Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım

Geçen sütlü yeşil çay içerken balık kokusu ve tadı geldi, çok tiksindim, şimdi içemiyorum oysaki ne güzel de tok tutuyordu. Süte kahve katıyorum o da psikolojik olarak yanında tatlı istetiyor.
Bana diyetisyenim dut kurusu verdi sütlü kahveyle 1 kaşık ama ben kahveyi sütsüz içiyorum deneyebilirsin

Ben yaptım.

Niye balik koktu ki? Bir ara eşim mantar alıyordu. Hep balık kokuyordu. Bir gün birlikte gittik. Baktım yanındaki tezgah balıkçı. Sende de itke birşey mi oldu acep?
Yok cnm her zaman içtiğim kutunun içinden aldım. Bilmiyoruö çok kötüydü, bugün yine deneyeceğim bakalım cesaretimi toplayıp
Selam kızlar nasılsınız
Bşz iyiyiz sen nasılsın asıl, iyileşebildin mi tam oalark

Bana diyetisyenim dut kurusu verdi sütlü kahveyle 1 kaşık ama ben kahveyi sütsüz içiyorum deneyebilirsin
Dut kurusu keser mi beni
Kahveyi ben de sütlü içemiyorum, ama soğuk sütün içine kahve koyunca güzel oluyor

Öğlen yemedim sadece onları yedim
Saat 15 e doğru 2 3 tane ceviz yemeği düşünüyorum. Akşama da menüde biber dolması var . Ondan da 1 tane yesem ne dersin .
Dolma yanina salata yogurt ama yarina olmaz tabiki

Yarına olmaz derken . Bugünkü menüm fazlaydı o açıdan mı ? Pek anlayamadım kusura bakma .
Kaptanimiz dedi ki Çarşambanın güzel hatrina 1 tane yiyebilirsin. Perşembe günü olsa, dolma turşu sarma kuru fasülye yeşil mercimek Kırmızı mercimek vb
yani yemesen iyi olur sevdik seni çok.

Gerçi sopa şuan bende. C Chikolata_gozlum ü bekliyorum.

Cikolata mezun olmadi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…