Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benimde eşim bugün oldu aşı.
Geçen ay babam oldugunda yan etkileri agir yasadi. Anneme ve kayınpederime birşey olmamıştı. İnşallah eşimde de olmaz
Olmaz inşaallah ..Genelde kolay gecıyor yan etkısını yasayan cok az kısı var bence

Bünyeden bünyeye değişiyor işte canım kiminde hiç yan etki olmuyor kiminde de korona olmuş gibi etki gösteriyor. Benim annemle babamla hiç etki olmadı mesela. Bizde de olmaz inşallah

16 Haziran Çarşamba spor.
400 İp atlama 400p
20 sırt çalışma 20p
20 şınav 20p
40 dk pilates 240p
100 kol sağ sol çalışma 200p
250 sağ sol bacak çalışma 500p
250 mekik 250p
100 sn plank 100p
6000 adım 600p
Toplam 2330p Cordelia

Günaydın
Sol gogus altında yaklaşık 5 yıldır duran bir kitle var zararsız bir sıkıntı yaratmadı ama kalbe doğru gelen kısımda bir kitle daha geldi elime yaklaşık 1 haftadır da rahatsızlık veriyor. Randevu aldım birazdan doktora gideceğim insaallah bu yeni olan bana terslik yapmaz

Kesinlikle hemen aspirin başla iç organları tutumunu engeller zencefil zerdecal yoğurt yine ciğerleri temizler taze meyve haksızlığın alor geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun tatlım.

İnşallah iyi çıkar sonuçların. Çok geçmiş olsun canım benim.

Kesinlikle hemen aspirin başla iç organları tutumunu engeller zencefil zerdecal yoğurt yine ciğerleri temizler taze meyve haksızlığın alor geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım valla kullan dediler ama kullanmıyorum sağlık ekibi gelecek bugün sorup ona göre kullanırım

O bende de var gidermi bilmem
Gider canim gider
Cook geçmiş olsun Allah sifa versin canim
Gunaydin canım
Geçmiş olsun insallah önemli birsey değildir
Gunaydin canım
Günaydıııııııınn
Hastalarımıza acil şifalar, adımlarınıza bereket dilerim.
Günaydın ablacım

Boyun uzun cnm o zaman tebrik ederim ne güzel zsyıflsmışsın kalıcı olsun inş. Darısı da bana çok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…