Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sonuna kadar haklısın arkadaşlar. ne diyeyim..
Canım ben de senin gibiyim inanki sana söylenilenleri kendime gibi alındım çünkü haklılar

Madem bu halimizden memnun değiliz çabalayalım
Gerçekten hayatlarımızda kötü şeyler oluyo ama biz kendimiz için bişey yaptıkça mutlu olabiliriz
Ameliyatmış çaymış kahveymiş ilaçmış hepsi boş hangini kullanırsan kullan diyet ve spor şart hatta sağlıklı beslenmeyi alışkanlık edinmek lazım

+1

sonuna kadar haklısın arkadaşlar. ne diyeyim..
Evet çünkü ameliyat gibi şeyi seçmeyi sağlıklı yemek ve spora tercih etmene üzüldüm açıkçası.

78 görüp tekrar 80 çıkmak ne kadar kötü azıcık yediğine dikkat etsen 2 ayda 7leri arkanda birakirsin. Senin iyiligin söylüyorum yoksa yanlış anlama banane der geçerim.

Çalışmıyorum ama emin ol 3 çocuk beni hem yoruyor hem de yıpratıyor çok zorlandığım anlar da oldu ama diyette bir Gr kaçamak yapmadım. Yaparsam biliyorum ki devamı gelecekti ne gerek var haftalarca mezun olmayı uzatmaya.

mide tüp ameliyati düşünüyorum. kimse razi degil olmuyor diye yaptırmak istiyorum.
ama korkuyorum. bi kadin mide tüp ameliyati geçirdikten kısa süre sonra vefat etmiş.
Canim ne gerek var bicak altina yatmaya
Surada 15 20 kilo versen yeterli
Benim yasadigim ulkede 100kiloyu asmak gerekiyo bu tur ameliyat icin
Cunku cok riskli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…