Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol canım
Yasaklar kalkcakmış maske de kalksa ve şu hastalık bitse aşıyla ne kadar güzel olur
Tabi yerine yeni hastalıklar kötü şeyler de olmasa
InşAllah canım inşAllah almanyada cocuklar çöpe attilar artık okulda maskeleri tamamen kalkmis orda

İyi biraz ağrı var ama o kadar değil ya tetenoz aşısı daha çok ağrı yapmisti bende bu birşey değilmiş
Bende bayramda akrrji iğnesi vufuldum biraz yakar demişti hemşire oğlan yakmadı naptın bıçak bile mi sokuyon ne bu acı demiştim kalçamın üstüne oturamadım 2gün

Eki Görüntüle 2875008

C Chikolata_gozlum 'un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Başlangıç Kilosu (722. Etap) : 66,85
Bitiş Kilosu (731. Etap) : 56,40
Verilen Toplam Kilo : 10,45
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 15,63%
Toplam Süre : 10 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,56%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.045

Sevgili chikolatagozlum 9 Nisan 2021 (722. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 724. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 18 Haziran 2021 (731. etap) tarihinde toplamda 10,45 kilo vermiş olarak ve 58 kilo olan hedefini 118% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.

C Chikolata_gozlum karnen hazir canim tebrik ediyorum tekrardan insallah bir daha kilo problemi yasamazsin

Afiyet olsun canim emzirdiğin için gayet iyi bir kalori böyle devam edersen cumaya eksin fazla olacaktır

C Chikolata_gozlum tebrik ederim canım öncesi ve son halini de görseydik resim olarak bizede moral motive olurdu

21haziran 2021

11.30
2dilim tb
2hş yumurta
1kaşık kahvaltılık sos
6siyah zeytin
Domates

15.30
Sade Türk kahve ve 2kare bitter

20.00
1köfte
2şiş et( mangal )
Tavuklu girit ezme ve yoğurtlu semiz otu 2şer kaşık

Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul

Az daha adım atıyorum sonra eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…