- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Kesin en yakinlarini suclayacaklar nerden bilsinler yoldan gecen nazar edecekevet canım çok şükür oldum :) darısı tüm takıma inşallah. şifa olsun canım bol eksi diliyorum
ooo süpersin canım ne güzel sporunu yapmışsın sabahtan. bende sabah işe gelirken parkta yürüyenlere bakıp ne güzel dedim nazar etmiş olabilirim çok içten dediminşallah kimse düşüp bileğini burkmamıştır
afiyet olsun canımm
Gordum kiz hala soklardayim izne ayrilmasam 67 olmasada 69 olurdumsardunya 67 lere geldi canım
Kesin en yakinlarini suclayacaklar nerden bilsinler yoldan gecen nazar edecek
Sıkı sıkı sarıl diyete spora canım sen yine. valla gerçekten 2 kilo çok iyi verdi bide bireyselde ikinci oldu geçen hafta. cidden naptı acaba bende merak ettim kıızzGordum kiz hala soklardayim izne ayrilmasam 67 olmasada 69 olurdumnapti da bu hafta 2 kg verdi anlat bana duymasin sakin
Migim bu hafta 80 den düşer inşallah çok uzadı diyet süreci sabit kiloda, sonu bırakmak oluyor yoksa
İşten gelirken geliyorum yatın diye mesaj atmış ima edşyo regli bitti ya uyu diyo tamam bi beklentim yok ama gelesiye de yattı zıbardı bi iyigeceler bile demedi kırıldım ben de gittim oğlanın yanına yattımNeden kustun
Bende 7lere geldim haber vereyim
Benim kilo kipordamiyoki bu hafta Sinir.oldum
Gecmis olsun canımMerhaba kızlar nasılsınız? Çok şükür evime döndüm. Artık daha sık geleceğim.
Biraz üşütmüşüm sanırım. İki gündür soğuk algınlığı belirtileri yaşıyorum. Başım çok ağrıyor hiç halim yok. Bir taraftan çocukların kavgaları bağrışmalar bitmiyor. Bu gün dinlenmek istemiştim biraz ama yine olmayacak sanırım
Düzelir onda bişey yok ne canimİşten gelirken geliyorum yatın diye mesaj atmış ima edşyo regli bitti ya uyu diyo tamam bi beklentim yok ama gelesiye de yattı zıbardı bi iyigeceler bile demedi kırıldım ben de gittim oğlanın yanına yattım
Düzelir de imada buluncağına bugün yorgunum sabahta erken kalkcam desin diye bekledimDüzelir onda bişey yok ne canim
Sağol kaptanım.Gecmis olsun canım
Sagol canim inşallahevet canım çok şükür oldum :) darısı tüm takıma inşallah. şifa olsun canım bol eksi diliyorum
Usunemeden menulerine bakacagim . Ne kadar istesemfr burda kaciyor illa ki ama halledecegim cay zamsni gelseydim verirdim iscilere yemek yap vs hic oturmuyorum ama simdi herkes evinde yiyelim modunda
Sıkı sıkı sarıl diyete spora canım sen yine. valla gerçekten 2 kilo çok iyi verdi bide bireyselde ikinci oldu geçen hafta. cidden naptı acaba bende merak ettim kıızz
Sagdan soldan geliyorlar insafsizlarBende 7lere geldim haber vereyim
Gecmis olsun canimMerhaba kızlar nasılsınız? Çok şükür evime döndüm. Artık daha sık geleceğim.
Biraz üşütmüşüm sanırım. İki gündür soğuk algınlığı belirtileri yaşıyorum. Başım çok ağrıyor hiç halim yok. Bir taraftan çocukların kavgaları bağrışmalar bitmiyor. Bu gün dinlenmek istemiştim biraz ama yine olmayacak sanırım
Hareketlendorici birseyler yapsan canimBenim kilo kipordamiyoki bu hafta Sinir.oldum
Olayi anlamayan bir benim dimiDüzelir de imada buluncağına bugün yorgunum sabahta erken kalkcam desin diye bekledim
Sağol canımUsunemeden menulerine bakacagim . Ne kadar istesemfr burda kaciyor illa ki ama halledecegim cay zamsni gelseydim verirdim iscilere yemek yap vs hic oturmuyorum ama simdi herkes evinde yiyelim modunda
Sagdan soldan geliyorlar insafsizlar
Gecmis olsun canim
Hareketlendorici birseyler yapsan canim
Olayi anlamayan bir benim dimi
Evet benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?