Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

18 Haziran Menüm

Kahvaltı 10.30
2 yumurta (tavada)
1 tk labne
1 dilim ekmek

Akşam 15.00 (misafirlikteydim)
2 servisk. yoğurtlu salata (köz kırmızı biber, havuç, mısır, dereotlu falandı)
5-6 sarma
1 küçük börek

20.00’de kızımı yedirirken iki üç kaşık bezelye yemeği yedim sadece.

7248 adım Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
(Bu menüyü dikkate alma sen rakibem )

Eklentiler

• BD39CF42-810F-440E-94F8-7EA64CF23CFA.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 24
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Merhaba Canlarım. Rakip eşleştirmelerini, belirledim. Değişiklik isteyen lütfen bildirsin. Rakipler kiloda yarışacak.

Ama bir süprizim var. 4.Takımla adım yarışımız olduğundan, sizi takım içi adım yarışına davet ediyorum.
En çok adım atan renk kazansın. Ne dersiniz.
Kilo vermede rakipsiniz. Sporda eşsiniz. Her rengin adımlarını toplayıp sıralama yapacağım.

Fotoğraf atmayı unutmayınnnnn.

Not: Bu hafta 1000 adım 100 puan.
Ayrıca Adım yarışı bugün başladı. Haftaya Cuma bitecek..

Üye AdıRENK
sardunya1038 beyaz
Chedarice beyaz
C Chikolata_gozlum fuşya
selensu82 fuşya
@BrzhuzurZümrüt Yeşili
Nehir6161 Zümrüt Yeşili
E Elif_Eylul kırmızı
Zipzip- kırmızı
Cordelia lacivert
madamhd lacivert
N Nidsalii lacivert
@I-cell_84Lila
Leyl-i-fer Lila
sleepy angel mavi
Amine Busra mavi
Poni Bon Mor
@TostombalakanneMor
F Frozen01 pembe
North River pembe
@Ytmzsarı
sidelya sarı
Lili 38 turkuaz
Elhan turkuaz
sandriyon turuncu
Less-is-More turuncu
SaskinAnne yeşil
Fitt_anne yeşil

Benim almama gerek yok. Tartı dikkate alacak.

Merhaba ben bahanelerle geliyormuşum madem zaten bişey demeyeceğim bundan sonra

Yazdıklarıma hiç cevap vermiyorsun ama şu kimler kimler yazdı yerine ismini yaz bu takımda yazdığın tüm mesajlar görülecek...kendin oku bahane var mı yok mu karar ver...bu neyin tribi şimdi. Seni yıllardır tanıyorum. Sevdiğim bir hatunsun ama çok da garip birisin. Yıkılmadım toparlayacagim vs vs lafları sonrası yine hüsranlar. Çelişkiler çelişkiler ...kilo vermek gerçekten çok zor alışkanlıklar bir anda bırakılmıyor ama sen artık diyetin uzmanı oldun ne yapacağını herkesten çok iyi biliyorsun. Diğerlerini bilmem ama ben bıktım artık bu kısır döngünden. Seni tanımayanlar sabırla yol gosteriyorlar onlara üzülüyorum artık....kendine gel migi silkelen kendine gel... Bogazimiza sahip çıkacağız. Şu an ben de senin gibi şişkoyum ama aldığım kararımin arkasında duracak kadar da bilinçliyim. Bu takımın sahibi değilim kalmana gitmene karar verecek hadsizligim yok ama zayıflamak istemiyorsan gidersin istiyorsan da saçmalıkları bırakır tertemiz bir sayfa açarsın...kilo veremeyenler uyum sağlayamayanlar gidiyor biliyorsun...yeter migi gerçekten yeter....az bir zora girince ajitasyon yapıyorsun ya yapma istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…