Denedim olmadı, eşimin bir bakması lazım . Normalde düne kadar kilo gösteriyordu. Artık tartıda benim kilolarından dayanamadı resti çekti banaGünaydın canım
Simdi tartida niye o rakami gösteriyor ayari değişmiyor mu
Baslangicin hayirli olsun
Cnm ayarlardan tartın lbs den kg oluyordur, böyle zor olur, hatta belki de kabul edilmeyebilir.Günaydın güzellikler
Buda 84.9 ediyor
Haydi Bismillah başladık bir yola utandırma yarabbi
Duzeliyordur canim ayar yeri vardir illlakiDenedim olmadı, eşimin bir bakması lazım . Normalde düne kadar kilo gösteriyordu. Artık tartıda benim kilolarından dayanamadı resti çekti bana
Eşim bakalım yapabilirse yapar .
Çok şükür . 59 görmüşsün. Tebrik ederim canım.Önce ki hafta 61.2
Bu hafta 59.9
Arkasında küçük bir nokta var bnm tartının pil yerinin üstünde reset gibi oraya dokundukça değişiyor kilo ayarıDenedim olmadı, eşimin bir bakması lazım . Normalde düne kadar kilo gösteriyordu. Artık tartıda benim kilolarından dayanamadı resti çekti bana
Eşim bakalım yapabilirse yapar .
Hic denk gelmedim simdiye kadar nerdeyse 3 yildir burdayimCnm ayarlardan tartın lbs den kg oluyordur, böyle zor olur, hatta belki de kabul edilmeyebilir.
Eksin çok güzel canım tebrik ederimGünaydın gençler geçmiş ve bildirimlere cevap veremiyorum kusura bakmayın. Ben de ilk bildirimimi yapayım
Geçen hafta başlangıç:76.8
Bu hafta: 74.6
Fark:2.2
Canım tartının ayarını değiştirebilirsin niye böyle tartılıyorsun kiGünaydın güzellikler
Buda 84.9 ediyor
Tebrikler canim eksin cok guzelGünaydın gençler geçmiş ve bildirimlere cevap veremiyorum kusura bakmayın. Ben de ilk bildirimimi yapayım
Geçen hafta başlangıç:76.8
Bu hafta: 74.6
Fark:2.2
Baslangicin hayırlı olsun canimGünaydın güzellikler
Buda 84.9 ediyor
Canim bana kızma ama zaten senin listeye girmen taraftari degilim free listede ilerle cunku bir hafta eksi gelip diger haftalar arti gelebilme ihtimalin yuksek hastaligin oldugu icin burda gordukte bunu oyuzden zayiflamaya odaklan hastayim ben yada şu var bu var deyip kafani doldurma kilo veremezsin nacizene benim fikrimInsaallah
Bende kronik hastalıklar olduğu için endokrin doktorum gecen sene saxenda başlayalım sana demisti
6 ay gibi bir sürede 60 kiloyu görürüz dedi ama bir yan etkisi var o da olacak değil ama olma ihtimali de var o da pankreas kanseri %10 luk bir ihtimal o yüzden obezite dışında kullanılmıyor kararı sen ver dedi
Esimle ben gerek yok dedik ama ben o kadar çabalamaya rağmen gecen sene ile gram oynamadım
Acaba kullansam mi diye yoğun bir istek içindeyim birkac gundur
Yok neden kızayımTebrikler canim eksin cok guzel
Baslangicin hayırlı olsun canim
Canim bana kızma ama zaten senin listeye girmen taraftari degilim free listede ilerle cunku bir hafta eksi gelip diger haftalar arti gelebilme ihtimalin yuksek hastaligin oldugu icin burda gordukte bunu oyuzden zayiflamaya odaklan hastayim ben yada şu var bu var deyip kafani doldurma kilo vermezsin nacizene benim fikrim
Teşekkür ederim anlayısin içinYok neden kızayım
Tabiki takımı riske atmak istemem
Bu hafta duzensizligine ragmen yine 200 gram artisin haftaya eksilerle bekliyoruz
Totemmi yapiyosun eksi geldin yada artiyla gelip bizimi yumuşatmaya calisiyosunTartım; Sen misin geçen haftaki -500u beğenmeyen, al sana
Yok ikisi de değil, sabit şuanTotemmi yapiyosun eksi geldin yada artiyla gelip bizimi yumuşatmaya calisiyosun
2 hopla 1 zıpla 100gram giderYok ikisi de değil, sabit şuan
Kaptanım yürüyüşe hiç cikamadim ve gercekten düzensiz yedim. Hep hastane işleri vardı bu hafta .inşallah eksiyle gelirim haftayaBu hafta duzensizligine ragmen yine 200 gram artisin haftaya eksilerle bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?