Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iste şu menulerde yiyipte yazilmayan seyleri gorsem keskede herkese ona göre yorum yapsam sinirdende çıldırmasam sana diyorum gerisi anlasin artık
Haklısın en azından nerde hatamız var görürüz hemde yazmamaya alışınca yazası gelmiyo insanın daha önce yaşadım
Unutulabiliyo o ayrı ama bilerek yapılan kaçamağı yazmamak kendini kandırmaktan başka bişey değil
Ben bugünden sonra biraz daha sıkcam kendimi moralim bozulunca yatmak yerine kalkıp yürücem evin içinde yada egzersiz yapcam

Kizlar evden aceleyle cikinca yanima ara ogun almadim. Okul kantininde hep abur cubur var. Aksam 5e kadar acliktan bayilirim. Ne yiyecegim ben simdi?
En yakın bim, 101 veya şoka gidiyorsun. Light bisküvi ayran biraz da çiğ kuruyemiş onları yemem diyorsan biraz peynir, akşama çıkarır seni.

En yakın bim, 101 veya şoka gidiyorsun. Lift bisküvi ayran biraz da çiğ kuruyemiş onları yemem diyorsan biraz peynir, akşama çıkarır seni.
Keske yakinlarda olsa ama zaten gidemem, teneffuste nöbetçiyim, mecbur kantine talim. Yine de cok tesekkur ederim

Menulerde birsey yoktu ama anlamadim bende
Spor yok bazı uyelerde
Biz daha cok spor yapiyoruz kilo vermesi gereken biziz sanki
Aaa bu ben
Kizlar evden aceleyle cikinca yanima ara ogun almadim. Okul kantininde hep abur cubur var. Aksam 5e kadar acliktan bayilirim. Ne yiyecegim ben simdi?
Kantinde kuru üzüm falan olur mu? Galeta 2 tane ve ayran,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…