- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Vallaha daha yeni kahvalti yaptim kahve iciyorum sen kac adim attin dün hele bakmadimGelirim gelirim bi ara cay çekirdek getiririm iki dedikodu da ederizHer yanım agrimiş yürümekten de cenem bile calismiyo bugun...bugun kac adim yapcan ki
33133 yapabildim bilsem az daha atardimVallaha daha yeni kahvalti yaptim kahve iciyorum sen kac adim attin dün hele bakmadim
Bizimkinler yapar valla33133 yapabildim bilsem az daha atardim34 bini gördum sizde
C Chikolata_gozlum o. Yürur zıplar sen bugün bir kaçtane 34.000 görebilirsin.33133 yapabildim bilsem az daha atardim34 bini gördum sizde
Yok ben 34 yaparim bu kez siz 40 yaparsınız bilmem ki nasıl cikacagim isin icindenBizimkinler yapar valla
Ben anca 32bin yaptim sende bugun 34 bin yaparsin
40 yaparsak yarina cıkamayiz sanirimYok ben 34 yaparim bu kez siz 40 yaparsınız bilmem ki nasıl cikacagim isin icinden
Tamam kaptanım. Acemi kaptan ben.
6500
Gunaydin canım süpersinGünaydın kıslar90 dk eva yaptım 15 bin civarı adımım var annemin oraya gitmeden sporumu yapayım dedim bu 3 gün if diyetinde ki tek öğün beslenme programı yapacağım saat 4 de kahvaltımı yapıp günü kapatacagim
Sabah 34 bini gordum ve hemen kalktım 07.30 da bi ciktim evden..pancar gibi kızardım yürümekten40 yaparsak yarina cıkamayiz sanirim
Karşı takimdan gelmis sporuna muhtesem atiyoTamam kaptanım. Acemi kaptan ben.
Masallah canimGünaydın kıslar90 dk eva yaptım 15 bin civarı adımım var annemin oraya gitmeden sporumu yapayım dedim bu 3 gün if diyetinde ki tek öğün beslenme programı yapacağım saat 4 de kahvaltımı yapıp günü kapatacagim
Kiz daha ben oturuyom kaptan benide gecmisSabah 34 bini gordum ve hemen kalktım 07.30 da bi ciktim evden..pancar gibi kızardım yürümektenöldüreceksiniz beni yapmayin etmeyin
Oo sen beni sollarsin birazdanKiz daha ben oturuyom kaptan benide gecmis
Anca islerimi toparladim 6100 deyim kahvemin midemden asaya inmesini bekliyorum yürumek icinOo sen beni sollarsin birazdan
Ooo 6100 e gelmissin bileAnca islerimi toparladim 6100 deyim kahvemin midemden asaya inmesini bekliyorum yürumek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?