Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canim bu hafta birinci sensin ben hicmi hic dikkat edemedim kendime ozel menu hazirlamak falan imkansizdi bir an once duzene girmem lazim
Tatlım menülerde sıkıntı yok ama spor yapasim yok hiç...sahil cumartesi çok kalabalık eşim inmemi istemiyor. Diğer yerler hep yokuş gözüm kesmiyor. Yarın okulun bahçesinde deneyeceğim ...

Afiyet olsun canım aksam arayi meyve yapma artilarin sebebi

Afiyet olsun ablacım güzel menü ben bugun dukan birasını hazirladım yarın işe götüreceğim
İçine taze nane attım
Yarın ne yiyeceğini bugün planla. İşyeri yemeğini yiyeceksen de seçici ol. Cantana ne olur ne olmaz diye alternatif bir şeyler koy. Bir elma , peynir, kuru yemiş gibi....veya ayran, süt ....

Menüm
Sabah10.00 1 dilim beyaz ekmek(eşimin bugün arabasını yaptırmaya gitti o yüzden aldıramadım yarın aldıracağım inşallah) 2 dilim peynir 1 siyah zeytin domates salatalık 1 kaşık yeşil zeytin salatası 1 haş yumurta

Ara15.30 2 kare bitter

Akşam18.30 2 incik 1 kanat yarımşar şiş böbrek ve tavuk 1 dilim dalak ayran bol salata 2 lokma lavaş
Su 3 lt
Spor200p Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım 4dilim peynirde ne çok bu bikere zaten yumurta varmış yarim pogcada var
Ekmeksiz bu kadar oluyor. Bu benim az yemiş halim birden menümü azaltamam yavaş yavaş, ısınmaya başlıyorum . Bu menüyle bile aç kalıyorum . Biraz insafınıza sığınıyorum. Hayırlı geceler .

Afiyet olsun canım aksam arayi meyve yapma artilarin sebebi
Yeşil çayda içiyorum arkadından aslında
Bi çözüm bulamadım akşam araları için 6 da yiyorum yemeğimi 1 oluyor yatana kadar

Ekmeksiz bu kadar oluyor. Bu benim az yemiş halim birden menümü azaltamam yavaş yavaş, ısınmaya başlıyorum . Bu menüyle bile aç kalıyorum . Biraz insafınıza sığınıyorum. Hayırlı geceler .
Pogca yerine 2dilim tam bugday yiyebilirsin 4dilim peynirin kalorisinden daha düşük emin ol eleştiriye açik degilsende burda isimiz ne

Poğça ve pilavın yerine ekmek tavsiye ederim

Ooo my god, pekmezsiz bir kahvaltı afiyet olsun
Akşam gece meyve yiyince gece içindeki şeker seni acıktırır diyor bizim diyetisyen.

Sabah haberlerde izledim adam karısını 46 yerındwn bıxaklayarak olduruyor Ama oldururken zevk almadığı ıcın ceza ındırımı uygulanıyor 18 yıl verıyorlar sadece
Bu ülkede adelet Boyle ışliyor ne yazıkkıRabbım ıyılerle karşılastır duasını etmekden başka caremız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…