Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayyyy ne kaynatmışsınız bu saate kadar yaa anca gelebildim şimdiki zamana

@sena zeynep canım çekti yulaf tostu hemen yapayım
Bakalım becerebilecekmiyim
hehe bugün yulaf tostu günü olsun
Bende tost makinasinda yapıştırdım yagli kagida. Bir kere tavada pisirip sonra tost makinasina aldim oyle guzel olmustu
tostta yarın deneyim yine yapamazsam bi de tavadan sonra makineye alırım senin gibi, ama tostu yapacam
Bunlar düzeltilecek şeyler canım. Moralini bozup üzülme. Çok geçmiş olsun.
Sağol canım ablam
Yemek pişerken tüpün bitmeside
Ne yapıyodun kızz, fırında pişecek bişeyse fırına sür tepsiye alıp
bence komik Cordelia valla ben çok güldüm

Tazefasulye firinda nasil olur acaba
Bizim köye dogalgaz geldi bu yaz ama daha döşeniyor insallah sizin köye de gelir canim
Isinma acısından pahali ama sicak su ve tüp masrafi acısından ucuz oluyor dogalgaz.
Geldi canim 2 senedir var ama benim eve nasil olur nasil ısinir bilmiyorum almayi düşünmuyorum cunku biz isinamayiz

Tazefasulye firinda nasil olur acaba

Geldi canim 2 senedir var ama benim eve nasil olur nasil ısinir bilmiyorum almayi düşünmuyorum cunku biz isinamayiz
Isinma isi maliyetli olur canim bizimkiler alacak galiba ama soba yakmaya devam ederler
Bizim ev dogalgazla isinmaz iki katlı ve yazin bile soguk oluyor

Isinma isi maliyetli olur canim bizimkiler alacak galiba ama soba yakmaya devam ederler
Bizim ev dogalgazla isinmaz iki katlı ve yazin bile soguk oluyor
İşte benim evde 2katli icerden merdivenli yukarda oturuyorum ama masrafli cok 30milyar olmus petek şart normal dogalgaz sobasi vermiyolar petek dösemeyince bide şofben ocak icin döseme yapmışlarmis

İşte benim evde 2katli icerden merdivenli yukarda oturuyorum ama masrafli cok 30milyar olmus petek şart normal dogalgaz sobasi vermiyolar petek dösemeyince bide şofben ocak icin döseme yapmışlarmis
Cok masrafliymis gercekten o zaman bizimde bir sure yapilmayabilir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…