- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Yaz tatili bitince geriye gelir1temmuzda pazar yasagida kalkcakmis
Bana birisi sorsa 6.takim derim netHiiii ben ikinizi de ayri seviyorum.. ikinizin yerinde başkaBana böyle zor sorular sorma...evlenirken bile bu kadar zor gelmemişti o soru
18-21 arasıymış diye duydum öylemi acaba,bide takı töreni yoktu yasaktı demi halay falan da,yokmu giden
Sorma canim simdi herkesi salcaklar bayram tatil sonra eylulde mutasyon ugrucak hopp okullar gene kapali neoldu cocuklar ne ogrendi bu işten okula gitmeden karne alip level atliyozYaz tatili bitince geriye geliryeni mutasyonu ciksim zaten asiya dayanikli
Dugunlerdeki siniri kaldirmalari,yemekli dugunlere izin vermeleri sacma bence herkes yemek yerken acacak maskeleri hobaa korona show uapacak sonra ilk tedbir restoranlari kapatalim (yazik gunah ozellikle garson kesimi mahvaldu )18-21 arasıymış diye duydum öylemi acaba,bide takı töreni yoktu yasaktı demi halay falan da,yokmu giden
Okulda öğretmen arkadas yapmıştı canim, starbucks kurabiyesi. Ara ogun niyetine yedim amaMasallah sana canim
Yas arasi super
Aydinlik olur canim ama sen yinede cikmasaydin
Ben okadar adimla 2sehir degistiririm
Allah sifa versin canim
Hastaliklarin cogu ya genetikdir yada cok kafaya takmaktan uzulmektendir
Afiyet olsun orticim
Ne kurabiyesi yedin
Eeee kac gundur buradayım ben takimimi seviyorum o ayrı daBana birisi sorsa 6.takim derim net
Gencligi ve bir kisim is grubunu cok fena etkilediler ama ne mitinglerden ne otel partilerinden kimse geri kalmadi olan yine orta kesime oluyor (siyasi degil parti tutmaksizin hepsinden nefret ediyorum )Sorma canim simdi herkesi salcaklar bayram tatil sonra eylulde mutasyon ugrucak hopp okullar gene kapali neoldu cocuklar ne ogrendi bu işten okula gitmeden karne alip level atliyoz
En güzeli nikahDugunlerdeki siniri kaldirmalari,yemekli dugunlere izin vermeleri sacma bence herkes yemek yerken acacak maskeleri hobaa korona show uapacak sonra ilk tedbir restoranlari kapatalim (yazik gunah ozellikle garson kesimi mahvaldu )
Ben buhafta kimseye menu yorumu yapmicam diyorum ama cidden bazen dayanimiyorumOkulda öğretmen arkadas yapmıştı canim, starbucks kurabiyesi. Ara ogun niyetine yedim amaZipzip- dedigi gibi yemeseydim daha iyiydi tabi
Günaydınnnnn
ben geldim.
Adım Yarışı İlk 10 Tebriklerrrr. HArika gidiyoruz. Adım sayısı azalmıyor değil mi?
Bir kaç kişi düşürmüş adımını ama biliyorum tekrar yükselecek.
6. Takım 732. Etap Adım (Spor ) Üye Adı RENK @Cordeliaa lacivert @chikolatagozlum fuşya E Elif_Eylul kırmızı @nehir6161 Zümrüt Yeşili Zipzip- kırmızı @Brzhuzur Zümrüt Yeşili madamhd lacivert @TekrarDene yeşil beyaz rakip Chedarice beyaz rakip @Tostombalakanne Mor
İlk 10 Adayları harikasınız. Yürüyüşler mükemmel...Adım sayımızı düşürmeden devam etmeye çalışalım.
