Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlarcığım bu cumada kilom aynı benim

57.500

Aslında pazartesi sabahı sırf merakımdan basküle çıkmıştım ve 58.500 gelmişti yani bir kilo verdim ama tabii cumadan cumaya sayıldığı için kilom aynı görünüyor.

birileri beni mi anıyor neee ben burdayımmmmerhaba fıstıklar hepinizi çok özledim bu hafta okadar yogun ve yorucu geçtiki anlatamam

işyerinde fena halde yogunluk var kalite sistem sorumlumuz istifa etti ,çevre koruma ve orman bakanlıgı teftişe gelip bir sürü evrak ve yaptırım istedi ,eski elemanlarımdan birtanesi mahkemeyi kazanmamıza ragmen temyize gitmiş yeniden incelenecekmiş karar ,belediye itfaiye tesisatı istiyor işyerine ,10 yıllık mali müşavirimizle papaz olduk yollarımı ayırma kararı aldık ,yeni bi bilgisayar programı devreye sokmaya çalışıyoruz daha saysam sayarım ama bukadarı bile fazla geldi bir hafta için

diger taraftan görümcemin kocası cumartesi çocugu aldı salı akşamı aglaya aglaya bögüre bögüre neolur dön affet beni dedi aradan sadece 2 gün geçmesine ragmen dün akşam gayet soguk bi şekilde arayıp sen nasıl istersen öyle olsun diyip hepimizin sinirini zıplattı bu haftasonuda gelecekmiş kocişim gırtlagına sarılmamak için kendini zor tutuyor babam annem kardeşim karısı kızı çok fena hastalar ama bunların yanında güzel bir haber varki kız kardeşim hacettepede yükseklisansı kazandı haftaya kayıt olacak uzun uzun kafanızı şişirdim ama son 1 aydır gerçekten hayatım çok hızlı akıyorrr Allahım sen dert tasa verme yarabbimm

gelelim kilo bildirimine

geçen hafta :67.600

bu hafta :68.300

artı 700 gr. üzgünüm bu hafta fazlasıyla kaçamaklı geçti :78:

günaydınn kızlar +1m bu hafta kaşamak yapmama rağmen geçen hafta kilo vermştim çünkü akşamları yemek yememiştim. şunu farkettim işten geç geldiiğim için akşamları yemek yememem gerekiyoo kilo vermek için haftaya iş yerinde leblebi vs. yiceem bakalım düzelicek mi

bende mutsuuzummmmmm

75.7

mirayım üzme kendini önümüzdeki haftalarda kilo verirsin canım plates nasıl gidiyor .

kızlar merhaba çok üzgünüm ama kilom 65.7 regl haftam aslında ama dikkat de edemedim bu hafta pek..üniversitedeki ev arkadaşım geldi bir hafta falan bende kalacak daha da dikkat edemeyecek gibiyim

nazımmm haftada 2 gün gidebiliyorum cuma akşamları mesaiye kalıyorummm sen ölçülerini yazıcaktın canım?

Farkettim sürekli oyun daveti geliyor senden naaannn banaaaaaaaaaa oynamayacağım işte

gözdemcim ya komşum olsan çevrem genişleyecek ama bekliyorum kabul etmeni yok canım ya boş yere zaman kaybı gerçekten sanki çok boş zamanım var gibi ben zaman zaman böyle çocukluktan çıkamıyorum gibi ( ama bu hafta üniversiteden arkadaşım,öğrenciler,nöbet derken bittiiiimm..son 4-5 gecedir her gece ancak 3 saatlik uyku ile idare ediyorum ve bugün gözlerime saki biber konulmuş gibi acı yaşıyorum

geçen hafta çok güzel kilo vermiştin canım çok fazla idi bu hafta da durmamış 800 gr az mı tatlım..hayırlı yolculuklar dilerim şimdiden

kızlar bn çıtır elma diye bişi keşfettşim duydunuzmuhiç?

çıtır çıtır cips gibi elma parçacıkları içerisinde hiç bir katkı maddesi yokmuş elma fırınlanıyomyuşşş aeben ablamada sölücem bi belki o da biliyodur ben çok beğendim valla tadını

mirayım şeker vs katılmadan sadece fırınlanıyorsa neden olmasın tatlı niyetine ye ...

** 6.TAKIM 193.ETAP **

Naz ( 59,0 / 59,0 / 0,00 / 0,00 % )
blackandwhite ( 64,8 / 65,7 / -0,9 - -1,39 % )
narin_nazenin ( 67,6 / 68,3 / -0,7 / - 1,04 % )
safinaz84 ( 57,5 / 57,5 / 0,00 / 0,00 % )
zilan80 ( 61,7 / 61,7 / 0,00 / 0,00 % )
mimu88 ( 74,8 / 75,7 / -0,9 / -1,2 % )
amoreee ( 58,2 / 58,2 / 0,00 / 0,00 % )
simerenya ( 95,1 / 94,3 / 0,8 / 0,84 % )
aysnn ( 65,0 geri dönmek üzere ayrıldı
karamelim ( 71,4 geri dönmek üzere ayrıldı …..

6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 538,7 / 540,4 / -1,7 / -0,32 % )

evet buda listemiz kızlar . durum vahimmm

vallahi durum gerçekten vahim nazlım yaaaa

bir hafta iyi isek takımca üç hafta kötüyüz ne bu ya
iyi olduk diye salıyormuyuz kendimizi ne yapıyoruz

ayyy evet ya hakikaten öyle kendimi çok suçlu hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…