Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kesin en yakinlarini suclayacaklar nerden bilsinler yoldan gecen nazar edecek

Kesin en yakinlarini suclayacaklar nerden bilsinler yoldan gecen nazar edecek

Gordum kiz hala soklardayim izne ayrilmasam 67 olmasada 69 olurdum napti da bu hafta 2 kg verdi anlat bana duymasin sakin
Sıkı sıkı sarıl diyete spora canım sen yine. valla gerçekten 2 kilo çok iyi verdi bide bireyselde ikinci oldu geçen hafta. cidden naptı acaba bende merak ettim kıızz

Merhaba kızlar nasılsınız? Çok şükür evime döndüm. Artık daha sık geleceğim.
Biraz üşütmüşüm sanırım. İki gündür soğuk algınlığı belirtileri yaşıyorum. Başım çok ağrıyor hiç halim yok. Bir taraftan çocukların kavgaları bağrışmalar bitmiyor. Bu gün dinlenmek istemiştim biraz ama yine olmayacak sanırım

Gecmis olsun canım

Düzelir onda bişey yok ne canim

evet canım çok şükür oldum :) darısı tüm takıma inşallah. şifa olsun canım bol eksi diliyorum
Sagol canim inşallah
Tekrar tebrik ederim canim Evet mezun oldugunu biliyorum bir an unuttum darisi bize inşallah

Sıkı sıkı sarıl diyete spora canım sen yine. valla gerçekten 2 kilo çok iyi verdi bide bireyselde ikinci oldu geçen hafta. cidden naptı acaba bende merak ettim kıızz
Usunemeden menulerine bakacagim . Ne kadar istesemfr burda kaciyor illa ki ama halledecegim cay zamsni gelseydim verirdim iscilere yemek yap vs hic oturmuyorum ama simdi herkes evinde yiyelim modunda
Bende 7lere geldim haber vereyim
Sagdan soldan geliyorlar insafsizlar
Gecmis olsun canim
Benim kilo kipordamiyoki bu hafta Sinir.oldum
Hareketlendorici birseyler yapsan canim
Düzelir de imada buluncağına bugün yorgunum sabahta erken kalkcam desin diye bekledim
Olayi anlamayan bir benim dimi

Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…