Sen hiçbir şey yapmadan da çok çekici bir hatunsun şekerim.Yemin ederim bende ilgi cekmek icin defolup gidicem
Ben kahve içiyorumGideyim de bebem uyurken duş alayım 5 dk da
Cuma gunu kaybolalim miYemin ederim bende ilgi cekmek icin defolup gidicem
Bukadar şeyide kaldiramiyo olabilirim artik ablaSen hiçbir şey yapmadan da çok çekici bir hatunsun şekerim.ihtiyacin mi var
Ben spor yapıyorum. Tabi ki Eva.Ben kahve içiyorum
Valla bana uyar yakinda üyelik iptali bile yapip kafa dinleyebilirim cocuguma ilgi gosteririm bari insanlarla ugrascagimaCuma gunu kaybolalim mi
Valla haklisin canim ne diyim kiValla bana uyar yakinda üyelik iptali bile yapip kafa dinleyebilirim cocuguma ilgi gosteririm bari insanlarla ugrascagima
Valla hakliyım okadar burayla aşır neşirizki kendi hayatimizi unutuyoruz resmenValla haklisin canim ne diyim ki
Yok bu saatten sonra yapamaz. Kırılmasın üzülmesin diye bir şey demiyordum. Kendi iyiliği için menulerine dikkat edecek. Seni beni zayıflatmak kolay miginin tepesine binecegiz...Bosuna kürek cekiyosuniz 2haftaya kalmaz gene ayni seylerle gelicek
Girdigimiz saatleri azaltalim benceValla hakliyım okadar burayla aşır neşirizki kendi hayatimizi unutuyoruz resmen
Yok artık daha neler...hayatta izin vermem ..Valla bana uyar yakinda üyelik iptali bile yapip kafa dinleyebilirim cocuguma ilgi gosteririm bari insanlarla ugrascagima
Abla ugrasan ugrassin artık pes ettim benYok bu saatten sonra yapamaz. Kırılmasın üzülmesin diye bir şey demiyordum. Kendi iyiliği için menulerine dikkat edecek. Seni beni zayıflatmak kolay miginin tepesine binecegiz...
Ben de kaldıramıyorum yeminle...Bukadar şeyide kaldiramiyo olabilirim artik abla
Cocuk telefonu bırak anne oyun oynayalim diyo surekli ben napiyorum burdaGirdigimiz saatleri azaltalim bence
Abla valla eşim diyo surekli elinde telefon kızım diyo anne birak artik yani bende salak gibi sanki hayatim buraya baglı gibi ustune milletin tribini çekYok artık daha neler...hayatta izin vermem ..
Bende bu hafta 30 dk leslie bossted 10 dk pamela reif alt karın çalışıyorumBen spor yapıyorum. Tabi ki Eva.
Artık diyete başla kuzum ya... özlüyorum seni...Yine 6. Takım Farkını Öne ÇıkarmışKilo veren herkesi tebrik ediyorum sardunya1038 Bireysel de 2. Tebrik ederim canım
Çok haklısın bazen benimde böyle oluyorValla hakliyım okadar burayla aşır neşirizki kendi hayatimizi unutuyoruz resmen
Çok teşekkür ederimYine 6. Takım Farkını Öne ÇıkarmışKilo veren herkesi tebrik ediyorum sardunya1038 Bireysel de 2. Tebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?