Ellerine sağlık canım
20 Haziran Günümüzü Aydınlatan Yıldızlar Tebrikler.
6. Takım 732. Etap Adım (Spor ) Üye Adı RENK 20 Haziran Pazar spor puanı 20 Haziran Pazar Adım @Cordeliaa lacivert 3.291 32.918E Elif_Eylul kırmızı 3.002 30.026@Tostombalakanne Mor 2.729 27.295@nehir6161 Zümrüt Yeşili 2.116 21.161@chikolatagozlum fuşya 2.027 20.277
20 Haziran Günü Yükselen Yıldızlar Tebrikler.
Aa olur mu bizim toplumda nikahtan gitme dulmusum (ki dul olmak insan olmak degil gibi) gibi bir kafa var . Ben evlenirken nikah istemistim once annem itiraz ettiEn güzeli nikah
Burdada basladi haftaya kina ardindan yemek var bizim köy dugunleride masallah hep götgöte olur pilavlar kazanlarla yapilip masalarda 10kisi 1 tepsiden yerler simdi nasil olur bilmiyorum gitmeyide dusunmuyorumDugunlerdeki siniri kaldirmalari,yemekli dugunlere izin vermeleri sacma bence herkes yemek yerken acacak maskeleri hobaa korona show uapacak sonra ilk tedbir restoranlari kapatalim (yazik gunah ozellikle garson kesimi mahvaldu )
ayy yoruldum artık yasaklardan...Yaz tatili bitince geriye geliryeni mutasyonu ciksim zaten asiya dayanikli
Bugunden itibaren bana yap nolur filiz agzimi burnumu kırBen buhafta kimseye menu yorumu yapmicam diyorum ama cidden bazen dayanimiyorum
Bu analarda sanki oynuyorda düğün istiyorAa olur mu bizim toplumda nikahtan gitme dulmusum (ki dul olmak insan olmak degil gibi) gibi bir kafa var . Ben evlenirken nikah istemistim once annem itiraz etti
Ameliyat olunca da en az 6 ay varis çorabı giymen lazım. Nasıl olacak?Hiç bahsetmedi bile ben kendim araştırıyorum
Varıs çorabı bazı ilaçlar verdi çorabı bir hafta anca giyebildim çünkü ayağımda
Çocukluktan kalma derın yanık var şişti davul oldu
Bi daha gidemedim de
Çekirdek doğası gereğğ yağlı tohum, nasıl oluyor yağsız, yağsız fındık gibi saçma bir şeyÇekirdekler yağsız filizim unutmayalım
Gitmedim ama yemek mekan takı saat sınırlaması kalktı diye biliyorım, gece 24e kadar tabiki, kimseyi rahatsız etme hakkımız yok sonuçtaGünaydın kızlar bişey sorcam yakında düğüne gideniniz varmı yasakların ne kadarı kalktı
Çıkkkkk yapmicam yiyen yesin bakalim neler olcak sessiz sakin takılcam benden rahatsız olanlar var oyuzden relaxBugunden itibaren bana yap nolur filiz agzimi burnumu kır
Burda koyde maske diye birsey yok zaten ben disardan geldim diye 10gun maskeyle gezdim ama sonra bitt herkes asisini olmus genc kesim pek yok ama temmuzda gelecek asil tatilciler ben kacarim o zamana kadar gecen senede temmuzda gelip gencler dagitti 4-5 yasli vefat etti resmen sebep oldularBurdada basladi haftaya kina ardindan yemek var bizim köy dugunleride masallah hep götgöte olur pilavlar kazanlarla yapilip masalarda 10kisi 1 tepsiden yerler simdi nasil olur bilmiyorum gitmeyide dusunmuyorum
Aynen canim simdi rusyadan bavullarla antalyaya gelen turistler varmis ucaklar doluymus maşallah bakalim neler olcakBurda koyde maske diye birsey yok zaten ben disardan geldim diye 10gun maskeyle gezdim ama sonra bitt herkes asisini olmus genc kesim pek yok ama temmuzda gelecek asil tatilciler ben kacarim o zamana kadar gecen senede temmuzda gelip gencler dagitti 4-5 yasli vefat etti resmen sebep oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?