Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim ki de büyümüş diye hoşuna gidiyo ilk evlendiğimizde düzdü yok gibi ama bu seferde kocaman oldu işte
Ah bu kocalar

Kendimi hiç zayıf hissetmiyorum
Boğazımı kesmem lazım yoksa kilolar hoppadanak geri geliyor

Gecen ablamla konusurken istanbuldan haber geldi 8-5 çalışacağız demişti, kurum kurum değişiyor olabilir canim

Banada gelmedi ama işyeri kendi değişti dün akşam bildirdiler baktım bizim ilde tüm kurumda 8-5 başlamış hepsi

Genelgede hala kamu kurumları 10-16 mesai saati. Birtek nüfusu değiştirdiler 9-17 çalışıyorlar şuanda. Başka kurumların mesaisi değişse de bize yazı geliyor da ondan şaşırdım.

Teşekkürler canım.

LCW nın bedenleri geniş mi oluyor ki

Bu arada ben geçenlerde netten kot ceket sipariş verdim 38 beden ama geldiki ne göreyim resmen çuval gibi kalıbı büyükmüş demek ki
Sen çıtırsin.
LCW nin bir çok kalıbı büyük. Eskiden anca LCW den buluyordum.

Geldim canısı buradayım
Ama şu an eşimin ateşi var ve endişem tavan, dün öğleden sonra AŞI oldu ateşi 38 den inmiyor menülerimi yazıcam
38 ateş ateş degildir yaaa endiselenmeyin Rabbim şifasini verir

Geldim canısı buradayım
Ama şu an eşimin ateşi var ve endişem tavan, dün öğleden sonra AŞI oldu ateşi 38 den inmiyor menülerimi yazıcam
Canım geçmiş olsun aşının ertesi gün ağrı ateş olabiliyo endişelenmene gerek yok

Benimkini de iğne tutuyo beni bekliyo aşı olmak için birlikte vurulcaz benimki ayılıp bayılır kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…