Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Esimde yerli aşıyı bekliyomus senin gibi ama ben oldum gitti zatende 20yaşa indi asılar

Bana göre fazla geliyor canım
Zayıflamak istiyorsan kalori açığı yapman gerek yoksa sadece kilonu korumuş olursun
Yediğin herseyin kalorisi hesapla birde öyle gör bak sanada fazla gelecek
Yıllardır bende cesit cesıt dıyetlerı denedım kalorı hesabıda yaptım..Ama suanki kafama yatan bana en mantıklı gelen yedıgın besının kalorısınden cok vucuddakı etkısı ve hangı saatte yedıgın onemlı...

Ben yine açım bu yediklerim nereye gidiyor iki gündür wc sorunumda var üstelik. Bu gece aç uyucam, ağlama midecim
Sabah pizza var diye sanirim yarim dilim ekmek yemissin ama aksam cigerin yanina bol salata ekleyebilirdin gecede yogurt yada sut falan ic

Esimde yerli aşıyı bekliyomus senin gibi ama ben oldum gitti zatende 20yaşa indi asılar
Eşim başta itiraz etti o da perşembe günü biontek olacak ilk dedi ki bekleme ol sonra da boşver sana bıraktım dedi ben de diyorum ki sonuçta bir aşımız çıkacak ve onu da deneyecek insan lazım bekleyeyim en iyisi

Sabah pizza var diye sanirim yarim dilim ekmek yemissin ama aksam cigerin yanina bol salata ekleyebilirdin gecede yogurt yada sut falan ic
Akşam evde değildim. Kayinvalidem de malzeme yoktu salata yapamadik. Aldircaktim ama biz mesai yapiyoruz çürüyor dedi aldirmadi. Bu gece ac uyucam yapcak bişey yok

Bekleyin bakalim aşı çıkana kadar virüste biter belki

Ben kalorimi azalttığımda kilo veremiyorum, onu gördüm bu süreçte, 1000nın altına düştüğümde duruyor kilo vermem

Bende şuan olup olmama konusunda cok kararsizim. Birazda emzirdigim icin tedirginim

Ben kalorimi azalttığımda kilo veremiyorum, onu gördüm bu süreçte, 1000nın altına düştüğümde duruyor kilo vermem
Diyetisyene başlamadan once bende cok az yiyormuşum. 91 90 civari acayip takildim. Cok sinirlenmiştim hatta. Sonra diyetisyenle ilk hafta da 2.5 kg birden gitmişti

Yeni bir yıldızımız var.

Bende şuan olup olmama konusunda cok kararsizim. Birazda emzirdigim icin tedirginim
Madem emziriyorsun akşam ara öğünü olarak zencefilli ayran içemezmisin üstünede epey su gece meto çalışır hem

Efsane Came back. Tatlım kendine Dikkat et. Yorma lütfen.
Yok tatlım bu hafta en fazla attığım adım bu olur çünkü hafta ici nisan için yurt içi yurt dışı geleceklere ikramlık hazırlayacağız ya o yüzden geneli oturmayla geçer galiba bugün fırsatım varken atayım dedim dün 59.8 çıktım bu sabah 60.5 bişeyde yiyip içmedim ama şaşırdım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…