Gunaydin canımGünaydın kızlar bol adımlı az yemeli Bir gün olsun inşallah
Günaydın canımHayırlı nurlu güzel sabahlarınız olsun , ben yürüyüşe çıktım. Haydi güzellikler , rap rap rap .
Günaydın canım benim ufaklık uyandı uyanmasa bende çıkardım.sabah serin daha iyi olurdu ama öğlen uyuyunca sıcağa kalıyorum. Şu sicaklarda zor oluyor ama mecburHayırlı nurlu güzel sabahlarınız olsun , ben yürüyüşe çıktım. Haydi güzellikler , rap rap rap .
Gunaydin canımGünaydın kızlar
Sıcakta zor oluyor akşamdan çıkma imkanın var mı ? Burda hava bulutlu, çok rahat oluyor yürüyüş için. Bulutlu olmasa idi 8 de başlıyor güneş vurmaya , o zaman yürümekte zorlanıyorum. Birde benim küçük çocuklarım yok 7 30 da ikisi de gitmiş oluyor. Bende dışarı attım kendimi . Saat 10 da arkadaşa kahvaltıya gidecem . 9 da evde olmam lazım ki 1 saat dinleneyim yemek için. Birde birşey daha soracağım spordan önce ve sonra ne zaman yemek yemeliyiz. Aralarında kaç saat olmalı ? Sağlık açısından en doğru olanı yapmak istiyorum. Kaş yaparken göz çıkarmayayımGünaydın canım benim ufaklık uyandı uyanmasa bende çıkardım.sabah serin daha iyi olurdu ama öğlen uyuyunca sıcağa kalıyorum. Şu sicaklarda zor oluyor ama mecbur
Cok guzell, gece bu mesaji yazipta gonderememisim yeni farkettimya
Günaydın canım hosgeldin AnkarayaGünaydın gençler.
Yolculuğum beklediğim gibi zor olmadı çok şükür. Survivor parkuru gibi aşama aşama yolculuk oldu ama bitti şükür
Artık buraya menü yazmıyor muyuz? Yarım yamalak okudum da
A artik diger sayfayami yazicaz canimGünaydın canım hosgeldin Ankaraya
Menuleri buraya yaziyoruz artik6.Takım Menü ve Spor Listeleri
6.takım üyelerinin menü ve spor paylasım alanıdır... ✔sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmiyoruz ✔Yorumlarımızı alıntıla yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde alıntıları ekle diyerek yapacağız. Spor puanlari : Cardio dk - 10 puan Eva dk - 10...www.kadinlarkulubu.com
Evet canim spor takibi kolay olsun diye diger sayfaya yazıyoruzA artik diger sayfayami yazicaz canim
İşte benimki beni birakmadigi için öğlen uykuya yatirinca cikiyorum. Akşamları da çıkamam eşim geç geliyo yemek falan hazırlıyorum olmuyo . Yani spordan sonra yemek ye bence şahsen ben yürüyüşe karnım tok cikamam çok zorlanıyorum şiş mide ile yurunmuyor. Gelince yiyorum ben . Geçen sene falan küçüktü daha anlamiyodu kayinvalide ye bırakırdım yürür gelirdim ama bu sene zorlaştı. Şimdi kayınvalidem ve görümcem bayrama köye gidecekler. Bir ay kalacaklar. Benim öğlen yürüyüş işi iptal artık sabahlari atarim arabasına yürürüm. İyicede ağırlaştı biraz zor olacak ama napim. Diyetisyene giderkeende sabah yurunecekse önce kahvaltı bı saat sonra yürüyüş yada spor demistiSıcakta zor oluyor akşamdan çıkma imkanın var mı ? Burda hava bulutlu, çok rahat oluyor yürüyüş için. Bulutlu olmasa idi 8 de başlıyor güneş vurmaya , o zaman yürümekte zorlanıyorum. Birde benim küçük çocuklarım yok 7 30 da ikisi de gitmiş oluyor. Bende dışarı attım kendimi . Saat 10 da arkadaşa kahvaltıya gidecem . 9 da evde olmam lazım ki 1 saat dinleneyim yemek için. Birde birşey daha soracağım spordan önce ve sonra ne zaman yemek yemeliyiz. Aralarında kaç saat olmalı ? Sağlık açısından en doğru olanı yapmak istiyorum. Kaş yaparken göz çıkarmayayım
Bu duzelir mi senceMerhaba canim cook gecmis olsun kizinla sana
Bence detoksla baslama normal saglikli beslenmeye basla yeterli
Detoksu ilerleyen haftalarda yaparsin
Hoşbuldum cnm tamamdırGünaydın canım hosgeldin Ankaraya
Menuleri buraya yaziyoruz artik6.Takım Menü ve Spor Listeleri
6.takım üyelerinin menü ve spor paylasım alanıdır... ✔sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmiyoruz ✔Yorumlarımızı alıntıla yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde alıntıları ekle diyerek yapacağız. Spor puanlari : Cardio dk - 10 puan Eva dk - 10...www.kadinlarkulubu.com
Tamam canimEvet canim spor takibi kolay olsun diye diger sayfaya yazıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?