Hadi bebişim gidelim, onlar da biraz yenilmenin acısını hazmetmeye başlasınlarTamam eve gidelim artık demi ne yemek yaptik ne temizlik oyle kapilardayim.. 12 ye doğru bi daha uğrarım ama
Hersey yarış olmuş bunlardaHadi bebişim gidelim, onlar da biraz yenilmenin acısını hazmetmeye başlasınlar
Tamam evden pek bi uzaklastik ama en az bi 30 ederHadi bebişim gidelim, onlar da biraz yenilmenin acısını hazmetmeye başlasınlar
R miydi buHersey yarış olmuş bunlarda
Alın 1.cilik sizin olsun
Keske sadece adım yarisinda degilde takım yarisinda 1.ci olsanizR miydi bualırız hepsini biz alırız bütün kupalar bizim olacak en çok bizim anlıyor musun
Ağlamayın diye şiiiitmiyoruzKeske sadece adım yarisinda degilde takım yarisinda 1.ci olsaniz
Cumaya daha çok kalkalım yürüyelim gösterelim onlaraKeske sadece adım yarisinda degilde takım yarisinda 1.ci olsaniz
YavheheAğlamayın diye şiiiitmiyoruz
Kıyamayız ki ne kadar rakip de olsanız hümanist kişiliğimize yakışmaz yaniYavhehe
Çok güldümKıyamayız ki ne kadar rakip de olsanız hümanist kişiliğimize yakışmaz yani
Gidiyom ben lafa tutmayınız lütteeennÇok güldüm
Valla ben oturdum yemek yedim hic yürüyememGidiyom ben lafa tutmayınız lütteeenn
Afiyet olsun ben de yemek yedim eneeeValla ben oturdum yemek yedim hic yürüyemem
Sagol canim sanada afiyet olsunAfiyet olsun ben de yemek yedim eneee
Teşekkür ederiiiimSagol canim sanada afiyet olsun
Tabiki icerimTeşekkür ederiiiim
Zeytin dalı uzatıyorum kahve içen misade
Bende BursaGonya yolundayım gel
Eneeee o zaman ben Bursa’ya gelem yeşil yeşilBende Bursa
Tabiki gel beklerimEneeee o zaman ben Bursa’ya gelem yeşil yeşil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?