- 24 Haziran 2016
- 7.578
- 26.600
- 548
Yo gerek yok bundan sonra hepimizi etiket yapkki birbirimizi takip edelim hemde gazlayalim.Böyle oldu mu tekrar mı liste yapmam gerek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yo gerek yok bundan sonra hepimizi etiket yapkki birbirimizi takip edelim hemde gazlayalim.Böyle oldu mu tekrar mı liste yapmam gerek
Kaptan Tebrikler.
Hergun 10.000 adım bekliyorum canım.Eki Görüntüle 2873823
Cordelia
60 dk Leslie yaptım az önce 10 bin tamamlamayınca +10 Dk daha ekledım 10 bin tamamladım
Gündüz de 30 dk içinde
100 kez mekik 50+50 akşam da 30 dk
50 kez jumping jack
40 sn prank
Dambille oturuşta sağ sol çalışması ( adını bilemedim onu )
15 +15 kez sağ ve bacak
koltuk tutarak zıpzıp ( adını bilemeyeceğim)
Hızlı Leslie koşuş 10 dk onu da bilemeyeceğim
Neredeyse toplam 100 dk spor yapmışım ben öldüm bittim valla yemin ederim![]()
İnşallah cumaya süper oluruz
Kaptanların gönlüleri almak istıyorum çok üzdüm kırdım bu hafta kendime çeki düzen vereceğim şu andaki sussun cuma onlara sasirtmak istıyorum gerçekten bugun sabah çok ağladım gerçekten![]()
Bende oncesi sonrasi yapınca iyi motive oluyorum. Ama yine de hedefledigim gibi gidemedim ramazan sonrasiÇook teşekkür ediyorum güzel mesajlarınız için. Ben sürekli önce sonra foto paylaşıyorum, inşallah aman bu da iyi ki bi kilo verdi demiyorsunuzdurben böyle motive oluyorum, sanki hiç yıllarca o kilolarda dolaşmamış gibiyim şuan.
Amine Busra evet cnm, gerçekten öyle, makyaj yapmayalı çok uzun süre olmuştu mesela, giyinmiyordum sadece örtünüyordum ne denk gelirse
![]()
Pazartesinden itibaren başlarım alıp yemeğe, kusura bakma ne olur acemi çaylağım, benimle biraz zorlayacaksın.İnşallah cumaya süper oluruzbak bu sekilde gidersek çok iyi olacak bence ama ekmek yememezlil yapma dayanamazsın. Çavdar yada tam buğday ye Yemen'de lazım.
Canım sen yeter ki azimli ol ben sana destek olurum. Hem banada moral oluyo. Çekinme sor aklına ne takiliyrsa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum tabiki.Kusura bakma ne olur, acemi çaylağım sana denk geldim . Benimle uğraşacağın var anlaşılan.
Bişey olmaz canım uğraşıriz. Benimle de çok uğraştı kaptanlar sağolsunPazartesinden itibaren başlarım alıp yemeğe, kusura bakma ne olur acemi çaylağım, benimle biraz zorlayacaksın.
Canım ağlayacak bişey yok ama gerçekten haklı herkes ve senin benim iyiliğimi istedikleri için bu sözler . Sende gaza gel ve sasirt herkesi bu hafta yapabilirsin.Kaptanların gönlüleri almak istıyorum çok üzdüm kırdım bu hafta kendime çeki düzen vereceğim şu andaki sussun cuma onlara sasirtmak istıyorum gerçekten bugun sabah çok ağladım gerçekten![]()
Bazen olmuyor işte, ben de 9 temmuza kadar 69 olacaktım, geriye 3 haftam ve 6 kilom kaldı, imkansıza yakın şu an napalım biz doğru yoldaysak elbelt karşılığını alırız. Yolumuz uzun süreç yorucu hep aynı motivede olamıyoruz, 5-10 kilo değil ki 30-40 kilo bu. Bnm iki kızın şuanki ağırlığı 25kg ve diyorum ki tekrar doğurdum onlarıBende oncesi sonrasi yapınca iyi motive oluyorum. Ama yine de hedefledigim gibi gidemedim ramazan sonrasi
Valla bu gece bende açım akşam yemegi yemedim. Demin düşündüm salata falanmi yesem diye ama yemedim yine. Ama sen yiyebilirsin aç durma.Çok aç hissediyorum. Nasil uyucam ben bu gecee![]()
Su iç, çok dayabamazsan yoğurr ye baharatlı, aç bi ninni uyu gitsin, uyku medştasyonları da var.Çok aç hissediyorum. Nasil uyucam ben bu gecee![]()
Aynı dertteyiz. Şimdi su içip yatacağım ben ,sende dene . Yeme , sonra yedikten sonra pişman olacaksın .Çok aç hissediyorum. Nasil uyucam ben bu gecee![]()
Yoğurt ye pul biberliÇok aç hissediyorum. Nasil uyucam ben bu gecee![]()
Çok iyi vermişsin, pes etmek yok. Yüzdün yüzden kuyruğuna geldin. Ha gayretBazen olmuyor işte, ben de 9 temmuza kadar 69 olacaktım, geriye 3 haftam ve 6 kilom kaldı, imkansıza yakın şu an napalım biz doğru yoldaysak elbelt karşılığını alırız. Yolumuz uzun süreç yorucu hep aynı motivede olamıyoruz, 5-10 kilo değil ki 30-40 kilo bu. Bnm iki kızın şuanki ağırlığı 25kg ve diyorum ki tekrar doğurdum onları![]()