Madam bana mı sorduydu o soruyuElhan ablayla arabayla 1saat otobüslerle 2saat aram var benim
Yulafli fit sütlaç harika oluyorBen börek sevmem. Sen bana şöyle güzel bi sütlaç yap. Mezun olunca geleceğim.
Evet öyle haklısınızN Nidsalii
@s i d e l y a kizlar yogunsunuz ama listedesiniz ne menü ne spor paylasimi yapiyosunuz,
Nasıl bir yere gidiyo takım hayretler icindeyim 30kisi gecik insandan 10kisi menu paylasiyo anca oda
Ben eski şarkılardan devam ediyorum pek yenileri bilmiyorumBunu akşama dinleyeceğim
Biz giderken dolu gidelim deBizde gidiyoruz ziyarete bize de ikram ederlerse ne yapacağız
Yok canım biz sağlıklı besleniyoruzHoş buldum kaptanım
Hiç içim almıyo biliyon mu
Değilse kırmazdım seni, madem yapmışsın ziyan olmasın bi çay koy da takımca yiyin
Keske o kadar az olsaydı..bi kaçta kalsa iyiydiAlıştı bize...kan çekiyor işte var bir yerlerinde delilik
Merinosa kadar benim 35dkMadam bana mı sorduydu o soruyu
Gemlik Bursa arası arabayla 15- 20 dakika eşime göre 10 dakika...Otobüsle Merinos' tan binince 45 dakika...
Ne kadannnn ayıpRestaurant değil ki burası. Umduğunuzu değil bulduğunuzu yemeniz lazım.
O yeaahhTempo tempo
O gelirse ben de gelirimZaten gelmesen şaşarım
Aaa neden ki canimEvet öyle haklısınızZipzip- kaptanım bu hafta kendi isteğim ile ayrılabiliyor muyum?
Bursa' ya yakın sanırım. Yolu yordamı öğreniriz filizden...
Elhan ablayla arabayla 1saat otobüslerle 2saat aram var benim
madamhd yaz Google amcaya Bursa gündogdu köyü nerde hem koyün güzelliklerini görursün hemde gemlikle arasindaki mesafeyi bulursun
Senin mesajına istinaden filizi etiketleyip soracaktım amma velakin etiketi unutup gönderdimMadam bana mı sorduydu o soruyu
Gemlik Bursa arası arabayla 15- 20 dakika eşime göre 10 dakika...Otobüsle Merinos' tan binince 45 dakika...
Yaaaa amann al şunu başımızdan kovuyoz gitmiyoki yanliz kalamadikO yeaahh
O gelirse ben de gelirim
Annişimi tek göndermem
Kandırırsınız falan
Bak yaaaa ne demek kovuyoruzYaaaa amann al şunu başımızdan kovuyoz gitmiyoki yanliz kalamadik
Askolsun daha sabah özledim dediydinYaaaa amann al şunu başımızdan kovuyoz gitmiyoki yanliz kalamadik
Yenileceklerini anladılar çamura yatıyorlar bebiş, mesele senlik değil ahxhhshdhAskolsun daha sabah özledim dediydin
O yalandan özledim demekti takiminiza geldim alın şunu dedim kimsede almadi hala burdaAskolsun daha sabah özledim dediydin
Tamam eve gidelim artık demi ne yemek yaptik ne temizlik oyle kapilardayim.. 12 ye doğru bi daha uğrarım amaBak yaaaa ne demek kovuyoruz
Ne demek al başımızdan
O bizim minnoş plenses annemiz
Ezdirmeyiz uleyynnn
Yürü kız Aysun evimize gidelimaysunayy
6. Takım pis
Şimdiki aşklar hep yalan dolan ah uleyn ahO yalandan özledim demekti takiminiza geldim alın şunu dedim kimsede almadi hala burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?