- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
12 13 kisiyle ilerliyosak gerek yok bosverTakmiyorum zaten canim yaa
Gunaydin canim Yarin ananas detoksu yapmayi dusunuyorum uzun zamandir yapmiyordum inşallah iyi gelir sen ne yapmayi dusunuyorsunGünaydın kızlarr, çarşambada geldi cumaya az kaldı detoksları hazırlamayı unutmayalımm
Aaaaaa neden yaYakinda takımı kapatir gideriz
Takim gibi değiliz ki zatenGunaydin canim Yarin ananas detoksu yapmayi dusunuyorum uzun zamandir yapmiyordum inşallah iyi gelir sen ne yapmayi dusunuyorsun
Aaaaaa neden ya
Aynen oyle 3 kisi kalana kadar devam edelim bakalim12 13 kisiyle ilerliyosak gerek yok bosver
Ben bunu hep söyledim takımın ne oldugunu bilmeyenler var hâlâTakim gibi değiliz ki zaten
Gunluk olarak ilerliyoruz
canım ben detoks yapmadım geçen hafta ve bu hafta da yapmayacağım. kilomu sabit tutmaya çalışıyorum. ananas detoksunu gruptan kim yapmıştı şu an hatırlayamadım ama yapan arkadaşlar vardı sankiGunaydin canim Yarin ananas detoksu yapmayi dusunuyorum uzun zamandir yapmiyordum inşallah iyi gelir sen ne yapmayi dusunuyorsun
Bimcell turk telekom alt yapisini kullaniyor ve heryerde cekiyor yani ben suan Rize pazar hemsindeyim 4.5 g cekiyor hemde cok avantajliKonuyla alakasi yokta bise sorucam cnm
3hafta sonra Turkiyeye gelicez, internet acisindan en zengin operator hangisi
Malum gittimiz cogu yerde wifi yok sürekli telefondan internet kullanicam
Hangi operator alirsam daha avantajli
Ben sabah nikah yaptimm ordanda restoran kapatmistik 70 kisiydik cok guzel olmustu korona falanda yoktu
Kiz ben merak ediyorum turkiye o acikligi nasil kapatacak
Gecen yil 3ay once kapandi okullar
Aha bugun olmus hala okulda odev ve sinav var
Cuma guni karne var persembeye kadar sinav odev son gaz devam
Buyil birgun odevsiz sinavsiz gecmedi
Gecen yilin acigini kapatmaya calisiyolar
Olan olmus canim afiyet olsun
Valla suan 36585de kaldim 12 sayfa gerideyim birazdan gelirim camasir katlayim
Bende birşeyden tiksindiğim de asla yiyemem icememGeçen sütlü yeşil çay içerken balık kokusu ve tadı geldi, çok tiksindim, şimdi içemiyorumoysaki ne güzel de tok tutuyordu. Süte kahve katıyorum o da psikolojik olarak yanında tatlı istetiyor.
öpücük atsam sanaBen bunu hep söyledim takımın ne oldugunu bilmeyenler var hâlâ
ay neden acaba ya, çok kötü olmuş gerçekten. koku işi insanı mahvediyorGeçen sütlü yeşil çay içerken balık kokusu ve tadı geldi, çok tiksindim, şimdi içemiyorumoysaki ne güzel de tok tutuyordu. Süte kahve katıyorum o da psikolojik olarak yanında tatlı istetiyor.
tarçından tiksinmek kötü olmuş, oysa ne güzel kokarBende birşeyden tiksindiğim de asla yiyemem icemem
2013 de tarcindan tiksindim ve icinde eser miktarda da olsa onu yiyemiyorum icemiyorum
Kız ne yiyosun közlenmiş bişeler mi merak ettimEli maşalım, canım ciğerim bu çok mu ? Bir bakar mısın azaltayım mı ? E Elif_Eylul derin tecrübelerine ihtiyacım var .
Sen mezun olmustun demi unuttum canimcanım ben detoks yapmadım geçen hafta ve bu hafta da yapmayacağım. kilomu sabit tutmaya çalışıyorum. ananas detoksunu gruptan kim yapmıştı şu an hatırlayamadım ama yapan arkadaşlar vardı sanki
O kara gibi görünen mantar kavurması .tarçından tiksinmek kötü olmuş, oysa ne güzel kokar
Kız ne yiyosun közlenmiş bişeler mi merak ettim
Tünaydın canımTunaydin herkese bugun gune guzel basladim 30dk yuruyus ustune 20dk spining yaptim ve ilk defa yapiyorum resmen pert oldum eliptikten daha fena (gorumcemler getirmis koye spor hocasi)
Eve gecince arastiracagim guzel bir spor salonunda varsa baslarim acayip iyi
Rengarenk kadinin renkli kalpleri bunlarda benden sanaTünaydın canım
evet canım çok şükür oldum :) darısı tüm takıma inşallah. şifa olsun canım bol eksi diliyorumSen mezun olmustun demi unuttum canim
Bende ananas yaptim ama uzun zaman gecti yarin bi deneyim bakalim
ooo süpersin canım ne güzel sporunu yapmışsın sabahtan. bende sabah işe gelirken parkta yürüyenlere bakıp ne güzel dedim nazar etmiş olabilirim çok içten dedimTunaydin herkese bugun gune guzel basladim 30dk yuruyus ustune 20dk spining yaptim ve ilk defa yapiyorum resmen pert oldum eliptikten daha fena (gorumcemler getirmis koye spor hocasi)
Eve gecince arastiracagim guzel bir spor salonunda varsa baslarim acayip iyi
afiyet olsun canımmO kara gibi görünen mantar kavurması .
sardunya 67 lere geldi canımSu ara hic takip edemedim kim ne yaptiSardunya 69 a inmistir dimi ben lopur lopur yutarken gidip bakiyim 2 haftada kim ne vermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?