İyiyiz sen? Çocuklar nasıl? Ne zaman dönüyorsun?Selam kızlar nasılsınız
Afiyet olsun canımSelamlar. Bugün ara çok oldu ama öğün çok az. Bir de bebeğimin alerjisi olduğu için ekmeği annem evde yaptı beyaz unla.
Sabah
Haşlanmış brokoli havuç
2 çatal karpuz
5 zeytin
Avuç içi kadar ekmek
Domates salatalık
Ara
1 kuru incir
1 çatal karpuz
Ara
1 filtre kahve
1 kuru kayısı
1 kaşık kuru dut
Akşam
5 tane et köfte(ekmek ve un yok)
Domates salatalık söğüş
Ara
1 filtre kahve
1 kuru kayısı
1 kaşık kuru dut
3 litre su
1 saat yürüyüş
Teşekkür ederim kaptancımAfiyet olsun canım
Sağol canım benim bende çocuklar da iyi cuma günü bildirim yapıyorum inşallah ,İyiyiz sen? Çocuklar nasıl? Ne zaman dönüyorsun?
Bana diyetisyenim dut kurusu verdi sütlü kahveyle 1 kaşık ama ben kahveyi sütsüz içiyorum deneyebilirsinGeçen sütlü yeşil çay içerken balık kokusu ve tadı geldi, çok tiksindim, şimdi içemiyorumoysaki ne güzel de tok tutuyordu. Süte kahve katıyorum o da psikolojik olarak yanında tatlı istetiyor.
Yok cnm her zaman içtiğim kutunun içinden aldım. Bilmiyoruö çok kötüydü, bugün yine deneyeceğim bakalım cesaretimi toplayıpBen yaptım.
Niye balik koktu ki? Bir ara eşim mantar alıyordu. Hep balık kokuyordu. Bir gün birlikte gittik. Baktım yanındaki tezgah balıkçı. Sende de itke birşey mi oldu acep?
Bşz iyiyiz sen nasılsın asıl, iyileşebildin mi tam oalarkSelam kızlar nasılsınız
Öğlen yemedim sadece onları yedimBunu göresiye kadar ögle yemegini yemis olabilirmisin
Afiyet olsun canım
Dut kurusu keser mi beniBana diyetisyenim dut kurusu verdi sütlü kahveyle 1 kaşık ama ben kahveyi sütsüz içiyorum deneyebilirsin
Dolma yanina salata yogurt ama yarina olmaz tabikiÖğlen yemedim sadece onları yedim
Saat 15 e doğru 2 3 tane ceviz yemeği düşünüyorum. Akşama da menüde biber dolması var . Ondan da 1 tane yesem ne dersin .
Evet iyiyim şükür canımYok cnm her zaman içtiğim kutunun içinden aldım. Bilmiyoruö çok kötüydü, bugün yine deneyeceğim bakalım cesaretimi toplayıp
Bşz iyiyiz sen nasılsın asıl, iyileşebildin mi tam oalark
Yarına olmaz derken . Bugünkü menüm fazlaydı o açıdan mı ? Pek anlayamadım kusura bakma .Dolma yanina salata yogurt ama yarina olmaz tabiki
Yarın perşembe, kutsal gün, kabak dışında bir şey yenmezYarına olmaz derken . Bugünkü menüm fazlaydı o açıdan mı ? Pek anlayamadım kusura bakma .
Yani yarin dolma bulgur nohut kuru gibi seyler cokta yenmiyo oyuzden dedim canimYarına olmaz derken . Bugünkü menüm fazlaydı o açıdan mı ? Pek anlayamadım kusura bakma .
Genelde tam tersi olurEşim gece döndü kıçını yattı bende bozuldum canım. hayallerim suya düştü de . Bunun acısını çjkartırım nasılsa ben ondan
Kaptanimiz dedi ki Çarşambanın güzel hatrina 1 tane yiyebilirsin. Perşembe günü olsa, dolma turşu sarma kuru fasülye yeşil mercimek Kırmızı mercimek vbYarına olmaz derken . Bugünkü menüm fazlaydı o açıdan mı ? Pek anlayamadım kusura bakma .
Atlatmissiniz sukur donmussun canimEvet iyiyim şükür canım
Cikolata mezun olmadi miKaptanimiz dedi ki Çarşambanın güzel hatrina 1 tane yiyebilirsin. Perşembe günü olsa, dolma turşu sarma kuru fasülye yeşil mercimek Kırmızı mercimek vb
yani yemesen iyi olur sevdik seni çok.
Gerçi sopa şuan bende. C Chikolata_gozlum ü bekliyorum.
Mezun oldu ama adimlarini bekliyoruzCikolata mezun olmadi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?