1 dakika duramam diyordum rahattim Bakalim yarin da yazarim yapıncaOoooo gelebilirsin belki ben hic denemedim
26.000
Hedef 40.000
Ben senin icin de yürürüm.1 dakika duramam diyordum rahattim Bakalim yarin da yazarim yapınca
Benim daha 13 bin
Benim 29250 oturdum 30 olunca atarim yuruyusten geldik azonce1 dakika duramam diyordum rahattim Bakalim yarin da yazarim yapınca
Benim daha 13 bin
Plank yormuyor canim yaa az sonra başlayacağım 2 saat 22 dakika kaldiKaptanım sen vücudunu plankla neden yoruyorsun acaba?
Oo yine 30 u bulmussun o zaman hemen kalkiyorumBenim 29250 oturdum 30 olunca atarim yuruyusten geldik azonce
Kalkma canimya yorma kendini aşı oldun 2gün yorma vücudu diyolarPlank yormuyor canim yaa az sonra başlayacağım 2 saat 22 dakika kaldi
Oo yine 30 u bulmussun o zaman hemen kalkiyorum
Aa oyle mi o zaman cok zorlamayim yarin daha cok adim atarimKalkma canimya yorma kendini aşı oldun 2gün yorma vücudu diyolar
Ilk 2gün yormayin dedi doktor yeterli 15bin attıysanAa oyle mi o zaman cok zorlamayim yarin daha cok adim atarim
13 deyim canim o zaman yatana kadar 15 olurIlk 2gün yormayin dedi doktor yeterli 15bin attıysan
Selam canimSelamm kızlar. Yeni yer gördü sırtım.
Bugün okula gittim eve gelmeden diyetisyene gittim. Sonuç hüsran +1 kilo artyım. Yağdan vermisim kasım artmıs ama artiyim. Sağlam ödemim var regle 20 gün var şiştikçe şişerim artık. Bu hafta detoks yapiyorum. Sonra kuaföre gittim saçımı kestirdim. Ordan arkadas aradi piknik yerine cagirdi sarma filan vardı evde ne varsa toplayıp gittik eve yeni geldik sayılır.
Eki Görüntüle 2874980
Dünkü adımım
Eki Görüntüle 2874985
Bugünkü adımım.
Eki Görüntüle 2874986
Zipzip- Cordelia
Nasıl oldun canim kol ağrın var mıSelam canim
Cafex canım 101 in kendininki frenç press le olan daha iyi diyolar ben de istiyorumMarkasi ne. Kahve dunyaninki iyiydi bende bitirdim yeni alamadan french presi kirdim
Görüntüsü demli çay gibi tadı acı ama türk kahvesi gibi bi arkması yok bende pek sevmedim ama içilir işte sıcak bişey arandığında ara sıraCok sevemiyorum filtre kahveyi ya
Aromali olanlari da var gecen gun frambuazli içtim ama onuda sevmedimGörüntüsü demli çay gibi tadı acı ama türk kahvesi gibi bi arkması yok bende pek sevmedim ama içilir işte sıcak bişey arandığında ara sıra
Zaten verdikleri ilaç aspirin gibi baya ilk iki gün 8×8 16 sonra 3gün de 3×2 günde 6 şeklinde içiriyolarBir dr arkadaşım kan pıhtılaşmasın diye covid olanlar , bol bol aspirin içsin demişti. Aspirin kanı sulandırıyormus . Covid olanlarda kan pıhtılaşma oluyormuş. Benim kardeşlerimde çok hafif geçirdiler . Çok geçmiş olsun . İnşaAllah birşeyciğin olmaz
Şifa olsun canimZaten verdikleri ilaç aspirin gibi baya ilk iki gün 8×8 16 sonra 3gün de 3×2 günde 6 şeklinde içiriyolar
Şuan eşimde ağrı halsizlik var ben iyiyim
Aromalılar kalorilidir diye almadım ben zevk meselesi bu aralar acı tatlar hoşuma gitmeye başladıAromali olanlari da var gecen gun frambuazli içtim ama onuda sevmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?