Gunaydin canımGünaydın
Gunaydin canımGünaydınnn
Çocuklarla ilgili birsey bulursun ararsinEşime küsüm ama hiç küs kalmaya alışık değilim arayasım var bahane bjlmam lazım
Afiyet olsun. Ortimmmmm Kırmızılar 198.000 biz 188.000.
İlk 10 dasin datlim.
Neden kustunEşime küsüm ama hiç küs kalmaya alışık değilim arayasım var bahane bjlmam lazım
Biraz yemeden biraz da antibiyotikden oldu sankiDuzelir bence cok asiri bir artin yok
Gunaydin canımGünaydın kızlarr, çarşambada geldi cumaya az kaldı detoksları hazırlamayı unutmayalımm
menü ve sporlar başka tarafa gidince konuşmalar az olmuş bu tarafta sanki bilemedim. çok sayfa vardır dedim ama az birikmişGunaydin canım
Bu sabah sakin canim ama zaten menu paylasan 13 kisi varmenü ve sporlar başka tarafa gidince konuşmalar az olmuş bu tarafta sanki bilemedim. çok sayfa vardır dedim ama az birikmiş
ya deme kaptanım öyle üzülüyorum vallahi. ben mezunum diye menü yazmıyorum ama hata ediyorsam söyle hemen yazayımYakinda takımı kapatir gideriz
Hayirdir canim gecmisi okumadimYakinda takımı kapatir gideriz
Etiket listemde 36 kisi var canim ama menu paylasan 15 i geçmiyorya deme kaptanım öyle üzülüyorum vallahi. ben mezunum diye menü yazmıyorum ama hata ediyorsam söyle hemen yazayım
Birsey oldugu yok canim yaa günlük olarak ilerliyoruz iste :))Hayirdir canim gecmisi okumadim
Neden kustun kiEşime küsüm ama hiç küs kalmaya alışık değilim arayasım var bahane bjlmam lazım
Bosver takma kafana canim yakinda günlük yaparizEtiket listemde 36 kisi var canim ama menu paylasan 15 i geçmiyor
Mezun uyesin paylasma zorunlulugun yok canim
Birsey oldugu yok canim yaa günlük olarak ilerliyoruz iste :))
Takmiyorum zaten canim yaaBosver takma kafana canim yakinda günlük yapariz
Ben de küstüm. Hiç arayasım yok.Eşime küsüm ama hiç küs kalmaya alışık değilim arayasım var bahane bjlmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?