- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Senle filiz yer. Bana verdiklerini de size veririm .
Yeriz valla guzel olurBak olur yerim nasilsa listede değilim
Köye gitmeden az da kilo alabilirim
Valla ben severim avcı boregini daha cokBen börek sevmem. Sen bana şöyle güzel bi sütlaç yap. Mezun olunca geleceğim.
Ayy neguzel olur ablaBir pazar ansızın ge le bi li riiiiiim
Beraber sabah ekmek almaya gideriz. Eylül parkta oynatirken 4. Takımın dedikodusunu yaparız.
Tamam bi de kahve yaparım karşılıklı yeriz cuma gel ama ödül gunum biliyon mu yoksa gidecek bir evim kalmaz kaptan keser beniBen börek sevmem. Sen bana şöyle güzel bi sütlaç yap. Mezun olunca geleceğim.
Ben de gelem miBir pazar ansızın ge le bi li riiiiiim
Beraber sabah ekmek almaya gideriz. Eylül' ü parkta oynatirken 4. Takımın dedikodusunu yaparız.
Harika olur. Madam da belki gelir.Ayy neguzel olur abla
Zaten gelmesen şaşarımBen de gelem mi
Ankara'dan yönünü Bursa' ya çevir gel kuzum....Ben de gelem mi
Abla aysun yolunu yapiyo yakinda 6.takima geliyor bilginize kaptani duymasinAnkara'dan yönünü Bursa' ya çevir gel kuzum....otostop çekip hile yapmak yok ama...sen cumadan yola çık....anca gelirsin....
Yokk her yere gelirim ben siz çağırın yeter kiZaten gelmesen şaşarım
Sen gelirsin artik emin oldukYokk her yere gelirim ben siz çağırın yeter kigerci farketmez gene de gelirim sanirim
Restaurant değil ki burası. Umduğunuzu değil bulduğunuzu yemeniz lazım.
Evett geliyorum bakAbla aysun yolunu yapiyo yakinda 6.takima geliyor bilginize kaptani duymasin
Merkeze yakınmı köyünüz canım ulaşım nasıl ordaHarika olur. Madam da belki gelir.
Yeşillikleri yıkar kısır yaparız sonra.
Hagayret az kalmis çayı koydum
Bursa' ya yakın sanırım. Yolu yordamı öğreniriz filizden...Merkeze yakınmı köyünüz canım ulaşım nasıl orda
Elhan ablayla arabayla 1saat otobüslerle 2saat aram var benimMerkeze yakınmı köyünüz canım ulaşım nasıl orda
Çaycuma güzelmiş.
Cok guzeldir beklerimÇaycuma güzelmiş.
Alıştı bize...kan çekiyor işte var bir yerlerinde delilikAbla aysun yolunu yapiyo yakinda 6.takima geliyor bilginize kaptani duymasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?