmiş, bardak kırılmış, mutfağı süpğrdüm, oyun odasına geçtik, balıkların suyunu döktüler onu temizledim, kahvaltı hazırlamak için mutfağa gittim , küçük bacağıma yapıştı, sağa sola giderken bırakmıyır, düştü kanadı, neyse biri sağ dizimde diğeri sol kahvaltı yaptım, buarada üstler hep su oldu, değiştirdik, makineye çamaşır attım, küçüğü uyuttum, makine bozulmuş onu kurcaladım biraz, tekrar çalıştırdm, yerleri sileyim dedim bizim odadan başladım, büyük geldi, kavga kavga kavga ağla ağla ağla, can sıkıntısından delirdi çocuk, ben odayı bitirdim, ağlamasına küçük uyandı, tekrar emzirmek için yanına yattım, büyük de yattı , ama küçük uyandı büyük uyudu, kalktık, wc alt değiştir, çamaşırları ser, çorba yap, şuan küçüğe yemek yediriyorum bir elle de.

Diyet için spor için bahane için yazmıyorum cidden kendi akıl sağlığım için yazıyorum. Hiç bir şey yapamıyorum sabahtan beri 1 odanın yeri silindi, evi silmek kaç dk sürer ya ama bitemiyor, sürekli ağlayan 2 çocuk, ve birinin artık ağlamayı anırma aşamasında yapması sürekli karşı çıkması, akşama kadar ağzına lokma atmaması, sürekli kardeş kavgası, wcye bile gidememe,
Saat 3 olmuş, daha akşama yemek yok,
Eminim hepimizin hayatı böyle, eminim çook daha zorlarını yaşayan vardır buna daha kv kp eklenen falan ama bu da bnm zorum, çıkamıyorum işin içinden , her gün ağlıyorum anneme gelin diye, 2-3 güne gelecekler, gece uyumuyorum dün 4-8 uyudum, o da yoruyor ve sinirli yapıyor, kendimden tiksiniyorum ben, sürekli bağıran sinirlenen biri oldum, katlanamıyorum hiç bir şeye, kendime de katlanamıyorum, ben böyle biri değildim. Konu nereden nereye geldi.
Bnmki saat15den sonra meyveye karşı, inşallah çook güzel kilolar verirsiniz, hepşmiz çok istetiz kilo vermenizi, çok verirseniz diyetisyen bitince ben de yaparım

Asya'yı uyuttum bı yarım saat eliptik yapıcam.. gonul daha fazla yapmak ısıtıyor ama hafta sonu mısafırle gecınce evde ısler bırikti onlarıda halletmem gerek
Ilk günler icin yarim saatte yeterli olur yeter ki spor olsun
Aman telefona dikkat et bu sefer düşürme

Allah kolaylik versin

Allah yardimcin olsun canım nediyimki sen öyle yazinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…