- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
Eksin cok guzel canim tebriklerGünaydın gençler.
Geçen hafta:74.6
Bu hafta:73.6
Fark:1
Eksin cok guzel canim supersin tebrikler
Canım bende öyleydimBenim kafam çok karışıkters giden birseyler var,bu yüzden de topikden kaçar oldum bildirim falanda hak getiren
Anlatayım belki yardım edebilirsiniz;
Kendimi yiyerek cezalandiriyorumevet doğru bunu fark ettim
Bir olay yaşıyorum mesela ufacık bile olsa zamanla kaldıramaz olduğumdan herhalde kocaman görünüyor bana ve kendimi cezalandırmak için yemek yiyorum
Kendime şunları söylediğimi fark ettim...
1 Amaaan nasıl olsa hicbirsey düzelmeyemek
2 Nasıl olsa başa donuceksin
3 Nasıl olsa başa cikamayacaksin
4 Nasıl olsa hep boyunduruk altında olacaksın
5 gittiği yere kadar,inceldigi yere kadar,bosveeeeer
6 zaten ne umuyorsun ki,olabileceklerin en iyisi bu daha fazlasini bekleyecek kadar onemlimisin
7 yeni birsey değilki bildin bileli böyle
8 Uğraşma boşver basaramazssin
9 Sen hep gulumse kimse uzuldugunu yada uzulduklerini görmesin
10 Etrafindakiler seni hep böyle tanıdı zaten sen böyle guzelmissin seni bu kadar iyi olduğun için seviyorlarmis
v.s v.s
Sonuç hadi yiyelim ölesiye patliyasiya intikam alircasina nasıl olsa kendine asla yardım edemezssin tıkanip nefes alamaz hale gelinceye ye!
Zaman zaman hepimiz psikolojik olarak çöküşte olup bu duyguları yaşıyoruz maalesef.Benim kafam çok karışıkters giden birseyler var,bu yüzden de topikden kaçar oldum bildirim falanda hak getiren
Anlatayım belki yardım edebilirsiniz;
Kendimi yiyerek cezalandiriyorumevet doğru bunu fark ettim
Bir olay yaşıyorum mesela ufacık bile olsa zamanla kaldıramaz olduğumdan herhalde kocaman görünüyor bana ve kendimi cezalandırmak için yemek yiyorum
Kendime şunları söylediğimi fark ettim...
1 Amaaan nasıl olsa hicbirsey düzelmeyemek
2 Nasıl olsa başa donuceksin
3 Nasıl olsa başa cikamayacaksin
4 Nasıl olsa hep boyunduruk altında olacaksın
5 gittiği yere kadar,inceldigi yere kadar,bosveeeeer
6 zaten ne umuyorsun ki,olabileceklerin en iyisi bu daha fazlasini bekleyecek kadar onemlimisin
7 yeni birsey değilki bildin bileli böyle
8 Uğraşma boşver basaramazssin
9 Sen hep gulumse kimse uzuldugunu yada uzulduklerini görmesin
10 Etrafindakiler seni hep böyle tanıdı zaten sen böyle guzelmissin seni bu kadar iyi olduğun için seviyorlarmis
v.s v.s
Sonuç hadi yiyelim ölesiye patliyasiya intikam alircasina nasıl olsa kendine asla yardım edemezssin tıkanip nefes alamaz hale gelinceye ye!
Günaydın canım eksin cok guzel tebrik ederimGünaydın gençler.
Günaydın canım eksin cok guzel tebrik ederim
Gunaydin canimGünaydın
Bebeleri tarafından uykusu bölünen anne geldi
Eksin cok guzel canim tebrikler
Eksin çok güzel tebrik ederim canım
Günaydın canımGünaydın kızlarrr
Canım fotolu olacak paylaşım ama harikasin
Atti attıCanım fotolu olacak paylaşım ama harikasin
HARİKASİNNNNN
Eksin çok iyi canım harikasinGünaydın gençler.
Sorun yok canim zaten biz buralardayiz okuyoruz görüyoruz takip ediyoruzAlışamadım bir türlü kusura bakmayın ya , bir türlü herşeyi tam eksiksiz yapmayı beceremiyorum . Her şeyi 2 defa yapmak zorunda kalıyorum. Ya etiketlemeyi. Ya foto atmayı unutuyorum. Olacak inşallah inanıyorum . Herkese sabırlı olduğu için teşekkür ediyorumCordelia
E Elif_Eylul
Zipzip-
@Brzhuzur
Ama etiketlenmedi mi zor oluyor. Sonuçta sizin de işiniz gücünüz yapmanız gereken işler var. Kolay gelsinSorun yok canim zaten biz buralardayiz okuyoruz görüyoruz takip ediyoruz
Olsun canım ya gayet guzel ilerliyorsun alisirsin herseye zamanla bende ilk geldiğimde mesaj nasil yazılır bilmiyordumAlışamadım bir türlü kusura bakmayın ya , bir türlü herşeyi tam eksiksiz yapmayı beceremiyorum . Her şeyi 2 defa yapmak zorunda kalıyorum. Ya etiketlemeyi. Ya foto atmayı unutuyorum. Olacak inşallah inanıyorum . Herkese sabırlı olduğu için teşekkür ediyorumCordelia
E Elif_Eylul
Zipzip-
@Brzhuzur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?