Hiçbir fikrim yok.Ozaman bizim nasil bir bunyemiz var
Cok komikNe zaman bitecek. Ocak bu. Ütü yaparken tüp Niye bitsin.
Komik kabul et.Cok komik
ÇokKomik kabul et.
He kırbaçlaDiyetisyene bosuna para veriyosun gel sen bana ben seni zayiflatirim
Benim de misafir varkenAyy zaten hep böyle oluyor tam yemek pisiriken bitiyo
Tup olmuş 130tl 1ay gidiyo bideBenim de misafir varken
Doğalgaz gelmeden döşettim bakalım gelirse iyi de gelmezse poku yedimonca masraf
hehe bugün yulaf tostu günü olsunAyyyy ne kaynatmışsınız bu saate kadar yaa anca gelebildim şimdiki zamana
@sena zeynep canım çekti yulaf tostu hemen yapayım
Bakalım becerebilecekmiyim
tostta yarın deneyim yine yapamazsam bi de tavadan sonra makineye alırım senin gibi, ama tostu yapacamBende tost makinasinda yapıştırdım yagli kagida. Bir kere tavada pisirip sonra tost makinasina aldim oyle guzel olmustu
Sağol canım ablamBunlar düzeltilecek şeyler canım. Moralini bozup üzülme. Çok geçmiş olsun.
Ne yapıyodun kızz, fırında pişecek bişeyse fırına sür tepsiye alıpYemek pişerken tüpün bitmeside
bence komikCok komik
çok pahalı gerçekten. az yemek yap 2 ay gitsinTup olmuş 130tl 1ay gidiyo bide
Çok pahalı çok.Tup olmuş 130tl 1ay gidiyo bide
Bizim köye dogalgaz geldi bu yaz ama daha döşeniyor insallah sizin köye de gelir canimTup olmuş 130tl 1ay gidiyo bide
160Senin boy kaçtı canım?
Tazefasulye firinda nasil olur acabahehe bugün yulaf tostu günü olsun
tostta yarın deneyim yine yapamazsam bi de tavadan sonra makineye alırım senin gibi, ama tostu yapacam
Sağol canım ablam
Ne yapıyodun kızz, fırında pişecek bişeyse fırına sür tepsiye alıp
bence komikCordelia valla ben çok güldüm
Geldi canim 2 senedir var ama benim eve nasil olur nasil ısinir bilmiyorum almayi düşünmuyorum cunku biz isinamayizBizim köye dogalgaz geldi bu yaz ama daha döşeniyor insallah sizin köye de gelir canim
Isinma acısından pahali ama sicak su ve tüp masrafi acısından ucuz oluyor dogalgaz.
Isinma isi maliyetli olur canim bizimkiler alacak galiba ama soba yakmaya devam ederlerTazefasulye firinda nasil olur acaba
Geldi canim 2 senedir var ama benim eve nasil olur nasil ısinir bilmiyorum almayi düşünmuyorum cunku biz isinamayiz
İşte benim evde 2katli icerden merdivenli yukarda oturuyorum ama masrafli cok 30milyar olmus petek şart normal dogalgaz sobasi vermiyolar petek dösemeyince bide şofben ocak icin döseme yapmışlarmisIsinma isi maliyetli olur canim bizimkiler alacak galiba ama soba yakmaya devam ederler
Bizim ev dogalgazla isinmaz iki katlı ve yazin bile soguk oluyor
Cok masrafliymis gercekten o zaman bizimde bir sure yapilmayabilir :)))İşte benim evde 2katli icerden merdivenli yukarda oturuyorum ama masrafli cok 30milyar olmus petek şart normal dogalgaz sobasi vermiyolar petek dösemeyince bide şofben ocak icin döseme yapmışlarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?