- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Geldim geldimOoo 6100 e gelmissin bile
Kim çıkardı bu yarisi hakkat yaTakimlarla yarış yapmayalim yaaa kıçımın üstüne oturamıyorum sonra
Nebilim yaa sensen egerKim çıkardı bu yarisi hakkat yaBen mi kaşındım gene acaba
30bin geliyo ozaman
Bugun isim yok bakalim.kac adim atacağım
Yaparim oyle seylerNebilim yaa sensen eger
Yapabilir miyim diye düşünüyorum ama zor rekorum 20 bin30bin geliyo ozaman
Tüh yaziklarım olsun sanaYaparim oyle seyler
²¹ yaparsin ozamanYapabilir miyim diye düşünüyorum ama zor rekorum 20 bin
Her saat 2 bin adim atabilirsem 30 bindr olur²¹ yaparsin ozaman
Zorlama sen kendiniHer saat 2 bin adim atabilirsem 30 bindr olur
Bugun az zorlayım da yarin asi olacağım cok adim atamamZorlama sen kendini
Madem suçlu benim..hadi bugun benden izin sana ozamanTüh yaziklarım olsun sana
Aldin demekki randevu şifa olsun insallahBugun az zorlayım da yarin asi olacağım cok adim atamam
Aaaa ben izinleri sevmem kiMadem suçlu benim..hadi bugun benden izin sana ozaman
Sağol canım bugun de rsndevu var da ulasim sıkıntıAldin demekki randevu şifa olsun insallah
Canım biraz geri çekilip düşünün bakalım. Neler değişmeli, nasıl düzelir?Teşekkür ederim herkese burada birçok yazımda zaten bahsetmişimdir eşimle biz gerçekten senelerdir anlaşmak da ciddi sıkıntılar yaşıyoruz Çünkü birbirimizden huy olarak artık gerçekten Çok Farklıyız sevmiyor muyuz birbirimizi çok seviyoruz o da beni seviyor Ben de onu seviyorum ama Sevgi gerçekten bir yerden sonra durumu kurtarmıyor Yani benim zaten 3-4 hafta gibi bir süredir ciddi problemler vardı evin içinde bir huzursuzluk sürekli olumsuz konuşmalar artık son raddeye geldim
Bilmiyorum toparlanirmiyiz benim de hatam var hemde çok var
Okul iş derken evimle ilgilenemedim ihmal ettim biraz
Hakkımızda hayırlısı olsun
Aileler de karıştı ise ayrılmayın diyorlar ama bilmiyorum çok üzgünüm
Hakkinizda hayirlisi olsun. Severek ayrilmak daha zordur. Hepimiz dönem dönem cok zor şeyler yaşıyoruz. Geçen yil bizde pandemi ve 2. Bebegin dogumuyla cok sarsildik. Karşılıklı hatalarimiz oldu. Ben köye gittim cocuklarla, dönmeden önceki gün düşün taşın kararını ver dedi bana. 45 gün köyde kaldim arada bayrama falan geldi gitti. Ama biraz ayri kalmak ikimize de iyi geldi o günden sonra o da cok degisti bende öyleTeşekkür ederim herkese burada birçok yazımda zaten bahsetmişimdir eşimle biz gerçekten senelerdir anlaşmak da ciddi sıkıntılar yaşıyoruz Çünkü birbirimizden huy olarak artık gerçekten Çok Farklıyız sevmiyor muyuz birbirimizi çok seviyoruz o da beni seviyor Ben de onu seviyorum ama Sevgi gerçekten bir yerden sonra durumu kurtarmıyor Yani benim zaten 3-4 hafta gibi bir süredir ciddi problemler vardı evin içinde bir huzursuzluk sürekli olumsuz konuşmalar artık son raddeye geldim
Bilmiyorum toparlanirmiyiz benim de hatam var hemde çok var
Okul iş derken evimle ilgilenemedim ihmal ettim biraz
Hakkımızda hayırlısı olsun
Aileler de karıştı ise ayrılmayın diyorlar ama bilmiyorum çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?