Oldu. Spor bildirimi yapmıyor zalımın kızı.Cikolata mezun olmadi mi
Cikolata eridi bu sicaktaOldu. Spor bildirimi yapmıyor zalımın kızı.
Senin sözün hep aklımda kaldı ne kadar yediysem almadım bir türlüAtlatmissiniz sukur donmussun canim
Ne sözü o bize de söyleyin hemen.Senin sözün hep aklımda kaldı ne kadar yediysem almadım bir türlüsağol kuzum
Mezun olup kendini daga tasa mi vurdu acaba 70000lerde mi ki :)Oldu. Spor bildirimi yapmıyor zalımın kızı.
Aynen canim yedikce daha cabuk toparlaniyorsun birdeSenin sözün hep aklımda kaldı ne kadar yediysem almadım bir türlüsağol kuzum
koronada canim yedikce iyilesiyorsun ve vucut nasil enerji harciyorsa onu yenmek icin kilo almiyorsunNe sözü o bize de söyleyin hemen.
Rica ediyorum tabi.
Hee koronali birini bulup öpeyim ben.Mezun olup kendini daga tasa mi vurdu acaba 70000lerde mi ki :)
Aynen canim yedikce daha cabuk toparlaniyorsun birde
koronada canim yedikce iyilesiyorsun ve vucut nasil enerji harciyorsa onu yenmek icin kilo almiyorsun
Acaba senin sopanın tadı nasıl ?Kaptanimiz dedi ki Çarşambanın güzel hatrina 1 tane yiyebilirsin. Perşembe günü olsa, dolma turşu sarma kuru fasülye yeşil mercimek Kırmızı mercimek vb
yani yemesen iyi olur sevdik seni çok.
Gerçi sopa şuan bende. @chikolatagozlum ü bekliyorum.
Bilmiyordum hatırlattınız için teşekkür ederimYani yarin dolma bulgur nohut kuru gibi seyler cokta yenmiyo oyuzden dedim canim
Gerçekten sadece kabak mı yeniyor? Ona göre gidip kabak almam lazım . Yada beni mi kekliyorsunYarın perşembe, kutsal gün, kabak dışında bir şey yenmez
Benim bugün de kabak günümGerçekten sadece kabak mı yeniyor? Ona göre gidip kabak almam lazım . Yada beni mi kekliyorsun
Kural değil tabiki ama yüzde 60 kabak yiyor, benim menğ bugun yarın kabak mesela.Gerçekten sadece kabak mı yeniyor? Ona göre gidip kabak almam lazım . Yada beni mi kekliyorsun
Dünki menüm
Sabah10.00 1.5 kepekli ekmek 2 siyah zeytin 1 biberli yumurta 2 dilim peynir domates salatalık
Ara15.30 1 şeftali 1 küçük kara erik
Akşam19.00 4 kaşık bulgur pilavı az tavuk sote 1 kase yoğurt
Su 3 lt
Spor 100 squat 100 p
200 ip atlama 200 p
50 köprü 50 p
20 dk bölgesel 120 p
Eki Görüntüle 2876215 200 pZipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Selamlar. Bugün ara çok oldu ama öğün çok az. Bir de bebeğimin alerjisi olduğu için ekmeği annem evde yaptı beyaz unla.
Sabah
Haşlanmış brokoli havuç
2 çatal karpuz
5 zeytin
Avuç içi kadar ekmek
Domates salatalık
Ara
1 kuru incir
1 çatal karpuz
Ara
1 filtre kahve
1 kuru kayısı
1 kaşık kuru dut
Akşam
5 tane et köfte(ekmek ve un yok)
Domates salatalık söğüş
Ara
1 filtre kahve
1 kuru kayısı
1 kaşık kuru dut
3 litre su
1 saat yürüyüş
Afiyet olsun.Sabah 09.00
2 yumurtadan kekikki omlet
Bir dilim suzme peynir
5 adet yesil zeytin
Salatalik, bir minnak turp
9 Kiraz 2 de yesil erik
2 dilim tam bugday tost ekmegi
Öğlen 14.00
Bir kase kader yogurdun icine 1 yemek kasigi yulaf 1 yemek kasigi kuru dut
Aksam 16.15 gorseldeEki Görüntüle 2876317
Sekersiz kahve
Sekersiz cay
2 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul
Me toooooKural değil tabiki ama yüzde 60 kabak yiyor, benim menğ bugun yarın kabak mesela.
Bende bugun ve yarin kabak gunu ilan etmisdimKural değil tabiki ama yüzde 60 kabak yiyor, benim menğ bugun yarın kabak mesela.
Selamlar. Bugün ara çok oldu ama öğün çok az. Bir de bebeğimin alerjisi olduğu için ekmeği annem evde yaptı beyaz unla.
Sabah
Haşlanmış brokoli havuç
2 çatal karpuz
5 zeytin
Avuç içi kadar ekmek
Domates salatalık
Ara
1 kuru incir
1 çatal karpuz
Ara
1 filtre kahve
1 kuru kayısı
1 kaşık kuru dut
Akşam
5 tane et köfte(ekmek ve un yok)
Domates salatalık söğüş
Ara
1 filtre kahve
1 kuru kayısı
1 kaşık kuru dut
3 litre su
1 saat yürüyüş
Afiyet olsun kizlarSabah 09.00
2 yumurtadan kekikki omlet
Bir dilim suzme peynir
5 adet yesil zeytin
Salatalik, bir minnak turp
9 Kiraz 2 de yesil erik
2 dilim tam bugday tost ekmegi
Öğlen 14.00
Bir kase kader yogurdun icine 1 yemek kasigi yulaf 1 yemek kasigi kuru dut
Aksam 16.15 gorseldeEki Görüntüle 2876317
Sekersiz kahve
Sekersiz cay
2 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul
Yollamammi hemenn yollarim nasil börekKaptanım canım börek istiyor yürümekten helak oldum. Şeker yerlerde. Kaldıysa yollasana bir dilimcik sadece.
Sopa hazır bendeyken.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun kizlar
Ne boregi yarismayami girdin yoksan oylama bildirimi gelmisdi az once bende oyladimYollamammi hemenn yollarim nasil börek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?