Kilo alinca gidigim cikardi ne gıcık olurdum kendimeHemen suratım küçülmeye başladı
Ben ilk suratımdan alıp veriyorum ah şu kare suratlı olmak
Keşke o olsaydı dedim Ama neyse ki geçti budaHastaliginla ilgili bir durum degildir insallah canim
Daha ne olacak canim spor yapmissin bolgesel ve adim15dk bölgesel
100squat
1dk plank bugun bunlari yapabildim 2050puanZipzip- Cordelia Eki Görüntüle 2871920
Insallah hastalginda da olmaz canim hersey yoluna girerKeşke o olsaydı dedim Ama neyse ki geçti budaçok zaman ayıramadım burayada bi düzene gelecek eminim
Evde yapmistim gelmeden yarinda adım olur sadece nasilsa anamın kankalarini doyurcazDaha ne olacak canim spor yapmissin bolgesel ve adim
Canımsın, 66 ile başladım canım ben, asıl listedeyim mezuniyet kilo hedefim 55 ti bu hafta 55.1 geldim, cuma günü bildirim yapıp duruma gore mezuniyet talep edeceğim. Geçen hafta mezun olacaktım bi hafta daha durayim dedim,kaptanlarım da olur dedi Sağ olsun. 51 i hedefliyorum amaAy dayanamayacağım soruyorum sanane de cevap ama deme senay neden diyettesin sen fıstık gibi vücut kitle endeksin keşke benim olsa
Canım bugün baktım B12 çok düşük çıkmış birde folat düşüklüğü var. Daha çıkmayalar var 15 güne çıkacak. Hepsini bir götüreceğim doktora. Daha önce b12 eksikligi icin igne vurunmustum ama yarim bırakmıştım. Sanirim bu üşümeler,morarmazlar uyku hali,halsizlik vs bundan. Romatizma testim de çıksın gideceğim bakalım.kackaloribu sonuçların nasıl çıktı, okuyamıyorum hepsini merak ettim
Ya gerçekten muhteşemsin.Kızlar t-shirt u buldum. Aynı kıyafetle resim çekildim.Eki Görüntüle 2871856
Geçmiş olsun canımGeldim canısı buradayım
Ama şu an eşimin ateşi var ve endişem tavan, dün öğleden sonra AŞI oldu ateşi 38 den inmiyor menülerimi yazıcam
Alerjisi olanlara sinovac, obezite, kalp rahatsziligi bobrek yetmezliği gibi sorunlari olanlara da biontech daha iyiymis canim, dun doktora da sordum esimin alerjik astımı var diye biraz beklesin bence aşı için dedi. Benim esimde cok korkuyor asinin yan etkisi olur mi diye. Bana da asi çıktı dün ama bende korkuyorumCnm 39.5 a çıktı parol alabilirsin denildi ama düşmesi çok uzun sürdü
Endişem ondan
Allerjik bir bünyesi var belki ondan oldu
Aynı gün randevu alınıyor canım fahrettin koca açıkladı baktım bana aynı güne veriyorBende gece denicem bakalim alabilcezmi
Iyi geceler canımIyi geceler kizlar
Yaaaa harika olmuşsun cok guzelsinKızlar t-shirt u buldum. Aynı kıyafetle resim çekildim.Eki Görüntüle 2871856
Afiyet olsun canımMenü
Sabah 7.00
1 yumurta
1kk peynir
1 dilim ekmek
Ogle 12.30
1 kase mercimek çorbası
100 gr tavuk izgara
Salata
Akşam 19.00
150 gr kadar tavuk izgara
Salata bolca
1 bardak acılı şalgam
2bucuk litre su 1 kupa yeşilçay 1 soda
Zipzip- E Elif_Eylul
Boyum 1.68 ama kiyafetten birazda sanki. Şimdi bol gelen kiyafetlerimi yaptircamBurda çok zayıf görünüyorsun.Boyun kaçtı.
Çok güzelsin canım. Diyete devam.Boyum 1.68 ama kiyafetten birazda sanki. Şimdi bol gelen kiyafetlerimi yaptircam
Teşekkürler tatlım. Sende öyle.Yaaaa harika olmuşsun cok guzelsin
Çok geçmiş olsun canım. B12 eksikligin varsa düzenli protein tüket. Annemin de hep düşük.Canımsın, 66 ile başladım canım ben, asıl listedeyim mezuniyet kilo hedefim 55 ti bu hafta 55.1 geldim, cuma günü bildirim yapıp duruma gore mezuniyet talep edeceğim. Geçen hafta mezun olacaktım bi hafta daha durayim dedim,kaptanlarım da olur dedi Sağ olsun. 51 i hedefliyorum ama
Canım bugün baktım B12 çok düşük çıkmış birde folat düşüklüğü var. Daha çıkmayalar var 15 güne çıkacak. Hepsini bir götüreceğim doktora. Daha önce b12 eksikligi icin igne vurunmustum ama yarim bırakmıştım. Sanirim bu üşümeler,morarmazlar uyku hali,halsizlik vs bundan. Romatizma testim de çıksın gideceğim bakalım.
Ya gerçekten muhteşemsin.
Geçmiş olsun canım
Alerjisi olanlara sinovac, obezite, kalp rahatsziligi bobrek yetmezliği gibi sorunlari olanlara da biontech daha iyiymis canim, dun doktora da sordum esimin alerjik astımı var diye biraz beklesin bence aşı için dedi. Benim esimde cok korkuyor asinin yan etkisi olur mi diye. Bana da asi çıktı dün ama bende korkuyorum
Aynı gün randevu alınıyor canım fahrettin koca açıkladı baktım bana aynı güne veriyor
Iyi geceler canım
Canım bir anda çok kilo verdin belki o yüzden gitmiyordur şuan.Aaa resimde var mıymışlistemde 2 wasa var diye sofraya 2 koydum, bnm küçük seviyor yiyor, yarısını ona verdim, ben 1 yedim o kesin, ama sonradan ondan kalan yarımı da yedim mi hatırlamıyorum.
2 wasa 1 dilim ekmek evet cnm.
Evet, çok değil gramla falan ama artı 2 haftadır 75te sayıyorum, geriyor beni. Bir de diyetisyen listesi bu, bu hafta ölüm diyeti verir artık , sıfır çekiyorum 2 haftadır
Yarın artı çıkarsam , kahvaltı sonrası günğ sütlü yeşilçayla kapatabilirim, onda da geçen bir tiksindim balık kokusu geldi içemiyorum ne zmaandır
O bende de var gidermi bilmemKilo alinca gidigim cikardi ne gıcık olurdum kendime
İyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?