Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu 19 u idi onu gordum 20 si yok ki hani..tek tek adimlar ekran görüntüleri atılıyordu onlar yok kimse atmıyor neden
Dalgamı geciyosun her günün bir ertesi günü yayinliyo satenboyadakiyaglekesi yani bugün yapıyorsak yarına düzenleyip atıyor herkes bir anda nasıl atsin kız herkesi aynı anda nasil takip etsin. Kısacası ÖZETLE hepsini TOPLUCAAA YAYİNLİYORR.

Eline sağlık canım
Dün 20.000 oldu canım. Bugünde en fazla 30.000 olur.

Akşam vurundum canım ufaklığı da bir gösterdik doktora dişleri kabarmış huzursuzluğu ondandır dedi iyi bari ben kulaktan suphelenmistim
Şifa olsun canım insallah dislerindendir tabiki normal cocugun huzursuzlugu

Akşam vurundum canım ufaklığı da bir gösterdik doktora dişleri kabarmış huzursuzluğu ondandır dedi iyi bari ben kulaktan suphelenmistim
Geçmiş olsun canım distendir benim oglanda küçüğü 8 aylıktı bir haftada dört dışı çıktı ama yavrum nasıl hasta olmuştu bişey yiyip içemez ateş olur normal annesi. Bende Çarşamba olucam aşımı

Ellerine sağlık canım
Haftaiçi biraz zor 20bin olması bütün gün oturuyorum işyerinde elimden geleni yaparım

Selam kızlar şuraya tartımı bırakayım

bugün mersine gidiyorum ablamın yanına 1 hafta kalacağım

gelince 29 una bilet aldık istanbula gideceğiz eşimin yanına bayrama kadar ordayız inşallah çok kilo almam
Geçen hafta 62.5 dum

Eklentiler

• FE1A419F-5672-4A15-BEFF-7A0875709CB8.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 31
Kuzu koruma da 1,2 kilo al dedik 4 kilo ne neyse yarısını vermişsin bir gün ye bir gün abartma düzelir.

Tüm günaydın diyen güzel yureklere kocaman günaydıııııııınn

Günaydın kızçe ler,hatun kişiler ve kaptanlarim ben geldim

Günaydın hayırlı nurlu sabahlar

Şifa olsun canım insallah dislerindendir tabiki normal cocugun huzursuzlugu
İnşaallah
Sağol canım inşallah Günaydın kızlar alintilarim karışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…