Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay dayanamayacağım soruyorum sanane de cevap ama deme sen ay neden diyettesin sen fıstık gibi vücut kitle endeksin keşke benim olsa
Canımsın, 66 ile başladım canım ben, asıl listedeyim mezuniyet kilo hedefim 55 ti bu hafta 55.1 geldim, cuma günü bildirim yapıp duruma gore mezuniyet talep edeceğim. Geçen hafta mezun olacaktım bi hafta daha durayim dedim,kaptanlarım da olur dedi Sağ olsun. 51 i hedefliyorum ama
kackaloribu sonuçların nasıl çıktı, okuyamıyorum hepsini merak ettim
Canım bugün baktım B12 çok düşük çıkmış birde folat düşüklüğü var. Daha çıkmayalar var 15 güne çıkacak. Hepsini bir götüreceğim doktora. Daha önce b12 eksikligi icin igne vurunmustum ama yarim bırakmıştım. Sanirim bu üşümeler,morarmazlar uyku hali,halsizlik vs bundan. Romatizma testim de çıksın gideceğim bakalım.
Kızlar t-shirt u buldum. Aynı kıyafetle resim çekildim.Eki Görüntüle 2871856
Ya gerçekten muhteşemsin.
Geldim canısı buradayım
Ama şu an eşimin ateşi var ve endişem tavan, dün öğleden sonra AŞI oldu ateşi 38 den inmiyor menülerimi yazıcam
Geçmiş olsun canım
Cnm 39.5 a çıktı parol alabilirsin denildi ama düşmesi çok uzun sürdü
Endişem ondan
Allerjik bir bünyesi var belki ondan oldu
Alerjisi olanlara sinovac, obezite, kalp rahatsziligi bobrek yetmezliği gibi sorunlari olanlara da biontech daha iyiymis canim, dun doktora da sordum esimin alerjik astımı var diye biraz beklesin bence aşı için dedi. Benim esimde cok korkuyor asinin yan etkisi olur mi diye. Bana da asi çıktı dün ama bende korkuyorum
Bende gece denicem bakalim alabilcezmi
Aynı gün randevu alınıyor canım fahrettin koca açıkladı baktım bana aynı güne veriyor
Iyi geceler kizlar
Iyi geceler canım

Afiyet olsun canım

Çok geçmiş olsun canım. B12 eksikligin varsa düzenli protein tüket. Annemin de hep düşük.

Ek olarak senin menülerin çok az geliyor bana.

Canım bir anda çok kilo verdin belki o yüzden gitmiyordur şuan.
İnşaAllah yarına gitmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…