- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Benim ki de büyümüş diye hoşuna gidiyo ilk evlendiğimizde düzdü yok gibi ama bu seferde kocaman oldu işteBenim kardeşlerim de öyle metabolizma işte napalım tutucaz boğazımızı
Ü
Hı hı şade cnm. Filtreyi severim dışarıda içiyorum da evde makinem yok yapmaya
Oooo kimleri görüyorumevet ibre 76,8 olunca başladım Meryem anlam buraya yolladı beni çok memnun oldum valla. Sen zayıfsın zaten diyet mi yapıyorsun canım
Benim eşimde korse almış kendine
Değişim dersek çarpılırız resmen devrimMaşAllah Harika olmuşsun
Aa hemşehriymişiz yakaderimiz bu yapacak şey diyet
Benim eşimde popon mu büyümüş diyor sonra Doğum yaptım 1 gün sonra göbeğin kalmış diyor! Diyet yaparken de Sıfır destek! Peh bak sinir oldum yine iyi ki işte
Kendimi hiç zayıf hissetmiyorumBenim kardeşlerim de öyle metabolizma işte napalım tutucaz boğazımızı
Ü
Oooo kimleri görüyorumevet ibre 76,8 olunca başladım Meryem anlam buraya yolladı beni çok memnun oldum valla. Sen zayıfsın zaten diyet mi yapıyorsun canım
Benim eşimde popon mu büyümüş diyor sonra Doğum yaptım 1 gün sonra göbeğin kalmış diyor! Diyet yaparken de Sıfır destek! Peh bak sinir oldum yine iyi ki işte
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun kizlar
TTeşekkür ederim kaptanlarımAfiyet olsun kizlar
Gecen ablamla konusurken istanbuldan haber geldi 8-5 çalışacağız demişti, kurum kurum değişiyor olabilir canim
Banada gelmedi ama işyeri kendi değiştidün akşam bildirdiler baktım bizim ilde tüm kurumda 8-5 başlamış hepsi
Genelgede hala kamu kurumları 10-16 mesai saati. Birtek nüfusu değiştirdiler 9-17 çalışıyorlar şuanda. Başka kurumların mesaisi değişse de bize yazı geliyor da ondan şaşırdım.Ay bilemedim büyük kutu şade nescafe var ya ondan. 1 çay kaşığı atıyorum bir fincana. Türk kahvesi hiç sevmiyorum cnm. Tek zevkim nescafe. O da sütlüydü ama bebemde alerji olunca sadeye başladım alıştım da şükür
Teşekkür ederim kaptancım
Bence 62-63 iyi olur kilo alma payı gibi düşün. Çünkü biz şişmanlar hep zayıfla şişmanla geçiriyoruz hayatı. Maalesef
Haha bazen iyi bazen kötüsenin zayıflama hikayeni okudum biri bana öyle dese inme iner ben hık hık hayattaki tek kompleksim kilom
Ay dayanamayacağım soruyorum sanane de cevap ama deme senay neden diyettesin sen fıstık gibi vücut kitle endeksin keşke benim olsa
Kendine ne büyük iyilik yapmışsın cnm. Diğer resimde 70 duruyorsun bence
Ben de 4 ay oldu Doğum yaptım. Anneme dedim kilo aldım diyete başladım. Annem başka ilde 1 yıldır görüşemiyoruz. Kaç kilosun dedi 75 dedim MaşAllah dedi bir bozuldumkardeşlerimin biri 42 kilo diğeri 48 annem de 53. Boyları benden kısa ama olsun zayıflar
Afiyet şifa olsun. Nasıl dayanabiliyorsun bu kadarla MaşAllah
Ben de öyleyim kabullendim2 yılda bir diyet yapmak boynunum borcu oldu. Ben Antepliyim gel de yeme. işimiz gücümüz yemek
Bence amire göre bile değişiyor bu saat mevzusu
Bence de ben 68 olduğumda 42 giydim şuan 75im 42 ler dar geliyor.Ya beden olayı biraz farklı bence ama 86 kiloyla da 42 beden giymek çok şaşırtıcı
Teşekkürler canım.Benim kardeşlerim de öyle metabolizma işte napalım tutucaz boğazımızı
Ü
LCW bedeni olabilir.. Ben 90 kilo 42 giyiyordum.Ya beden olayı biraz farklı bence ama 86 kiloyla da 42 beden giymek çok şaşırtıcı
Harikasın
Bence de ben 68 olduğumda 42 giydim şuan 75im 42 ler dar geliyor.
LCW nın bedenleri geniş mi oluyor kiLCW bedeni olabilir.. Ben 90 kilo 42 giyiyordum.
Geldim canısı buradayımselensu82 nerdesin canım?
Canım foton süperrrrrr
Herkese çok teşekkür ederim. Sayenizde oldu. Özellikle kaptanlarım.Zipzip- E Elif_Eylul Teşekkürler.
Sen çıtırsin.LCW nın bedenleri geniş mi oluyor ki
Bu arada ben geçenlerde netten kot ceket sipariş verdim 38 beden ama geldiki ne göreyim resmen çuval gibi kalıbı büyükmüş demek ki
Sen kendin basardın canim tebrikler
Herkese çok teşekkür ederim. Sayenizde oldu. Özellikle kaptanlarım.Zipzip- E Elif_Eylul Teşekkürler.
Çok geçmiş olsun. İnşallah düşer ateşiGeldim canısı buradayım
Ama şu an eşimin ateşi var ve endişem tavan, dün öğleden sonra AŞI oldu ateşi 38 den inmiyor menülerimi yazıcam
38 ateş ateş degildir yaaa endiselenmeyin Rabbim şifasini verirGeldim canısı buradayım
Ama şu an eşimin ateşi var ve endişem tavan, dün öğleden sonra AŞI oldu ateşi 38 den inmiyor menülerimi yazıcam
Canım geçmiş olsun aşının ertesi gün ağrı ateş olabiliyo endişelenmene gerek yokGeldim canısı buradayım
Cnm 39.5 a çıktı parol alabilirsin denildi ama düşmesi çok uzun sürdü38 ateş ateş degildir yaaa endiselenmeyin Rabbim şifasini verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?