Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaz tatili bitince geriye gelir yeni mutasyonu ciksim zaten asiya dayanikli
Sorma canim simdi herkesi salcaklar bayram tatil sonra eylulde mutasyon ugrucak hopp okullar gene kapali neoldu cocuklar ne ogrendi bu işten okula gitmeden karne alip level atliyoz

18-21 arasıymış diye duydum öylemi acaba,bide takı töreni yoktu yasaktı demi halay falan da,yokmu giden
Dugunlerdeki siniri kaldirmalari,yemekli dugunlere izin vermeleri sacma bence herkes yemek yerken acacak maskeleri hobaa korona show uapacak sonra ilk tedbir restoranlari kapatalim (yazik gunah ozellikle garson kesimi mahvaldu )

Okulda öğretmen arkadas yapmıştı canim, starbucks kurabiyesi. Ara ogun niyetine yedim ama Zipzip- dedigi gibi yemeseydim daha iyiydi tabi

Sorma canim simdi herkesi salcaklar bayram tatil sonra eylulde mutasyon ugrucak hopp okullar gene kapali neoldu cocuklar ne ogrendi bu işten okula gitmeden karne alip level atliyoz
Gencligi ve bir kisim is grubunu cok fena etkilediler ama ne mitinglerden ne otel partilerinden kimse geri kalmadi olan yine orta kesime oluyor (siyasi degil parti tutmaksizin hepsinden nefret ediyorum )

Dugunlerdeki siniri kaldirmalari,yemekli dugunlere izin vermeleri sacma bence herkes yemek yerken acacak maskeleri hobaa korona show uapacak sonra ilk tedbir restoranlari kapatalim (yazik gunah ozellikle garson kesimi mahvaldu )
En güzeli nikah

Okulda öğretmen arkadas yapmıştı canim, starbucks kurabiyesi. Ara ogun niyetine yedim ama Zipzip- dedigi gibi yemeseydim daha iyiydi tabi
Ben buhafta kimseye menu yorumu yapmicam diyorum ama cidden bazen dayanimiyorum

Ellerine sağlık canım

Burdada basladi haftaya kina ardindan yemek var bizim köy dugunleride masallah hep götgöte olur pilavlar kazanlarla yapilip masalarda 10kisi 1 tepsiden yerler simdi nasil olur bilmiyorum gitmeyide dusunmuyorum

Aa olur mu bizim toplumda nikahtan gitme dulmusum (ki dul olmak insan olmak degil gibi) gibi bir kafa var . Ben evlenirken nikah istemistim once annem itiraz etti
Bu analarda sanki oynuyorda düğün istiyorbiz eşimle anlaştık nikah yaptık

Ameliyat olunca da en az 6 ay varis çorabı giymen lazım. Nasıl olacak?
Çekirdekler yağsız filizim unutmayalım
Çekirdek doğası gereğğ yağlı tohum, nasıl oluyor yağsız, yağsız fındık gibi saçma bir şey
Günaydın kızlar bişey sorcam yakında düğüne gideniniz varmı yasakların ne kadarı kalktı
Gitmedim ama yemek mekan takı saat sınırlaması kalktı diye biliyorım, gece 24e kadar tabiki, kimseyi rahatsız etme hakkımız yok sonuçta

Burdada basladi haftaya kina ardindan yemek var bizim köy dugunleride masallah hep götgöte olur pilavlar kazanlarla yapilip masalarda 10kisi 1 tepsiden yerler simdi nasil olur bilmiyorum gitmeyide dusunmuyorum
Burda koyde maske diye birsey yok zaten ben disardan geldim diye 10gun maskeyle gezdim ama sonra bitt herkes asisini olmus genc kesim pek yok ama temmuzda gelecek asil tatilciler ben kacarim o zamana kadar gecen senede temmuzda gelip gencler dagitti 4-5 yasli vefat etti resmen sebep oldular

Aynen canim simdi rusyadan bavullarla antalyaya gelen turistler varmis ucaklar doluymus maşallah bakalim neler olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…