Filizim çok haklısın. Ama inan çok yoruluyorum. Bir de büyük oğlumla ikimiz rahatsızlandık. Ben de evime dönmek istiyorum artık bir aksilik olmazsa yarın akşam eve gideriz daha sık uğrarım buraya.
Bana göre fazla geliyor canımCnm normalde 1 yum 1peynir var listemde, bu hafta protein diyeti verdiği için 2 yum 2 peynirim var.
Zeytin 12 yeşil yada 6 siyah zeytin yazıyor listemde. Ama ne yalan söyliyim tuzsuz zeytinin zararlı olduğunu düşünmüyorum ben, takip ettiklerim genelde ketojen diyetçi olduğu için sanırım hep sağlıkşı yağ yiyin diyorlar, zeytin yağını içiyorlar, bnm zeytinlerim hazır değil ve içinde tuz yok, tabiki abartmamak lazım,
Taşınmak mümkün olsa keşke, bizim evler müstakil kendin yaptırıyorsun, emeğin var bahçen var, ha diyince olmuyor, satsan satılmıyor bir de, off ofAy hemen taşınsınlar kanunlar haklıdan yana değil maalesef
Gecmis olsun canimFilizim çok haklısın. Ama inan çok yoruluyorum. Bir de büyük oğlumla ikimiz rahatsızlandık. Ben de evime dönmek istiyorum artık bir aksilik olmazsa yarın akşam eve gideriz daha sık uğrarım buraya.
Seni mi kırıcam, bu hafta hesaplayayımBana göre fazla geliyor canım
Zayıflamak istiyorsan kalori açığı yapman gerek yoksa sadece kilonu korumuş olursun
Yediğin herseyin kalorisi hesapla birde öyle gör bak sanada fazla gelecek
Sağol canım.Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canımSelam kıslar iyi akşamlar
Menümü yazayım
Sabah 9 da uyandım
1 lt su
2 kupa bitki çayı içtim
Tek öğün beslenme saat 4 de
1 kaşık kıymalı ve otlu 2 yumurtalı omlet
1 kk köy peyniri
1 avuç göbek 4 çeri 1 salatalık
1 dilim karpuz 10 kiraz
4 zeytin
1 kaşık pirinç pilavı (az olduğu için karışık pirinçten yaptım pişmişmi diye baktım )
2 lt su
3 kupa bitki çayı
Az sonra 1 saat eva daha yapacağım tahmini adımlarım 25.000 üstü olur
Zipzip-
E Elif_Eylul
Borek disinda afiyet olsun canımHiç güzel bir gün geçirmedim
Menümü yazayım
Sabah
1,5 mısır ekmeği
2 dilim peynir
5 zeytin
Domates
Ara
1 peynirli börek
Akşam
1 kepçe tavuk suyuna çorba
3 yk bulgur pilavı
2 yk patlıcan oturtma
Salata
Ara
1 elma
1,5 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
Evet canım hep karbon olmuş mısır ekmeği börek afiyet olsunHiç güzel bir gün geçirmedim
Menümü yazayım
Sabah
1,5 mısır ekmeği
2 dilim peynir
5 zeytin
Domates
Ara
1 peynirli börek
Akşam
1 kepçe tavuk suyuna çorba
3 yk bulgur pilavı
2 yk patlıcan oturtma
Salata
Ara
1 elma
1,5 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
Benim diyetisyenim gunde 2 dilim izin veriyoduDiyetisyenlere bakarsan günde 3 dilim ekmek ye diyor ben ekmeği bırakalı iyi kilolar veriyorum
Yumurta tabi yiyebilir ama sarısında kalori yüksek o yüzden kilo verimini engelliyor
Kesinlikle katiliyorumBana göre fazla geliyor canım
Zayıflamak istiyorsan kalori açığı yapman gerek yoksa sadece kilonu korumuş olursun
Yediğin herseyin kalorisi hesapla birde öyle gör bak sanada fazla gelecek
Çok güzel menun canım afiyet olsunSabah aç karnına mate çayı
Kahvaltım 1 bardak açık çay ileEki Görüntüle 2874253
Ara öğün
Eki Görüntüle 2874254
Akşam yemeğim
Eki Görüntüle 2874255
Su: 3.5 lt 1 litresi dukan suyu
Spor: 2 saat ev temizliği
1 saat ütü
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Chedarice
Canim şöyle bir durumda var. Tam kim kac kg bilmiyorum ama biz 80 kiloyuz. Ben 100 kg iken leslie 2 bile yapamiyodum. Bugun 10bin tamamladim ama pertim cikti. Kendimide zorlayamam aşırı spor anlaminda vucudum daha alişmadiOnu bende çözmeye çalışıyorum en az adım 15 bini tamamlıyorum
Sabah Ayağımın altı sisiyor üstüne basamıyorum bunlarda maşallahı var
Afiyet olsun canımSelam kızlar bugünün menüsü kahvaltı saat 10.00
2 dilim tam buğday ekmeğiden tost
1 domates 1 salata
Öğlen 14.00
3 kofte
salata
1 dilim.cavdar ekmeği
Aksam yok karnım aşırı şişti 5 aylık gebe kadın gibiydim gündüzden ilaç içmiştim mahvodlum
2.5 litre su
Nescafe iki arada
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Nehir6161
Afiyet olsun canım 4dilim peynirde ne çok bu bikere zaten yumurta varmış yarim pogcada var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?