Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar nasılsıız umarım iyisiizdir
kızlar takıma gelemiyorum internete sınır geldi oyuzden izin vermiyorlar canlarım inş en yakın zamnda düzelirse bu geçici durm tekrar aranızda olacam ozamna kadar alaha emenet olun hepinizi çok öptum

Günaydın 6. Takımın çıtırları . Bugün fena miğdem bulanıyor nedense sabah zar zor kahvaltımı yaptım .

bende iyiyim canım . geldim işe ama hiç çalışasım yok nedense . miğdem bulanıyor çok fena üşüttüm galiba ....

hava çok fena canım ya güzel gibi geliyo ama çarpıyo insanı anlamadan

dün baktım kısa kollularla gezenler var ,sonra hastayız demeye başlarlar

nanelimon falan kaynat iyi gelir midene

ya da ben limonlu şekerli bir çay içiyorum o da iyi geliyor midem kötü olduğunda

şuanda da içiyorum mesela çünkü geceden beri midem yanıyo ve bulanıyo benimde

ben şekerli çay içemiyorum o miğdemi dahada bulandırır ama geçmezse öğlene doğru nane limon kaynatıp içerim .....

nazcım ben geldimm canım aynı sorun bende de var vallaa dün öğllen hgiç bişe yiyemedim burdaaa middeem ayağa kalktı resmeeenn

akşaamm eve gidince yediimmmm kalbim falan sıkıştı bi de dünnn:S

nazcım ben geldimm canım aynı sorun bende de var vallaa dün öğllen hgiç bişe yiyemedim burdaaa middeem ayağa kalktı resmeeenn

akşaamm eve gidince yediimmmm kalbim falan sıkıştı bi de dünnn:S

havalardan canım farkında olmadan üşütüyoruz bence sonrada acısı böye çıkıyor işte ....

kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr sizi hepinizi çoooooooookkkkkkk özledimmm ama çok yoğunum
okuyorum fakat yazamıyorummmm

buralarda terkedilmiş malesef nedensseeeee

kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr sizi hepinizi çoooooooookkkkkkk özledimmm ama çok yoğunum
okuyorum fakat yazamıyorummmm

buralarda terkedilmiş malesef nedensseeeee

malesef safişim kimsecikler yok . denizim gelmiyor artık , miray sen gözdoş yoğunsunuz , zilanın çocuklar evde . emine dün nöbetteydi bugün dinleniyordur , amore yok aysnun internete kısıtlama gelmiş . ben buralardayım ama sürekli

nazlımmm süpperssiiinnn valla gülüm yaaa
resmen rapor vermişsin kıs üyeler hakkında

sende olmasan ne yapıcaz biz bilmem

nazlımmm süpperssiiinnn valla gülüm yaaa
resmen rapor vermişsin kıs üyeler hakkında

sende olmasan ne yapıcaz biz bilmem

uykum geldi . resmen uyukluyorum masa başında . canım sıkılıyor . takım canlansa hareketlense tekrar . herkes gelse

deniz en son cuma geldi ondan sonra uğramadı hiç . gelmemezlik yapmazdı bir sorun yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…