- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Gecmis olsun canimCanım kv kolu kırık. Yardıma gidiyorum. Spor yapamayabilirim ama yine de fırsat buldukça yapacağım.
Aaa Ankaraya mi geliyorsunAynen canım mis gibi açık hava oh tertemizelif kaptanımıza çok yakın olacağım sen de ankaradaydin dimi kuzum
evet canım ankaraya mı gelceksinizAynen canım mis gibi açık hava oh tertemizelif kaptanımıza çok yakın olacağım sen de ankaradaydin dimi kuzum
Haklısın en azından nerde hatamız var görürüz hemde yazmamaya alışınca yazası gelmiyo insanın daha önce yaşadımIste şu menulerde yiyipte yazilmayan seyleri gorsem keskede herkese ona göre yorum yapsam sinirdende çıldırmasam sana diyorum gerisi anlasin artık
Yeşilmercimek salatası düşündüm yanına belki tavuk falan eklerimSana iyi geliyorsa yapabilirisn canım kisiden kisiye göre de değişiyor bu durum
Salata az degil mi bir anda azaltma bu kadar
Evet canım sabah normal kahvaltı öğlen ve akşam çorba gibi buğday yeşil mercimek ve nohut 1 er bardak bunu yiyorsun haşlanmış tuzsuz nane pul biber liCanım senin ayran detoksunda bakliyat vardi dimi
Tamam canım afiyet olsunYeşilmercimek salatası düşündüm yanına belki tavuk falan eklerim
Gecmis olsun canim
Sağolun kızlarGecmis olsun canim
Canım karpuz da var bir iki dilim öyle çok değil akşama genelde protein olur.M MissHayaLet karpuz diyetini yaparken sadece karpuz akşam et olan mı yapacaksınız
Ada çayı var mı lilim? Adetini söker belirtilerini yok eder.Regl olmam lazim ve sanki olmus gibi ucundan gosterip ama bir türlü olamamak isde bütün mesele buBelki arti gelmemin sebebide budur
Cubuk kraker ve ayran vardir kantinde en masumu o olur ara öğün olarakKizlar evden aceleyle cikinca yanima ara ogun almadim. Okul kantininde hep abur cubur var. Aksam 5e kadar acliktan bayilirim. Ne yiyecegim ben simdi?
Supersin kaptanim, ayran cok iyi fikir, tesekkur ederimCubuk kraker ve ayran vardir kantinde en masumu o olur ara öğün olarak
En yakın bim, 101 veya şoka gidiyorsun. Light bisküvi ayran biraz da çiğ kuruyemiş onları yemem diyorsan biraz peynir, akşama çıkarır seni.Kizlar evden aceleyle cikinca yanima ara ogun almadim. Okul kantininde hep abur cubur var. Aksam 5e kadar acliktan bayilirim. Ne yiyecegim ben simdi?
Keske yakinlarda olsa ama zaten gidemem, teneffuste nöbetçiyim, mecbur kantine talim. Yine de cok tesekkur ederimEn yakın bim, 101 veya şoka gidiyorsun. Lift bisküvi ayran biraz da çiğ kuruyemiş onları yemem diyorsan biraz peynir, akşama çıkarır seni.
Eksin çok güzel tebrik ederim canımSelam kızlar diyetisyenden çıktım demin çok mutluyum kutlamak için lahmacun yaptırıyorum
Bildirimim
Gecen hafta 82.4
Bugün 80.9
Fark -1.5 kg
Eki Görüntüle 2870188
M MissHayaLet
Aaa bu benMenulerde birsey yoktu ama anlamadim bende
Spor yok bazı uyelerde
Biz daha cok spor yapiyoruz kilo vermesi gereken biziz sanki
Kantinde kuru üzüm falan olur mu? Galeta 2 tane ve ayran,Kizlar evden aceleyle cikinca yanima ara ogun almadim. Okul kantininde hep abur cubur var. Aksam 5e kadar acliktan bayilirim. Ne yiyecegim ben simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?