Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canım
Simdi tartida niye o rakami gösteriyor ayari değişmiyor mu
Baslangicin hayirli olsun
Denedim olmadı, eşimin bir bakması lazım . Normalde düne kadar kilo gösteriyordu. Artık tartıda benim kilolarından dayanamadı resti çekti bana
Eşim bakalım yapabilirse yapar .

Denedim olmadı, eşimin bir bakması lazım . Normalde düne kadar kilo gösteriyordu. Artık tartıda benim kilolarından dayanamadı resti çekti bana
Eşim bakalım yapabilirse yapar .
Arkasında küçük bir nokta var bnm tartının pil yerinin üstünde reset gibi oraya dokundukça değişiyor kilo ayarı

Günaydın gençler geçmiş ve bildirimlere cevap veremiyorum kusura bakmayın. Ben de ilk bildirimimi yapayım
Geçen hafta başlangıç:76.8
Bu hafta: 74.6
Fark:2.2
Eksin çok güzel canım tebrik ederim

Günaydın gençler geçmiş ve bildirimlere cevap veremiyorum kusura bakmayın. Ben de ilk bildirimimi yapayım
Geçen hafta başlangıç:76.8
Bu hafta: 74.6
Fark:2.2
Tebrikler canim eksin cok guzel
Günaydın güzellikler
Buda 84.9 ediyor
Haydi Bismillah başladık bir yola utandırma yarabbi
Baslangicin hayırlı olsun canim
Canim bana kızma ama zaten senin listeye girmen taraftari degilim free listede ilerle cunku bir hafta eksi gelip diger haftalar arti gelebilme ihtimalin yuksek hastaligin oldugu icin burda gordukte bunu oyuzden zayiflamaya odaklan hastayim ben yada şu var bu var deyip kafani doldurma kilo veremezsin nacizene benim fikrim

Yok neden kızayım
Tabiki takımı riske atmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…