- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Sağol canımŞifa olsun canim
InşAllah canım inşAllah almanyada cocuklar çöpe attilar artık okulda maskeleri tamamen kalkmis ordaSağol canım
Yasaklar kalkcakmış maske de kalksa ve şu hastalık bitse aşıyla ne kadar güzel olur
Tabi yerine yeni hastalıklar kötü şeyler de olmasa
Kalorisine hic bakmadim canim kardesime hediye olarak 200 gramlik paket vermisler bi bardak ictim de sonrasinda ben bunu icmem dedim :)Aromalılar kalorilidir diye almadım ben zevk meselesi bu aralar acı tatlar hoşuma gitmeye başladı
Darısı bizlere insallahInşAllah canım inşAllah almanyada cocuklar çöpe attilar artık okulda maskeleri tamamen kalkmis orda
Bende bayramda akrrji iğnesi vufuldum biraz yakar demişti hemşire oğlan yakmadı naptın bıçak bile mi sokuyon ne bu acı demiştimİyi biraz ağrı var ama o kadar değil ya tetenoz aşısı daha çok ağrı yapmisti bende bu birşey değilmiş
Insallah canimDarısı bizlere insallah
Herkes asisini olsa bir an once de
Bu 8gr 27kaloriymişKalorisine hic bakmadim canim kardesime hediye olarak 200 gramlik paket vermisler bi bardak ictim de sonrasinda ben bunu icmem dedim :)
Hayırdır bitanem ..bizi özlediğini mi anlatmak istedin inan anlamadım...
Afiyet olsun canim emzirdiğin için gayet iyi bir kaloriMenüm;
Sabah;9.40
(Peynirin 1ini yiyemedim, ekmek olmayınca boş boş fazla geldi)
Eki Görüntüle 2874965
Ara; 14.00
Türk kahvesi +12 çiğ badem
Ara; 16.00
1 bardak süt+ 8 çiğ badem
1 kiraz
Akşam; 20.00
+1 çilek
Eki Görüntüle 2874964
Su; 2 lt ama daha içerim çok susadım suan
Adım; 8600 şuan
sardunya1038 kalori olarak 1080 kalori çıktı, emzirdiğimi de hesaba katarsak bence iyi sence?
C Chikolata_gozlum tebrik ederim canımEki Görüntüle 2875008
C Chikolata_gozlum 'un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (722. Etap) : 66,85
Bitiş Kilosu (731. Etap) : 56,40
Verilen Toplam Kilo : 10,45
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 15,63%
Toplam Süre : 10 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,56%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.045
Sevgili chikolatagozlum 9 Nisan 2021 (722. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 724. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 18 Haziran 2021 (731. etap) tarihinde toplamda 10,45 kilo vermiş olarak ve 58 kilo olan hedefini 118% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
C Chikolata_gozlum karnen hazir canim tebrik ediyorum tekrardan insallah bir daha kilo problemi yasamazsin
Evetttt.Hayırdır bitanem ..bizi özlediğini mi anlatmak istedin inan anlamadım...
Oyyy yerim ben seniEvetttt.
Sınıfta maske takıyor bizimkiler. Molada çıkartıyorlar .InşAllah canım inşAllah almanyada cocuklar çöpe attilar artık okulda maskeleri tamamen kalkmis orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?