Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İitiraz ediyorum hakim bey, 728. Etap mezun kilom yazılmış ama ben o etap 77.8 idim, 700 grmımı yedirmem

Kaptanım takılıyorum değiştirme sakın

Yok, onda göbek hep baki,çocuga baksana nasıl konforlu oturuyor, koyu renk açık renk farkı da var.
Teşekkürler, gelmez mi , aynaya bakabiliyorum artık
Chedarice sen degissimissin ama esinin surati hiç degismemis pis bir espri yapip ekmek almaya gideyim
Hahahaha, zaten kardeşim de burda diyor ki millet çocuguna koyar emoji sen kocana koymussun yicez sanki, sonuçta kadınlar kulübü erkek resmi olsun istemedim ben de, kendisine de sormadım çünkü.
Maşallah sıze Cok guzelsınız arkadaşım
Teşekkür ederiz
Chedarice rakibim çok güzel görünüyorsun maşaAllah sana kilo almak yok böyle devam
Almak gibi bir niyetim yok şimdilik, çok teşekkür ederim.
Chedarice
Canım fotoğrafta harika görünüyosun en az 10yaş gençleşmişsin
Teşekkür ederim
Canım, hakkınızda hayırlı olsun, seviyorum dedin iş değişti, resmi bir boşanma olmadan boşanmış gibi bir süre ayrı takılıp duygularınızı gözden geöirmenizi öneriyorum,
Ben de çok zorlandım çocuklardan sonra, hiç birbirimiE ayıracak vakit yoktu, çocukalrdan önce de atışırdık ama çok eğlenirdik de, şimdi sürekli emir veren bir ben ve beni artık duymayan duysa da sallamayan bir adam var. Depresyon tedavisi geçmişi de tuzu biberi oldu, belki hatırlarsın 22 saat uyuyordu, çok yoruldum ve biriktim.
Ben bu yüzden pandemi de 10 ay ve tam kapanmada 1.5 ay annemlerde kaldım, evde kapansak kesin kan çıkardı
Çook zor süreçlerden geçtik ve belki de hala geçiyoruz, hakkımızda hayırlısı olsun.

Şimdi daha çok üzüldüm. Canım aşilmayacak problemler değil sizinki. Lütfen profesyonel bir yardım alın.

bizim takım hep yürüyor da cok canim sıkılıyor boş evde yalnız kalmış çocuk gibi hissediyorum sizin ev hep dolu ben napam
Allah seni napmasin şu nufus kagidini ver hele seni evlatlik alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…