- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
Tatlım menülerde sıkıntı yok ama spor yapasim yok hiç...sahil cumartesi çok kalabalık eşim inmemi istemiyor. Diğer yerler hep yokuş gözüm kesmiyor. Yarın okulun bahçesinde deneyeceğim ...Afiyet olsun canim bu hafta birinci sensin ben hicmi hic dikkat edemedim kendime ozel menu hazirlamak falan imkansizdi bir an once duzene girmem lazim
Afiyet olsun canım aksam arayi meyve yapma artilarin sebebiPazar menüm
Sabah/ 1 domates,1 salatalık,2 yk menemen,2 d.ekmek, 1 kk peynir
Aralar/st granül kahve,5 hurma,
Akşam/ 2 kepçe çorba,2 sk fajita, 1 kase kısır,
Ara/ 1 hilal dilim kavun
Su / 1,5 litre
Zipzip- E Elif_Eylul
Yarın ne yiyeceğini bugün planla. İşyeri yemeğini yiyeceksen de seçici ol. Cantana ne olur ne olmaz diye alternatif bir şeyler koy. Bir elma , peynir, kuru yemiş gibi....veya ayran, süt ....Afiyet olsun ablacım güzel menü ben bugun dukan birasını hazirladım yarın işe götüreceğim
İçine taze nane attım
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah10.00 1 dilim beyaz ekmek(eşimin bugün arabasını yaptırmaya gitti o yüzden aldıramadım yarın aldıracağım inşallah) 2 dilim peynir 1 siyah zeytin domates salatalık 1 kaşık yeşil zeytin salatası 1 haş yumurta
Ara15.30 2 kare bitter
Akşam18.30 2 incik 1 kanat yarımşar şiş böbrek ve tavuk 1 dilim dalak ayran bol salata 2 lokma lavaş
Su 3 lt
SporEki Görüntüle 2874366 200pZipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Yaz sonuna çok var...Abla Yaz sonu eve dönünce inşallah
Ekmeksiz bu kadar oluyor. Bu benim az yemiş halim birden menümü azaltamam yavaş yavaş, ısınmaya başlıyorum . Bu menüyle bile aç kalıyorum . Biraz insafınıza sığınıyorum. Hayırlı geceler .Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım 4dilim peynirde ne çok bu bikere zaten yumurta varmış yarim pogcada var
Yeşil çayda içiyorum arkadından aslındaAfiyet olsun canım aksam arayi meyve yapma artilarin sebebi
Pogca yerine 2dilim tam bugday yiyebilirsin 4dilim peynirin kalorisinden daha düşük emin ol eleştiriye açik degilsende burda isimiz neEkmeksiz bu kadar oluyor. Bu benim az yemiş halim birden menümü azaltamam yavaş yavaş, ısınmaya başlıyorum . Bu menüyle bile aç kalıyorum . Biraz insafınıza sığınıyorum. Hayırlı geceler .
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım
Borek disinda afiyet olsun canım
Poğça ve pilavın yerine ekmek tavsiye ederimEkmeksiz bu kadar oluyor. Bu benim az yemiş halim birden menümü azaltamam yavaş yavaş, ısınmaya başlıyorum . Bu menüyle bile aç kalıyorum . Biraz insafınıza sığınıyorum. Hayırlı geceler .
Ooo my god, pekmezsiz bir kahvaltıPazar menüm
Sabah/ 1 domates,1 salatalık,2 yk menemen,2 d.ekmek, 1 kk peynir
Aralar/st granül kahve,5 hurma,
Akşam/ 2 kepçe çorba,2 sk fajita, 1 kase kısır,
Ara/ 1 hilal dilim kavun
Su / 1,5 litre
Zipzip- E Elif_Eylul
Menemen varya ona bandımOoo my god, pekmezsiz bir kahvaltıafiyet olsun
Akşam gece meyve yiyince gece içindeki şeker seni acıktırır diyor bizim diyetisyen.
Sabah haberlerde izledim adam karısını 46 yerındwn bıxaklayarak olduruyor Ama oldururken zevk almadığı ıcın ceza ındırımı uygulanıyor 18 yıl verıyorlar sadeceKomşumuz yan kapı komşusu tarafından planlayarak geceden hazırlanarak sabahın 9unda saldırıya uğruyor, kendisi ve eşinin üzerine 5 el ateş ediyor, kurşun eve kadar giriyor, adam yaralanıyor, hırsını alamayıp köpejlerine de tüfekle ateş ediyor, mahkemede kaza diyor, serbest bırakılıyor, sibirden kuduruyorum şuan, ben nasıl aklım kalamdan annemleri o eve göndereceğim, kızım da gidecek bir de, deliriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?