emineee ve miraaayyy kızlar nasılsınız
Sizleri görüyorum aşağılarda bir yerlerdee....
Ayrıca gamzem sende hoşgeldin güzelim afiyet olsun menüler süpperrr
dün protein olmuş mikemmel....
canımmmmm iyi sayılırım..yukarıda yazdığım sebeplerden biraz sinirlerim gergin son bir kaç gündür ama idare ediyorum işte..sen nasılsın tatlım?
ne oldu eminem sorunmu çıktı aldıgın üzründe ....yok bitanem tüketici hakları derneği ile de görüştüm ya aldığınız yer birebir değişim yapar ya da Savcılığa suç duyurusunda bulunur, mahkeme sonucundaki karara uyarsınız dediler.ve aldığım yerde değişim yapamayacağınız söylüyor..
aynını bende sana yazacakdım elifim ... kalp kalbe karşıymış ..slm kızçeler
aeben ablacım nasılsın? özledim sohbetini
ne oldu eminem sorunmu çıktı aldıgın üzründe ....
gamzem montiye devam diyorsun ha.afiyet olsun . ..
aynını bende sana yazacakdım elifim ... kalp kalbe karşıymış ...
eskisi kadar girmiyorum nete elifim . diyetde yapmayınca.
sanırım bahar başlarında bende tekrar başlamalıyım ...
eminen az evvel yazdım pc kilitlendi .aeben ablacım ben de ne yüzle gelip buraya yazıyorum bir bilsen..diyet ile aram pek iyi değil ama ben takımımdan ayrı kalmak da asla istemiyorum..fakat kilo alınca da onlara zararım çok oluyor kendimi bu yüzden de çok suçlu hissediyorum..veee ben de seniii çoooook özledim ikimizde diyete eskisi kadar bağlı olmadığımız için olsa gerek artık eskisi kadar görüşemiyoruz seni kocaman öpüyorum
eminen az evvel yazdım pc kilitlendi .bende fazla giremiyorum nete .
öncelikle sakın kendini şuçlu hisetme kilo durumundan dolayı. hepimiz zaman zaman aynı sorunları yaşıyoruz .helede 6.takımın fıstıklarıdan hiç çekinme sakında takımı bırakma ..cadılar emme ama seni asla yarı yolda bırakmazlar.
selam güzeller..nasılsınız bakem .....
safişim sormuşun ama ögün yazmamıştım . kızmımda eskiden geçirdigi idraryolu enfeksiyonu belirtileri kalmış vede böbrek girişinde genişlik ve onun için tedevi görüyor .acil bir durmu yok.. iyi yene sagolasın ...
slm kızçeler
elvan ablacım nasılsın? özledim sohbetini
nazımmm safişimmm iiim sizlr nasılsınız bakalımmm...
nazım poğça börek olaylarına girmişsin
eminen az evvel yazdım pc kilitlendi .bende fazla giremiyorum nete .
öncelikle sakın kendini şuçlu hisetme kilo durumundan dolayı. hepimiz zaman zaman aynı sorunları yaşıyoruz .helede 6.takımın fıstıklarıdan hiç çekinme sakında takımı bırakma ..cadılar emme ama seni asla yarı yolda bırakmazlar.
aayy ablacığım tüm takım arkadaşlarımı çok ama çok seviyorum bana da okadar iyiler ki buyüzden suçlu hissediyorum zaten takımımla ilgili biraz kötü giden bir durum olsa bukadar üzülmem ve bırakırdım hemen..aslında diyet yapma zamanım geldi de geçiyor ama beyinde başlamıyor bu defa anlık mutluluklar yaşıyorum yiyerek sadece bunu da biliyorum sonuçta daha büyük bir mutsuzluk,pişmanlık ama yapacağımdan geri kalmıyorum..neyse zamana ihtiyacım var sanırım beyinde de başlamam için..
oooo elvan abla gelmiş hoş gelmişşşşşş
aman iyi ise şimdi maşallah diyeyim geçmiş olsun ayrıcada ablaaa kız olmak ne kadan zor yaaa allah başka sıkıntı vermesin inşallah
oohhh elif hanım buralarada yetişmiş gariiiii
sen gözlemeleri ye ye sonra buraya gel birde ayıp beeee
bizde iyiyizde miray hanım aceba diyorum bu uzaklık daha ne kadar sürecek böyle
niçin gelmiyorsun takımaaaaaaaaaaaa
kıs eminem rahat ol bacım bak ben nerdeyse iki haftadır belkide geçti diyette değilim bacım yaaaa canım ne isterse yiyorum içiyorum kendime olan özgüvenime hayranımm
Kendimi hiç diyet yapacak modda görmediğimden kasmıyorumda
ama elbet kalan kilolarımıda vericem sadece zamanı var biraz mola
sende kasma bu kadar biraz zaman geçsin birlikte start verir kapışırız takımda
ne oldu eminem sorunmu çıktı aldıgın üzründe ....
gamzem montiye devam diyorsun ha.afiyet olsun . ..
canımmm benim sen iki haftadır diyeti düşünmüyorsun ama ben uzun süredir diyete tekrar dönmeliyim deyip dururyorum ve bu arada bırak diyete tekrar dönmeyi kilo almaya devam ediyorum işin kötüsüevet canım kesinlikle start vereceğiz veeee umarım bneim için de o start vereceğim güne artık çok ama çooook az kalmıştır
simerenya ( 94,3 / 94,1 / 0,2 / 0,21 % )
üzgünüm kızlar
Günaydın takımcığım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?