Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aslinda bu kadar abartmiyordum Bu adim yarisi bozdu beni iyice
Canım önemli olan kilo vermek ve sağlık. Hırs yapmazsak da olmuyor. Eglenceli oluyor böyle. Bizim 40.000 adım üzeri atan arkadaşımiz @Tostombalakanne nin bacağı şişmişti. Çok üzülmüştüm. Çünkü ona meydan okumuştum o hafta. Beni yendi bu arada.

Sen de dikkatli ol kuzum.

Demek istediğim. Herkes kendi alıştığı şekilde kendine uygun spor yapmalı. Hırs güzel ama sınırları zorlamadan.

Filizim çok haklısın. Ama inan çok yoruluyorum. Bir de büyük oğlumla ikimiz rahatsızlandık. Ben de evime dönmek istiyorum artık bir aksilik olmazsa yarın akşam eve gideriz daha sık uğrarım buraya.
Gecmis olsun canim
Şampiyon olacağızzzzz Süpersin. Şİmdi kırmızlar düşünsün.
Aradaki fark kac ona göre adim atayim bugun
Eline sağlık canım
Siz var ya adımlarinızı gormeyeyim diye birsey yaptiniz..kimseden adim sayisi gelmiyor ya gizli sayfa var ya da benim adıma engel koydunuz hic hos degil
gizli sayfa mantikliymis
Bu sabah
3 b su 3 fincan çay
Dört dilim domtis
1 k.k peynir
1 kücük boy salatalık
5 ad zeytin
2 dilim esmer ekmek
Menunu toplu olarak paylasabilir misin aksamlari
Dun patlattım ben bugun de izindeyim ben patladım ayaklarim fena zor yürüyorum
41 bin adimi atarsan cok normal
Iyi tatiller canım
Sagol canim

Günaydın kızlar, telefonum hala bozuk ama işyerindeyim bilgisayardan girdim. Adımlarımın ekran görüntüsü alıp google fotoğraflara yedekledim. Bilgisayardan girip indirdim. Yoksa telefondan bakınca ne olduğunu bile okuyamıyorum Onları da ekliyorum. Ay sizi çok özledim 2 günde.

Cordelia canım Ctesi günü 9463 adım attım, puanı eğer 100 ise hala 946 puan
Pazar günü ise 10314 adımım var 1031 puan.

Hosgeldin canim bizde seni özledik

bakalım hangisi verecek üçümüz cuma kapışacak
Şuan 16 saattır agzıma lokma koymadım 1saat sonra kahvaltı yapıcam bu demekkı leptın salgılıyıp yağ yakıyorum şuan oturdugum yerdeyanı demek istediğim gecerım ben sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…