Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin canim Yarin ananas detoksu yapmayi dusunuyorum uzun zamandir yapmiyordum inşallah iyi gelir sen ne yapmayi dusunuyorsun
canım ben detoks yapmadım geçen hafta ve bu hafta da yapmayacağım. kilomu sabit tutmaya çalışıyorum. ananas detoksunu gruptan kim yapmıştı şu an hatırlayamadım ama yapan arkadaşlar vardı sanki

Bimcell turk telekom alt yapisini kullaniyor ve heryerde cekiyor yani ben suan Rize pazar hemsindeyim 4.5 g cekiyor hemde cok avantajli

Geçen sütlü yeşil çay içerken balık kokusu ve tadı geldi, çok tiksindim, şimdi içemiyorum oysaki ne güzel de tok tutuyordu. Süte kahve katıyorum o da psikolojik olarak yanında tatlı istetiyor.
Bende birşeyden tiksindiğim de asla yiyemem icemem
2013 de tarcindan tiksindim ve icinde eser miktarda da olsa onu yiyemiyorum icemiyorum

Ben bunu hep söyledim takımın ne oldugunu bilmeyenler var hâlâ
öpücük atsam sana içimden geldi
Geçen sütlü yeşil çay içerken balık kokusu ve tadı geldi, çok tiksindim, şimdi içemiyorum oysaki ne güzel de tok tutuyordu. Süte kahve katıyorum o da psikolojik olarak yanında tatlı istetiyor.
ay neden acaba ya, çok kötü olmuş gerçekten. koku işi insanı mahvediyor

canım ben detoks yapmadım geçen hafta ve bu hafta da yapmayacağım. kilomu sabit tutmaya çalışıyorum. ananas detoksunu gruptan kim yapmıştı şu an hatırlayamadım ama yapan arkadaşlar vardı sanki
Sen mezun olmustun demi unuttum canim
Bende ananas yaptim ama uzun zaman gecti yarin bi deneyim bakalim

Tünaydın canım

Sen mezun olmustun demi unuttum canim
Bende ananas yaptim ama uzun zaman gecti yarin bi deneyim bakalim
evet canım çok şükür oldum :) darısı tüm takıma inşallah. şifa olsun canım bol eksi diliyorum
ooo süpersin canım ne güzel sporunu yapmışsın sabahtan. bende sabah işe gelirken parkta yürüyenlere bakıp ne güzel dedim nazar etmiş olabilirim çok içten dedim inşallah kimse düşüp bileğini burkmamıştır
O kara gibi görünen mantar kavurması .
afiyet olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…