Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafta içi yasaklı şeyler yediğin için cumaya + geliyorsundurYa bişey söylemek istiyorum
Bende mi ters var bilmiyorum
Bak pazartesi eksi gelirken cuma artı veya sabit geliyorum
Düşünüyorum haftasonu evde olunca iki öğün yiyorum bide dikkat ediyorum haftasonu üç öğün bide sabah öğle akşamhafta içi sorunu düşündüm
Bu hafta bakacağım bi kendime![]()
Canım bayılıyorum öncesi sonrası resimlerine. Ne zaman istersen paylaş.Çook teşekkür ediyorum güzel mesajlarınız için. Ben sürekli önce sonra foto paylaşıyorum, inşallah aman bu da iyi ki bi kilo verdi demiyorsunuzdurben böyle motive oluyorum, sanki hiç yıllarca o kilolarda dolaşmamış gibiyim şuan.
@MaviBirLiman evet cnm, gerçekten öyle, makyaj yapmayalı çok uzun süre olmuştu mesela, giyinmiyordum sadece örtünüyordum ne denk gelirse![]()
17.000 mi?Su 3 lt
Açım doymadım bugün yemekte ekmek yoktu.
Salata ortaktı hepsini ben yemedim ama bıraksalar yerdim.
12 :30 ve 18:00
Ev işi 2 saat mutfak dolaplarını falan sildim düzenledim.
Lesie 30 dakika
Bisiklet 20 dakika
Yürüyüş 1.5 saat tempolu .
Teşekkür ederim ben bir deneyeyim
Dene bakalım beni etiket yapTeşekkür ederim ben bir deneyeyim
Fazla yiyorum bu hafta bi kendime bakacağım az yiyeceğim deneyeceğim bakalım cuma kaç geleceğimHafta içi yasaklı şeyler yediğin için cumaya + geliyorsundur
Aaaa 17.000 fazla mı bana az geldi . O zaman seni mutlu etmek için koşarım bile17.000 mi?Her gün beklerim ben bunu.
![]()
17.000 muhteşem adım.Aaaa 17.000 fazla mı bana az geldi . O zaman seni mutlu etmek için koşarım bile![]()
Elinde diyet listesi yokmu ona göre uysan.Fazla yiyorum bu hafta bi kendime bakacağım az yiyeceğim deneyeceğim bakalım cuma kaç geleceğim
Kaptanların gönlüleri almak istıyorum çok üzdüm kırdım bu hafta kendime çeki düzen vereceğim şu andaki sussun cuma onlara sasirtmak istıyorum gerçekten bugun sabah çok ağladım gerçektenHafta içi yasaklı şeyler yediğin için cumaya + geliyorsundur
Yani dikkat et bizlerin iyigi için soyleniyo hepsiKaptanların gönlüleri almak istıyorum çok üzdüm kırdım bu hafta kendime çeki düzen vereceğim şu andaki sussun cuma onlara sasirtmak istıyorum gerçekten bugun sabah çok ağladım gerçekten![]()
Elinde diyet listesi yokmu ona göre uysan.
BiliyorumYani dikkat et bizlerin iyigi için soyleniyo hepsi