- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ne boregi yarismayami girdin yoksan oylama bildirimi gelmisdi az once bende oyladim
Ya bunlar diyet düşmanı. Diyet bölümüne bildirim gelmesin. Biranda böreklerin içinde buldum kendimi.
Ne boregi yarismayami girdin yoksan oylama bildirimi gelmisdi az once bende oyladim
Sen yeme kuzum ben yapar yerim senin yerineYa bunlar diyet düşmanı. Diyet bölümüne bildirim gelmesin. Biranda böreklerin içinde buldum kendimi.
Kaptan bunu yaparsa ben ne yapayım.
Inanki bende oyle düşündüm bakmak bile istemedim ama göz ucuyla iki oy kullandimYa bunlar diyet düşmanı. Diyet bölümüne bildirim gelmesin. Biranda böreklerin içinde buldum kendimi.
Neyse saglik olsunInanki bende oyle düşündüm bakmak bile istemedim ama göz ucuyla iki oy kullandim
Yine ne yaptimNeyse saglik olsun
İsyankâr cordelia077 yapçam nickimi.Inanki bende oyle düşündüm bakmak bile istemedim ama göz uguyla iki oy kullandim
Bisey yapmadinYine ne yaptim
Sorma yaaa ağzımın suyu aktı böğreeekleri görünceYa bunlar diyet düşmanı. Diyet bölümüne bildirim gelmesin. Biranda böreklerin içinde buldum kendimi.
Etiketi gördüm. Dedim beni kim kurtaracak.Sorma yaaa ağzımın suyu aktı böğreeekleri görünce
Ben bakıp gözümü doyurdumEtiketi gördüm. Dedim beni kim kurtaracak.
Inanki bende oyle düşündüm bakmak bile istemedim ama göz ucuyla iki oy kullandim
Ben niye şaşırdım ki?.Inanki bende oyle düşündüm bakmak bile istemedim ama göz ucuyla iki oy kullandim
Ya dedim ben neyazdimki yada yanlismi anlasildim farkinda olmadanBen niye şaşırdım ki?.Galiba aynı şeyi düşündük diye koymuştum.
onca börek yaptim dedimBen bakıp gözümü doyurdum
Böyle tadına bakmadan oy vermekte olmuyo halsızlıkk
Bende ev ahalisine yaptın sandıydımKeske onca börek yaptim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?