Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nasılsınız kızlar bu grip sonunda benide etkisi altına almayı basardı dokuluyor her yerim :2:

Dunku yediklerim
sabah:3 dilim tb ekmek peynir domates
öğlen:nohut yogurt
ara:1 portakal
aksam:nohut salata

geşmiş olsun gamzeciğim . Menün güzel ama tam bir karbonhidrat bombardımanı olmuş

merhabalar canlarım.
dün yüksek bir moral ve enerjiyle güne başladım.
ama akşamdan beri dökülüyorum.
grip değilim ama bir kırgınlık var üzerimde.
nazım sen bilirsin tatlım.biliyorsun ben şu ebru hatuna gıcığım.
başka plates videosu varmıki nette.:26:
çok istiyorum plates yapmak.ama burda ders veren bir yer yok

Pilates Videolar

FATOŞ ABLAM BAK BURDA PARÇA PARÇADA OLSA PLATES HAREKETLERİ VAR . HEPSİNDEN BİŞEYLER BİRLEŞTİRİP YAPABİLİRSİN

günaydın çıtır hatunlar
nasılsınız bakem beni sorarsanuz ben iyiyim
temizlik faslını saymassak tabi
perdelerimi makinaya atcam mutfak halımı silcem dip bucak toz alcam v.s v.s
kaderim bu anacım doğurursan 3 tane terminatör birde babada 3 taneye bedelse
gez akşama kadar kül kedisi gibi :84:

günaydın zilanım . Kolay gesin sana canım . Evde çocuk olunca malesef o ev toplu durmuyor .

sen birde dördüncüyü yap zilanım o kız olsun sana yardım eder gari

amanınnnn üç tane çocuk ve üçüde erkeekkkkk
valla sen pek iyi anılan bir kaynana olmazsın kanımcaaa
üçünden biri mutlaka kötü bulur seni gelinlerin

aynen nazlım sorma 15 tatilde feleğimi şaşırttı benim

yaz tatilinde ne etçen

olur yaparum çünkü aklımı peynir ekmekle yemişim yaaa hemen bu akşam yaparum safişim kııızzz safişş ağzından bal damlıyor resmen :18: Allah muhafaza beeee delüüüüüüü
hiiiiiiiçççç çalmadan oynarummm aynen bu smiley gibi

Son düzenleme:

Düşündümde aslında
üç çocuk tek sayı
tekte bırakmamak gerek
dörtle sen en iyisi dörtle yaşında genç nasılsa
e kilolarıda verdiğine göre

yakışıııırrrrrr

hoşbuldum Nazlıcım birkaç gündür sinir harbi içindeyim hepsiburada dan samsung monte telefon almıştım 4 ay 20 gün oldu daha ödemelerim bitmeden imei numaramın klonlandığı,telefonun 30 gün içinde kapanacapına dair yasal uyarı mesajı geldi hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım fatura ve garanti belgesi elimde olduğu halde tek mağdur olan benim yine tek hat kullanma gibi bir mağduriyet taahütname ile sadece şuan kullandığım hat ile çalışacak telefon başka çare yok kardeşim Work and Travel ile 4 ay sonra Amerika ya gidecek o telefonu kardeşime veririm Amerika'dan başka bir hat alıp kullanır diyordum..çok sinir ya elimde patladı resmen yasal yollardan garantili aldığım telefonu ne satabilirim bu şartlarda (kara listede gibi zaten) ne de hat değiştirebilir yada yakınlarıma verebilirim yaaa kötü enerjiyi çekmek istemiyorum ama nedense hep böyle terslikler beni buluyor kızlar yaaaaa..hakikaten daha neler nelerrr

çok saçma ama . Başka bir yolu yokmuymuş telefonu aldıkları yerden değiştiremiyorlar mış . Sonuçta mağdur olan sensin . Tüketici haklarına şikayet etsen olmaz mı emine

ben geldimm kaçamaksızzz ama 76 kilo olarak.

artık gelmeyede yüzüm yok:S

artık şu 70 lerden düştüğümü göremicem galibaaaa 2 veriyorum 3 artıyorum:S

çok saçma ama . Başka bir yolu yokmuymuş telefonu aldıkları yerden değiştiremiyorlar mış . Sonuçta mağdur olan sensin . Tüketici haklarına şikayet etsen olmaz mı emine

yok bitanem tüketici hakları derneği ile de görüştüm ya aldığınız yer birebir değişim yapar ya da Savcılığa suç duyurusunda bulunur, mahkeme sonucundaki karara uyarsınız dediler.ve aldığım yerde değişim yapamayacağınız söylüyor..

ben geldimm kaçamaksızzz ama 76 kilo olarak.

Artık gelmeyede yüzüm yok:s

artık şu 70 lerden düştüğümü göremicem galibaaaa 2 veriyorum 3 artıyorum:s

miray ya ben ne yapayım kız 2 yıldır burdayım iki ileri iki geri gidip geliyorum. En kısa zamanda 6 lı rakamları göreceğine eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…