- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Esimde yerli aşıyı bekliyomus senin gibi ama ben oldum gitti zatende 20yaşa indi asılarKıslar az önce mesaj geldi aşı hakkım tanımlanmış ben aşı karşıtı değilim ama yerli aşı olmak istiyordum bu kadar hızlı bana sıra geleceğini zannetmiyordum sizce aşı olayım mı yoksa yerli aşıyı mı bekleyeyim kafam karıştı biraz
Ben 3litre iciyorum aşıdanmiBen 1 haftadır 1,5 litre suyu zor buluyorum, ilgisi varmı bilmiyorum ama aşı olduğum günden beri
Yıllardır bende cesit cesıt dıyetlerı denedım kalorı hesabıda yaptım..Ama suanki kafama yatan bana en mantıklı gelen yedıgın besının kalorısınden cok vucuddakı etkısı ve hangı saatte yedıgın onemlı...Bana göre fazla geliyor canım
Zayıflamak istiyorsan kalori açığı yapman gerek yoksa sadece kilonu korumuş olursun
Yediğin herseyin kalorisi hesapla birde öyle gör bak sanada fazla gelecek
Sabah pizza var diye sanirim yarim dilim ekmek yemissin ama aksam cigerin yanina bol salata ekleyebilirdin gecede yogurt yada sut falan icBen yine açım bu yediklerim nereye gidiyoriki gündür wc sorunumda var üstelik. Bu gece aç uyucam, ağlama midecim
Eşim başta itiraz etti o da perşembe günü biontek olacak ilk dedi ki bekleme ol sonra da boşver sana bıraktım dedi ben de diyorum ki sonuçta bir aşımız çıkacak ve onu da deneyecek insan lazım bekleyeyim en iyisiEsimde yerli aşıyı bekliyomus senin gibi ama ben oldum gitti zatende 20yaşa indi asılar
Akşam evde değildim. Kayinvalidem de malzeme yoktu salata yapamadik. Aldircaktim ama biz mesai yapiyoruz çürüyor dedi aldirmadi. Bu gece ac uyucam yapcak bişey yokSabah pizza var diye sanirim yarim dilim ekmek yemissin ama aksam cigerin yanina bol salata ekleyebilirdin gecede yogurt yada sut falan ic
Bekleyin bakalim aşı çıkana kadar virüste biter belkiEşim başta itiraz etti o da perşembe günü biontek olacak ilk dedi ki bekleme ol sonra da boşver sana bıraktım dedi ben de diyorum ki sonuçta bir aşımız çıkacak ve onu da deneyecek insan lazım bekleyeyim en iyisi
Ben kalorimi azalttığımda kilo veremiyorum, onu gördüm bu süreçte, 1000nın altına düştüğümde duruyor kilo vermemYıllardır bende cesit cesıt dıyetlerı denedım kalorı hesabıda yaptım..Ama suanki kafama yatan bana en mantıklı gelen yedıgın besının kalorısınden cok vucuddakı etkısı ve hangı saatte yedıgın onemlı...
Bende şuan olup olmama konusunda cok kararsizim. Birazda emzirdigim icin tedirginimEşim başta itiraz etti o da perşembe günü biontek olacak ilk dedi ki bekleme ol sonra da boşver sana bıraktım dedi ben de diyorum ki sonuçta bir aşımız çıkacak ve onu da deneyecek insan lazım bekleyeyim en iyisi
Diyetisyene başlamadan once bende cok az yiyormuşum. 91 90 civari acayip takildim. Cok sinirlenmiştim hatta. Sonra diyetisyenle ilk hafta da 2.5 kg birden gitmiştiBen kalorimi azalttığımda kilo veremiyorum, onu gördüm bu süreçte, 1000nın altına düştüğümde duruyor kilo vermem
Efsane Came back. Tatlım kendine Dikkat et. Yorma lütfen.
Yeni bir yıldızımız var.
Muhteşem canım benim.
Madem emziriyorsun akşam ara öğünü olarak zencefilli ayran içemezmisin üstünede epey su gece meto çalışır hemBende şuan olup olmama konusunda cok kararsizim. Birazda emzirdigim icin tedirginim
Tamam tatlım.Cordelia canım ben yarışa katılmak istemiyorum bu hafta geç kaldım salıdan sonra yürüyüşe çıkabilirim anca o da 3 günlük gerek yok.
Yok tatlım bu hafta en fazla attığım adım bu olur çünkü hafta ici nisan için yurt içi yurt dışı geleceklere ikramlık hazırlayacağız ya o yüzden geneli oturmayla geçer galiba bugün fırsatım varken atayım dedimEfsane Came back. Tatlım kendine Dikkat et. Yorma lütfen.
Afiyet olsun tatlım. Adım resmi bekliyorum.
Bu saatte içmem artık. Çay beni fena yapti midemde bulaniyorMadem emziriyorsun akşam ara öğünü olarak zencefilli ayran içemezmisin üstünede epey su gece meto çalışır hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?