Herkes yanlış anladı demek istediğim şuydu yani ben bahane ediyormuşum onu anladım herkes haklı sonuçta o yüzden bişey demeyeceğim sadece menü spor yazayım eleştirenlere hak veriyorum
Elhan
Ne diyorsan haklısın gitmemi istiyorsanız gideyimama bu sabah eksiyi gördüm cuma günü kaçamak günüydü ama yemedim gerçekten hiç bişey o menüde ne yazdıysam doğrudur.
KarpuzHaa karpuz diyeti yapanlar nasıl geçti verdiniz mi ?? Bu arada birincimi olduk
De hele kaç kilosun unuttum sanKızlar süpersinizzzz tebrik ediyorum hepinizi
Eşimde aynı senin gibi ekmeği bırakınca 2 kilo fark ediyor onda ekmek diyette az tüketmek gerekiyor.Eşim tost yiyordu , canım çekti 1 tane yedim . Ben ekmeği bırakamıyorum maalesef. Bıraksam dertlerim çözülecekt e . Gece kalkıp aman karnım kıyıldı diyip hemen ekmeğe saldırıyorum
Günaydın mutlu hafta sonları
Günaydınnn
Günaydın
Hayırlı sabahlar kızlar. Dün çok yorgundum. Kv hamur işi yapar mısın dedi gözleme yaptım. Geçmiş olsuna gelenler oldu. Oğlumu okuldan aldım geldim alışverişe gittim. Ev işleri derken... Gece pertim çıkmış vaziyette uyudum.
Menümü yazamadım dün onu yazıcam. Bir de 1. Olmuşuz sanırım, tebrik ederim bütün arkadaşlarımı. Çok mutlu oldum.
Günaydın kızlaryuruyusumu yapıp dusumu aldım gunun temposuna hazırım
Annemlere gıdıcez ma aıle babalar gununu kutlumaya.mercımek köftesi ve tatlı yapıcam şımdı.. Fırsat buldukca gelırım opuyorum sızı
Günaydın
Günaydın kızlarGünaydınnn
Kimse sana git demiyor sen sürekli lafı dolandirip gitmeyi öne sürüyorsun halbuki senden daha fazla kendine inanıp kilo vermeni bekliyoruz. Çokta birşey istemiyoruz sonuçta kilo vermek için burada herkes.Herkes yanlış anladı demek istediğim şuydu yani ben bahane ediyormuşum onu anladım herkes haklı sonuçta o yüzden bişey demeyeceğim sadece menü spor yazayım eleştirenlere hak veriyorum
Elhan
Ne diyorsan haklısın gitmemi istiyorsanız gideyimama bu sabah eksiyi gördüm cuma günü kaçamak günüydü ama yemedim gerçekten hiç bişey o menüde ne yazdıysam doğrudur.
Canım kızının doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşları olsunTeşekkür ederim güzel kaptanlarım
Kızçem bugün 4 yaşına girdi,, ben onu büyütecekken o beni büyütüyor, ilk göz ağrım
Aksam yemeğim hazırdı aslında ama o saatte sulu yemek yesem ertesi gün hazım sorunu yaşardım bende yemedimAfiyet olsun canım da hic yemek yok öğlen yeseydin keske
Ben bile unuttum kaç kiloyumKarpuzdiyeti güzel geçti 1,1 kilo verdim arada başka diyetler yapmak lazım her zaman aynı sıkıyor insanı
De hele kaç kilosun unuttum san
Eşimde aynı senin gibi ekmeği bırakınca 2 kilo fark ediyor onda ekmek diyette az tüketmek gerekiyor.
Günaydın kızlar
Kimse sana git demiyor sen sürekli lafı dolandirip gitmeyi öne sürüyorsun halbuki senden daha fazla kendine inanıp kilo vermeni bekliyoruz. Çokta birşey istemiyoruz sonuçta kilo vermek için burada herkes.
Canım kızının doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşları olsun
O zaman her gun kizdiralim ablaMigiye kızgınlıkla bir 100 gr daha gitmiş
Kızdırın beniiiiii
Tamamdır bakalım kaç cikacaksinBen bile unuttum kaç kiloyum
Pazartesi tartılacağım
Ablaaa yaa vallaMigiye kızgınlıkla bir 100 gr daha gitmiş
Kızdırın beniiiiii
Teker teker gelirseniz olur canım...O zaman her gun kizdiralim abla
Sende beni öldurceksin vallahiVurma kafanı kıyamam.AseliccA bizi seviyor. Anlayacak düşününce.
Tamam ben spora kaçarEki Görüntüle 2873574
Herkes seni doğru anladı. Hala aklımızla dalga geciyorsun. Kimse senin gitmeni istemiyor. Herkes senin aklını başına almanı bekliyor. İstikrarlı bir migi görmek istiyor.
Nice sağlıklı yaşları olsun.North River de yazmisti onunda kızının dogum günüydü bugun dogum günü kutlu olsun saglikli mutlu yaslari olsun
O anlar da biz onu anlamakta sıkıntı yaşıyoruz bebemVurma kafanı kıyamam.AseliccA bizi seviyor. Anlayacak düşününce.
Ohh be....Tamam ben spora kaçar
Bosuna kürek cekiyosuniz 2haftaya kalmaz gene ayni seylerle gelicekOhh be....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?