- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Akşam bizde öyle sandık ama kalabalık değildi TC numarasını bilen vuruluyorHastane bosmus cok kalabalik olur diyordum
Şifa olsun insallah canimAsimi oldum bekliyorum
Dün yasak vardi belki ondandir ama cok ilginc geldi en kalabalik hastanelerden birine geldimAkşam bizde öyle sandık ama kalabalık değildi TC numarasını bilen vuruluyordun gençler vardı kimlikleri yokmuş asi olmaya geldik numara biliyorsaniz yazın geçin vurulun demişler.
Randevu olmadan da yapıyorlar insanlar yeter ki asi olsunlar diye.
Sagol canımŞifa olsun insallah canim
Bizim de canım arastirma hastanesi genelde kalabalık olur geçen hafta çok kalabalık mis demek ki bursa,nin çoğu asi oldu ya da bekliyorDün yasak vardi belki ondandir ama cok ilginc geldi en kalabalik hastanelerden birine geldim
İyi tatiller diliyorum tatil sana iyi gelecek handecimSelam kızlar şuraya tartımı bırakayım
bugün mersine gidiyorum ablamın yanına 1 hafta kalacağım
gelince 29 una bilet aldık istanbula gideceğiz eşimin yanına bayrama kadar ordayız inşallah çok kilo almam
Geçen hafta 62.5 dum
Şifa olsunAsimi oldum bekliyorum
Tamam canım. Ne kadar imkan olursa Aysunun gözü yollarda kaldı.Eline sağlık canım
Dün 20.000 oldu canım. Bugünde en fazla 30.000 olur.
Dun hedef 15 000 kızı uyuturken uyumasaydım eger@Cedarice
@asysss
Amine Busra
Fitt_anne
Wilma11
@Poni Bon
4.Tkımı yenebilmemiz için adımlarınız çok gerekli. 15 000 civarı olmali.10.000 üzeri en az.
Şuan 40.000 adım gerideyiz.
@nehir6161 @madamhd @BrzhuzurZipzip- 20.000 adım civarıni korumanız gerek. 15.000 üzeri en az
E Elif_EylulCordelia @chikolatagozlum 30.000 civarını korumanız gerek. 25.000 üzeri en az
Haydi yıldızlar rap rap rap
Sağlığı ön planda tutun. Kendinizi zorlamayın lütfen.
Canın sağolsun canım. Mümkün olursa yapacağız.Dun hedef 15 000 kızı uyuturken uyumasaydım eger
Evet cok bekletiyorsunuz beniTamam canım. Ne kadar imkan olursa Aysunun gözü yollarda kaldı.
Kuzum sen burda mısın hep.Evet cok bekletiyorsunuz beni
Aslinda bu kadar abartmiyordumKuzum sen burda mısın hep.
Gunaydin canımGunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?