- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bende şasirdimGünaydın canım hosgeldin
Takimin yolunu bulabilmissin
Kendini sen bilmiceksinde kim bilecekNebilim ben ne boksa
Ben bende degilim mechullerdeyimKendini sen bilmiceksinde kim bilecek
Hiç yapmayınca insan kovanın yerini bilmiyor.Bu gecede ben silip supureyim 10. Aydan beri hiç temizlik yapmadım buralara
Nerde bu temizlik emojisi bulamadım ki neyse sildim sayinhadi kizlar uykuya kayıp dusmeyin gece gece
Doktor kendi haline bırakın didiiiiBen bende degilim mechullerdeyim
Kokuyami geldinOrtalığı yine bir koku sarmış sayende
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun minik kuzuya
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım.
Eşin haklı ama büyükler onu anlamaz. Yine kırmadan başkasıyla sözleşmiş kurban için falan diyiverin bari.
Teşekkürederim rakibem kanında enfeksiyon var bağırsaklarında sorun var ilaç yazmış 4 tane onu kullanıyoruz geçmez ise ameliyat olduğu doktoruna tl açacağımGeçmiş olsun canım neyi varmış kuzucuk iyi mj şimdi
Teşekkür ederimAfiyet olsun canim gecmis olsun
Çok sağolun kaptanımCok geçmiş olsun canim
Günaydın canım
Günaydın canım
Gunaydin canım
Günaydın canım
Gunaydin canım
Günaydın canım
Günaydın canım tebrik ediyorum
Günaydın canım
Günaydın canım
En üstteydi bulamazsam ayıp olurduGünaydın canım hosgeldin
Takimin yolunu bulabilmissin
Bu bizim ytmz mi acepTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Teşekkürederim rakibem kanında enfeksiyon var bağırsaklarında sorun var ilaç yazmış 4 tane onu kullanıyoruz geçmez ise ameliyat olduğu doktoruna tl açacağım
Teşekkür ederim
Çok sağolun kaptanım
Git canım miyon kist birşey varsa tedavi olursun.En son küçük kızım 4 aylıkken gitmiştim canım daha isim düşmedi hiç bir de doktorum ters dönmüş ondan ağrılı olur bir de bir daha çocuk istersen zorlanirsin demişti üstüne düşmedim açıkçası kist aklıma hiç gelmedi ben en iyisi gideyim doktora canım gecikmeden
Yapacağım bugün.Bugünde böyle olsun napalımYarın telafisini yaparsın sen
Gözün aydın.Günaydın ben bu sabah 80 zincirini kirdim. Elim ayagim titriyor. 6 yil sonra 70lere geldim
Evet ta kendisiBu bizim ytmz mi acep
Bana da iyi gelmedi.Şu dukan birasi banami birtek iyi gelmiyo anlamis degilim 7gun oldu bugün ne ödem gidiyo ne kilo
Kotu olmus canim tüp gelince devam edersin pişirmeyeYemek pişerken tüpün bitmeside
Ayy zaten hep böyle oluyor tam yemek pisiriken bitiyoKotu olmus canim tüp gelince devam edersin pişirmeye
Ozaman bizim nasil bir bunyemiz varBana da iyi gelmedi.
Ne zaman bitecek. Ocak bu. Ütü yaparken tüp Niye bitsin.Ayy zaten hep böyle oluyor tam yemek pisiriken bitiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?